Nye VGD er lansert! Mer informasjon

AP-regjeringen trenger ingen motstandere!

Med Solheim på laget med hele SV-kobbelet på slep klarer de utmerket å skyte seg selv i foten.

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

nagrom

Elefant41 skrev:

>Med Solheim på laget med hele SV-kobbelet på slep klarer de utmerket >å skyte seg selv i foten.

Med Jens Stoltenberg som statsminister så blir følgene i tillegg at hele befolkningen må være på vakt på hva denne uberegnelige og lite politiskt intellligente fyren kan finne på.

Det blir helt feil å krititisere befolkningen for å overløpe til Frp når man har med en statsminister som J Stoltenberg å gjøre.

Noen husker vel godt hvordan han gjorde det sist som statsminister.

1

stålballer

Veldig enig, men de legger jo opp til det selv. Norge sin ensidige støtte til terror bolet i Palestina fremledet av SV-Willoch og Erling Borgen har klart å dratt AP med seg. At AP ikke er voksne nok til å se en sak fra to sider skremmer meg og svært mange andre.

Fremdeles er vår tids største bløff og idioti "politisk" - fredsprisen til de to kamphanene nede i midtøsten (med Arafat i spissen). Nå topper det seg med at det hagler med gode ord og støtte erklæringer til en terror organisasjon (Hamas).

Noen som vet hvor mange sivile Arafat/Hamas og gjerne ta med Israel også har stått for? Fredspris?.. Støtte erklæringer? Ensidighet?Pengestøtte til korrupte jævler? etc.

SV er vår tids mest råe, maktsyke og hykleriske parti. De skal ta fra de rike og berike seg selv, De skal omfordele/utjevne til seg selv. Det er pinadø ikke annet enn missunnelse hele partiet er tuftet på. Det å hat mot de som har penger og makt. At AP legger seg på samme linje er siste 10 års største tap for både arbeidere, folket innad i vårt land og i vår utenriks politikk.

1

tikk

Norge går så det suser. Økonomisk, bedre enn noen sinne. Vi har et greit forhold til nato og USA, samtidig som vi har våre egne synspukt og baller nok til å stå for en nyansert og objektiv politikk i midtøsten. En glimrende regjering.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...