Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fantastiske FrP- verdens beste parti!

Jeg ser at folk etterlyser meg her på VGD etter en meningsmåling der FrP går tilbake. De lurer på hvor jeg er? Hehe. Da er mitt motspørsmål: Hvor er dere alle når FrP går frem? Da er dere usynlige. Og ikke lager jeg tråder da for å etterlyse dere, og heller ikke om Ap går tilbake. Jeg har nemlig forstått at vi skriver alle om det vi synes er viktig i forhold til de parti vi liker.

Selv er jeg STORfornøyd med FrP. Som jeg skrev i begynnelsen av året: Jeg tror at FP kan havne på ca 30% dette året. Vel, der ligger FrP nå. Og målinger på opp mot 37% viser at det finnes potensiale for enda flere velgere til dette flotte partiet.

Ja, jeg vil kalle FrP for verdens beste parti. Og innerst inne forstår dere sikkert hvorfor. Det ER jo verdens beste parti! Så enkelt er DET!

Med ønske om en fortsatt meget hyggelig helg!

:)

Vennlig hilsen Potetmosen

1
36 svar

36 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

BGO28

På tide å ta fram en ukritisk hyllingstråd igjen, før frepperne får hjerteinfarkt. "Verdens beste parti", rett og slett ;)

1

Tranquila2000

Mosen!

Fantastiske FrP- verdens beste parti!

Selv er jeg STORfornøyd med FrP. ___________________________________________________________________ Fantastiske FrP- verdens beste "tulling"parti

Antar du mener at vi andre har tungt for det?

Vi HAR forstått hvor enrettet du er, ut fra alle dine menigsløse tråder.

Når ble det forresten innført VM (verdensmesterskap i partikamper?

Vi får vel holde oss til Norge? Ikke sant Mosen?

FRP og nazisme skremmer meg

1

imi1969

kven e du ? og kven bryr seg ?

skylapper hos frpister er ikkje noe ukjent fenomen, ser eg... ei heller på VG Debatt *S

1

DaVinci1958

Frp-lederen imponerte det internasjonale presskorpset i Oslo. Hun sammenlignes med Gro Harlem Brundtland.

Hun har allerede noe Gro-aktig ved seg, sier journalist Björn Lindahl i Svenska Dagbladet som har bodd i Norge siden 1981.

Siv Jensen regnes i samme klasse som Gro. Dette må da være surt for Bulke-Jens sine disipler her inn.

Siv Jensen - Norges nye landsmoder!

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/04/29/464816.html

1

Norrakas

Kommer aldri til å stemme FrP. Jeg jobber fulltid, derfor taler de ikke min sak.

1

UrsusX

potetmosen skrev: Jeg ser at folk etterlyser meg her på VGD etter en meningsmåling der FrP går tilbake. De lurer på hvor jeg er? Hehe. Da er mitt motspørsmål: Hvor er dere alle når FrP går frem? Da er dere usynlige. Og ikke lager jeg tråder da for å etterlyse dere, og heller ikke om Ap går tilbake. Jeg har nemlig forstått at vi skriver alle om det vi synes er viktig i forhold til de parti vi liker.

Selv er jeg STORfornøyd med FrP. Som jeg skrev i begynnelsen av året: Jeg tror at FP kan havne på ca 30% dette året. Vel, der ligger FrP nå. Og målinger på opp mot 37% viser at det finnes potensiale for enda flere velgere til dette flotte partiet.

Ja, jeg vil kalle FrP for verdens beste parti. Og innerst inne forstår dere sikkert hvorfor. Det ER jo verdens beste parti! Så enkelt er DET!

Med ønske om en fortsatt meget hyggelig helg!

:)

Vennlig hilsen Potetmosen *********************************************** Det går nok på det, kjære mos, at denne patetiske tilbedelsen av et politisk parti som du og andre bedriver her på VGD er litt latterlig. Hallo! Det er bare et politisk parti - ikke en religion. Du får det til å virke som om du personlig vinner noe hvis partiet du tilber øker med 2 prosentpoeng på en meningsmåling eller at du vinner en personlig seier hvis en av politikerne du blindt forguder deltar i en debatt på TV hvis DU oppfatter det slik at de "vinner" den (noe du ALLTID mener uansett). Det hele blir litt trist. Bare det er småpatetisk og når du glatt unngår å kommentere de sider ved gudene dine eller religionen din som faktisk er negative, så blir det veldig patetisk. Det blir hysterisk latterlig. Du - en av VGDs desidert mest ivrige deltakere - blir plutselig fraværende herfra når du ikke kan svare for deg. Og det er hver gang noen prøver å snakke politikk med deg - prøver å tyne ut av deg hva du mener om de ulike avsnittene i Frps program.

Jeg lurer på hva ditt politiske engasjement egentlig dreier seg om - for politikk er det som regel svært vanskelig å få deg til å diskutere. Klemmer vi litt på overflaten (dvs krangling om hvor dum eller snill en politiker er, hvem som "vinner" en TV-debatt, hvilke gallupper vi bruker tid på, hvilke gallupper vi ikke bruker tid på osv) for å komme inn på de tingene som egentlig er interessant - hvordan mener Frp at Norge skal styres? - ja, da skvetter du unna som et vått såpestykke.

1

Snipp1

UrsusX skrev: Det går nok på det, kjære mos, at denne patetiske tilbedelsen av et politisk parti som du og andre bedriver her på VGD er litt latterlig. Hallo! Det er bare et politisk parti - ikke en religion. ---------------- Hehe jeg innbiller meg at du og en del andre har gått fem på en liten felle. Det blir litt sånn "nænænænænæ fotballaget mitt er bedre enn fotballaget ditt", og sånt blir folk, av en eller annen merkelig grunn, provosert av. Og det vet de som sier det - de fisker etter irritasjon. god, gammeldags trolling. :-)

Jeg kan rett og slett ikke få meg til å tro at noen normale mennesker faktisk tilber et parti på den måten som åpningsinnlegget gir inntrykk av - det blir litt for mye Gymnaslærer Pedersen over det hele. Det er jo bare politikk, ikke Premiere League.

1

UrsusX

Snipp1 skrev: UrsusX skrev: Det går nok på det, kjære mos, at denne patetiske tilbedelsen av et politisk parti som du og andre bedriver her på VGD er litt latterlig. Hallo! Det er bare et politisk parti - ikke en religion. ---------------- Hehe jeg innbiller meg at du og en del andre har gått fem på en liten felle. Det blir litt sånn "nænænænænæ fotballaget mitt er bedre enn fotballaget ditt", og sånt blir folk, av en eller annen merkelig grunn, provosert av. Og det vet de som sier det - de fisker etter irritasjon. god, gammeldags trolling. :-)

Jeg kan rett og slett ikke få meg til å tro at noen normale mennesker faktisk tilber et parti på den måten som åpningsinnlegget gir inntrykk av - det blir litt for mye Gymnaslærer Pedersen over det hele. Det er jo bare politikk, ikke Premiere League. ************************** Jeg forstår hva du mener - mitt forrige svar gjalt selvsagt hele mosens "virke" her på VGD - og det minner som du skriver mer om supporterprat enn om politikk.

1

paraphrase

Snipp1 skrev: Jeg kan rett og slett ikke få meg til å tro at noen normale mennesker faktisk tilber et parti på den måten som åpningsinnlegget gir inntrykk av - det blir litt for mye Gymnaslærer Pedersen over det hele. Det er jo bare politikk, ikke Premiere League.

_________________________ well spoken.

Ja til nei, og bort med vekk ????? Paraphrase

1

dodeca

UrsusX:

Det er noen personer her på VGD som bedriver "cheerleader" virksomhet. Dvs at de lager mange tråder som kjennetegnes ved:

- Positive overskrifter om sitt parti - Blir kun skrevet positivt om eget parti i innlegget, tildels bevisst provoserende slik at andre svarer på innleggene og dermed bidrar til å holde tråden oppe. - Forfatteren skriver stort sett kun i sine egene tråder for å holde tråden oppe

Poenget er å dominere forumet med positive tråder om eget parti, slik at folk som går inn i forumet skal få et inntrykk av at partiet dominerer blant "folk flest".

Selvsagt er det en form for spamming, men jeg antar mod anser det for å være et retorisk grep som er ok for debatten. Selv synes jeg det hele er latterlig; det er en ekstrem form for tabloid-debatt.

1

Norrakas

Det virker som mange av FrPerne her har et forhold til eget parti som jeg har til Rosenborg. Uansett om de spiller elendig kommer jeg til å fortsette å støtte dem, og det er nesten umulig å innrømme at vi taper fortjent, eller at vi har hatt en elendig kamp.

Å støtte et politisk parti, det være seg FrP, eller Ap, på samme måte er kronidioti. Politikk er ikke fotball. Det er saker jeg er dypt uenig med Ap i, og personer innenfor Ap som er idioter. Enhver som rått sluker et partiprogram og støtter alt som står der i tykt og tynt, har lite utviklede sjelsevner.

1

DrObjektiv

Har du hørt uttrykket «Du kan narre noen hver gang, og du kan narre alle noen ganger, men du kan ikke narre alle hver gang» mosen?

1

silo

Hemmelig AP politikk: Vi kan narre dem hele tiden, bare vi gjentar det ofte nok!

1

silo

Til drobjektiv

Lenge siden jeg har sett deg på siden, kanskje du har hvert nede på kontinentet? hehehe..

1

Tranquila2000

DrObjektiv skrev: Har du hørt uttrykket «Du kan narre noen hver gang, og du kan narre alle noen ganger, men du kan ikke narre alle hver gang» mosen? ___________________________________________________________________

TILTREDES

FRP og nazisme skremmer meg

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...