Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Frp er som de andre?

dere kan si hva dere vil, men disse folka fra FRP er som andre politikere, de ordner for seg selv og driter i oss andre. Hadde litt tro på det parti jeg??

1
10 svar

10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MrJonah

Hehehe, dere raddiser er en festlig gjeng.

Bjrl, du kjenner ikke en levende sjel som stemmer FrP, det kan du bare innrømme.

1

Bjrl

Hahaha, jeg kjenner temmelig mange aktive FPU'ere og FRP'ere, gitt :)

Ikke gitt at de stemmer FRP, selvsagt...men jeg har grunn til å tro det.

Og jeg kjenner også en del vanlige folk som har vurdert å stemme dere, men som har fått øynene opp etter de siste ukers hendelser.

Heldigvis :)

Mvh Bjrl

1

Pee Wee

Tidligere var Frp et parti med folk som ikke hadde vært gjennom ungdomspartikverna. Nå er en stadig større andel av medlemmene vært gjennom den kverna, og da er det naturlig at også Frp blir et broilerparti.

<< Man kan ikke spise frihet, men man kan spise libertarianere >>

1

Human

Pee Wee skrev: Tidligere var Frp et parti med folk som ikke hadde vært gjennom ungdomspartikverna. Nå er en stadig større andel av medlemmene vært gjennom den kverna, og da er det naturlig at også Frp blir et broilerparti. "

Broilere?

1

Nell

goggen35 skrev: dere kan si hva dere vil, men disse folka fra FRP er som andre politikere, de ordner for seg selv og driter i oss andre. Hadde litt tro på det parti jeg?? --- Selvfølgelig er de det - det er da bare de aller mest blåøyde som tror at politikere generelt ikke meler sin egen kake? De er ikke verre eller bedre enn noen andre når det gjelder å berike seg selv, men svært like. Sånn har det vært, og sånn er jeg redd det kommer til å bli. Blå eller rød, de er av samme ulla alle....

1

Bjrl

Skjønner godt at du er skuffet, når vi ser på de siste par ukenes avsløringer om juks og fanteri i FRP.

Det som gjør fallhøyden så veldig stor for FRP'erne er jo at de har gått ut med fanen høyt hevet og anklaget alle andre partier. Når det så er klart at FRP er MINST like ille som de andre, så faller de også mye hardere og tyngre til marken.

Jeg har snakket med flere som deg den siste tiden. De hadde sympati for FRP og vurderte å stemme på partiet. Ikke nødvendigvis på grunn av at de var så enige i politikken, men fordi de syns at FRP representerte noe nytt og "ubesudlet" i politkken.

Nå har de slått fra seg den tanken, og vil stemme utfra hvilken politikk de mener er best.

Jeg er også enig med deg i at det finnes folk i alle partier som har andre motiver for å søke makt og innflytelse enn å få gjennomslag for den politikken man tror på. Slike lykkejegere og karrierejegere finnes i alle partier - og akkurat der tror jeg nok at mitt parti har flere å stri med enn det FRP har.

Å satse på FRP for å gjøre en politisk karriere er jo ikke lett, det er et parti som vanligvis ikke får noe særlig innflytelse. AP, derimot - der får du innflytelse nesten hvor du enn engasjerer deg. Og har du da egen karriere i tankene først og fremst, så er det viktig at vi andre avslører dette og får valgt inn folk i styre og stell som er der for å gjøre en innsats for politikken .- ikke kun for seg selv.

Misbruk av offentlige ordninger, derimot - som FRP-ledelsen har blitt avslørt i - det tror jeg det er mindre av i AP og SV enn på motsatt side av skalaen. Grunnen er at AP'ere og SV'ere oftere kommer fra en mer solidarisk kultur enn jappene og næringslivsfolkene i H og FRP, der det er vanligere å tenke på hvordan man kan griske til seg så mye som mulig.

Mvh Bjrl

1

nineup

Jeg tror det er mye verre på venstresiden, der i gården er det misunnelsen som er drivkraften, og den er så sterk at de gjør hva som helst for å ta fra de som har litt mer enn en selv'

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere.

1

SIG100

nineup skrev: Jeg tror det er mye verre på venstresiden, der i gården er det misunnelsen som er drivkraften, og den er så sterk at de gjør hva som helst for å ta fra de som har litt mer enn en selv' ------------------------------ Siden du i andre tråder har gått inn for å skyte folk for simple tyverier, drite i miljøet fordi du må betale 45øre ekstra for en juicekartong, og sist systematisk bruke enhver anledning til å snylte på samfunnet gjennom skatteunndragelser og misbruk av ordninger, så er vel egoismen en ganske sterk kraft også?

1

sl500

Bjrl skrev: Skjønner godt at du er skuffet, når vi ser på de siste par ukenes avsløringer om juks og fanteri i FRP.

Kan ikke du fortelle meg forskjellen på de rød/grønnes triksing og FRP sin ? Det virker som du er hjernevasket eller betalt AP politikker men for oss andre som er mere moderate i troen,ser vi det goggen påpeker, nemlig en "kare til seg goder mentalitet" fra stortingspolittikerne uansett hviket tre de sitter i.

1

Human

Bjrl skrev: Skjønner godt at du er skuffet, når vi ser på de siste par ukenes avsløringer om juks og fanteri i FRP.

Det som gjør fallhøyden så veldig stor for FRP'erne er jo at de har gått ut med fanen høyt hevet og anklaget alle andre partier. Når det så er klart at FRP er MINST like ille som de andre, så faller de også mye hardere og tyngre til marken."

Firmabiler til Carl og Siv, og gratis fitness trener til Siv, og 3 ganger ekstraferie i Spania for Carl er vel kjent.

Det er vel ikke like kjent at Frp vil gjøre oss alle til minstepensjonister?

Siv og Carl er ikke som folk flest!

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...