Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Knivmannen arrestert

http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article623048.ece

Godt jobbet Mne hvor lang tid tar det før han er på gata igjen mon tro, skal vi tippe at han har sin første permisjon godt før utgangen av 2007?

  1. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister
1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

gabrielx

''nineup skrev: Mne hvor lang tid tar det før han er på gata igjen mon tro, skal vi tippe at han har sin første permisjon godt før utgangen av 2007?''

Tro meg; han har sannsynligvis skadet eller kanskje drept noen før vi skriver 2008, det er jeg overbevist om.

Han har jo gang på gang blitt sluppet ut i samfunnet tidligere etter tildels alvorlige hendelser, jeg ser ikke noen grunn til at det skal bli annerledes denne gangen.

Det hadde jo dog vært å håpe at han tok noen litt høyt oppe i styre og stell eller noen i nær familie til disse; vanlige folk er jo ikke verdt noe alikevel og helt uinteressante å beskytte tydeligvis.

1

LL-Cool-T

Meget god innsats av politiet her. Takk!

1

LL-Cool-T

Og når det gjelder spørsmålet - han kommer ikke bare til å være ute i løpet av 2007. Jeg tipper han har drept eller skadd noen hardt innen 01.01.08.

1

grock19

Blir vel til sensommern eller før jul regner jeg med.

Nå er det på tide å få låst inn denne mannen for godt, destruerere nøkkelen, stille alle ansvarlige for dette til ansvar, sparke dem og få sett på hva man kan gjøre med lovverket.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...