Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kampanjen virker, FRP stuper!

For mye reklame.

1
74 svar

74 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

kicsi

Bjrl.......

hvilken lønnsklasse er du i den rødgrønne familien? For du kan da ikke mene at en fjerdedel av norges befolkning er "idioter" eller mangler gangsyn. FRP er ihvertfall en blanding av gjennomsnitt norge,mens det nåværende styre er "salongsosialister"som kommer rett fra lærerstedene,uten livsefaring. og de få som er over 50 i Stortinget,de er uglesett av de fremmadstormende "unge politikere". Jeg savner folk som kommer fra "golvet",som Berntsen kaller dem. Hvilken livserfaring har en 23-24 åring som sitter i Stortingsalen og i diverse kommiteer? Hva vet de om slitet og behovet og økonomiet til landets beste? Finansministeren vår--? hun er jo prisgitt til embedsfolkene i dept.Hun selv har ikke peiling på alle disse milliardene som hun så beleilig "kan dele ut eller spare". Sett fagfolk i ledende poster.

1

Biskop

Kicsi skrev

Finansministeren vår--? hun er jo prisgitt til embedsfolkene i dept.Hun selv har ikke peiling på alle disse milliardene som hun så beleilig "kan dele ut eller spare". Sett fagfolk i ledende poster. ------------------------------------------ Dette var morsomt sagt. Det er et strålende eksempel på en akutt mangel på logikk.

Fagfolkene i Finansdepartementet er Norges beste sosialøkonomer. Dersom det er riktig at Halvorsen overlater styringen til disse fordi hun selv ikke har peiling, så er det jo netopp fagfolkene som bestemmer på bekostning av politikerne.

1

IvaarFjott

Siden dere rødgrønne ikke har annet enn brutte valgløfter å henvise til, må dere jo spre desinformasjon om motstanderne, ikke noe nytt , metoden er benyttet av mange gjennom tidene, nazister og andre kommunister bl.a

1

DaVinci1958

Bjrl bør forbigåes i stillhet. Enkelt og greit!

1

aegi2

LYKKE TIL.... Frp vil holde stand og du kjemper i motvind.

1

Plut2

Hr_blom skrev: Plut2 tillegger meg feil sitat. Det var morfin1 som skrev det du tillegger meg.

--> Uansett feil sitat, du driver med personhets, det er iflg. VGD sine regler ikke lov!

Men da jeg selv kan finne på for eksempel å kalle et dumt svin, som vasser rundt i eget dritt, - for Hr_blom, - da skal jeg la være å legge inn klage.

mvh Plut2

1

Morfin1

AP folk som bjørn jarle ligger å vrir seg om natta fordi FRP stadig vokser.. Går det ikke litt inn i huene deres hvorfor FRP vokser ?

Kanskje heller fokusere på deres egen politikk, ikke værra så jævla opptatt å slenge dritt om andre partier...

Nå har vi hørt løfter på løfter år etter år.. Alt blir bare dyrere å dyrere.. Det norske folket begynner å bli lei av å høre på tomme løfter.. Begynner å bli lei av at alt skal være 2 til 3 ganger dyrere her i landet enn feks Sverige.. En bil i Sverige koster 250 000 her i idiot nORGE koster den 600 000 ? ? ? Logikken ? ? ? ? ? Jeg er iallefall drittlei av å betale hele mnd lønna til en avgiftskåt regjering...

Noen som vil sponse meg med en bil ? ? koster bare 800 000 kr... noen ? ? ?

Faen vi har jo bare 1500 milliarder på bok..Har jo ikke råd til noe i dette landet.. Vi må finne på flere idiotiske avgifter som vi kan prakke på det norske folk !!!

1 ml inj MORFIN 10 mg/ml iv im sc

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...