Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sunnere røyk

Så på Discovery for en stund siden, rundt et år siden kanskje ? Noen forskere drev å forsket på en sunnere røyk, altså mindre skadelig.. Men jeg har ikke hørt noe mer om denne røyken, er det lagt ned, forsker de fremdels på den, eller finnest den på markedet i dag, og hvis den gjør det, hvorfor har ikke Norge tatt inn denne røyken ?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Speca

Vil anta at hvis de forsket på den for ett år siden, så vil den ikke komme i butikk, om den noen gang gjør det, før tidligst om 5 år. Forskning tar tid...

Eller så kan det være at ett av de store tobakks selskapene har kjøpt det opp, og deretter lagt det i arkiv X. Sunnere røyk = mindre avhengighet = tapte penger.

Det finnes mange slike eksempler på at store firmaer kjøper opp teknologi/produkter som på sikt kan skade deres virksomhet.

GM har f.eks kjøpt mange prototyper på batterier som er gode, men forskningen har stanset pga at det vil skade deres inntekter.

1

sl500

Urterøyk/sigaretter finnes jo. De er nesten harmløs men hjelper ikke for nikotinabstinneser da det ikke er nikotin i dem.

1

seagul

Premutos skrev: Så på Discovery for en stund siden, rundt et år siden kanskje ? Noen forskere drev å forsket på en sunnere røyk, altså mindre skadelig.. Men jeg har ikke hørt noe mer om denne røyken, er det lagt ned, forsker de fremdels på den, eller finnest den på markedet i dag, og hvis den gjør det, hvorfor har ikke Norge tatt inn denne røyken ? ----------------------------------------------------------------------------------------- Fordi det antagelig om kort tid blir totalforbud mot røyking.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...