Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vandrende "telt" i norske gater

Tre sorte "telt" vandret nedover Karl Johan i dag......Dette blir kanskje et mer og mer vanlig syn? Jeg synes dette er like liten respekt for Norge, og norske verdier, som om jeg skulle gått kledd i singlet og minskjørt i et muslimsk land en varm sommerdag........

1
155 svar

155 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

imi1969

agnostika skrev: Tre sorte "telt" ---------- Og poenget ditt er ? at du har like liten respekt for disse som Carl Ivar og andre frpister ?

1

agnostika

Tre sorte "telt"

Og poenget ditt er ? at du har like liten respekt for disse som Carl Ivar og andre frpister ? imi1969 skrev: agnostika skrev: Tre sorte "telt"

Og poenget ditt er ? at du har like liten respekt for disse som Carl Ivar og andre frpister ? _________________________________ Hensikten med en burka er først og fremst å viske kvinnen ut fra det offentlige rom.

Poenget mitt er at det er galt at norske myndigheter godtar at kvinner viskes ut fra det offentlige rom.

Dette skal ikke godtas på lik linje med tvangsgifte, bruk av hiab på små barn, omskjæring av kvinner, mangel på anledning til å konventere fra islam til en annen religion.

Det er galt at myndighetene ikke tar skikkelig fatt i problemene, men hele tiden skal finne unnskyldende faktorer for enhver religiøs eller kulturell praksis.

1

Bananskall

I Libanon kaller de dem bare for "pingviner", synes det var et veldig morsomt kallenavn.

1

antoinette

Lurer på om SV vil synes det er helt i orden med en teltdame på Stortingets talerstol? Ja, det vil de nok når jeg tenker etter. De er jo ikke for at det skal være sære kleskoder der.

Jeg kommer aldri til å forstå at mennesker som i utgangspunktet kjemper for de svake i samfunnet, godtar at muslimske jenter i Norge hver dag må iføre seg grusomme plagg får å skjule seg.

F.eks. SV, som er for kvinnesak og som vil ha like retter for homofile. En selvfølge, ja. Men hvorfor vil de ikke at dette skal gjelde muslimer? Aner de hvilke overgrep som disse jentene utsettes for?

1

Snipp1

antoinette skrev: Lurer på om SV vil synes det er helt i orden med en teltdame på Stortingets talerstol? ------------ Jeg vil vel tippe at SV og de fleste andre foretrekker at "teltdamene" deltar aktivt i samfunnet, feks gjennom politiske verv, enn at de holdes vekk fra slik deltagelse fra familie og ektefelle.

1

Crazyeyes

Det er nettopp det dette teltet hindrer dem i gjøre.

1

Kalbakken

agnostika

Så siden du ikke liker det ønsker du og forby det?

1

Bouvet

Helt enig agnostika.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...