Nye VGD er lansert! Mer informasjon

AP kraftig tilbake på MMI måling!!

MMI's måling for Dagbladet gir en kraftig tilbakegang for AP med 4,3 prosentpoeng til 28,3%. Frp får 30,3% og er landets største parti på denne målingen. AP har ikke vært under 30% på denne målingen siden før valget. Dette melder TVN's Tekst TV nå. Mere tall vil komme senere. Ja så får jeg spørre Bjrl som mener han har så enorm påvirkning med sin "kampanje" mot Frp, om ikke det heller er AP's oppslutning han har rammet med sin hjemmeside?? Hyggelig lesning for meg dette i allefall!!

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1
47 svar

47 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kalbakken

Det er forsatt 70% av landets befolknign som ikke vil ta i FRP med en ildtang.

Med mindre dere får med dere Høyre på en liten vals blir det neppe noen regjering med det første. Selv håper jeg vi snart får en FRp regjering så dere kan rasere hele landet og bli ferdig med det. Bedre å få kraftig forkjølelse og bli ferdig med den enn å gå å hangle i ukesvis.

1

AMADEUSnr1

hehe kalbakken, det er 3,5 år igjen og du kan trekke inn tullpratet ditt. Sammen med H skal vi greie det!! Kanskje helt alene!

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Kalbakken

AMADEUSnr1

Kanskje sammen med Høyre ja, men ikke alene.

Personlig bryr jeg meg ikke så mye om hvem som styrer, jeg klarer meg bra uansett. Men jeg skal le av arbeidsklassen som står der med 14 timers arbeidsdag, polske lønninger og null oppsigelsesvern på grunn av sin hang etter billig sprit. En sprit de kommer til å få god bruk for som trøst.

1

hydroid

Landets største parti ? Så vidt jeg veit så er Ap norges største parti. Det er valgdagen som teller. Ikke noe annet.

1

AMADEUSnr1

Frp er landets største parti PÅ MENINGSMÅLINGEN, kan du lese?? Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

hydroid

Hva er vitsen med valg når man har meningsmålinger ? Folk gjør gjerne 2 forskjellige ting når de svarer på en telefonsamtale fra MMI og går i valglokalet og virkelig står ovenfor realitet vs luftslott.

1

munch_2

tipper denne målingen bidrar til å få kjepphøie sosialister her inne til å roe seg ned noen hakk.

Dette er første gang etter valget AP oppnår under 30%.

Kanskje folk etterhvert begynner å se hvordan dobbeltmoralens høyborg virkelig fungerer?

Ellers bekrefter målingen at FrP har stabilisert seg på ca. 30%.

En fremgang på ca. 40% siden valget eller 8 prosentpoeng!!!!!!!!! Hvilke andre partier kan måle seg med det?????

1

AMADEUSnr1

Tallene er som følger: FRP 30,3 frem 2,5 AP 28,3 tilbake 4,3 H 13,7 frem 1,2 SV 9,7 frem 1,7 SP 5,2 tilbake 0,5 KRF 5,6 på stedet hvil V 4,9 tilbake 0,5 ------------------------------- Så ser vi at FRP igjen har den største fremgangen Hvorfor spriker dette fra målingen igår? Jo fordi først gikk man ut og kritiserte FRP for biler på statens regning og så slo dette for fullt tilbake på AP/SP selv etter at man så at deres brilbuk var enda mere lukrativ. Da ble det dobbeltmoral fra deres side!!

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Rocchi

AMADEUSnr1 skrev: Tallene er som følger: FRP 30,3 frem 2,5 AP 28,3 tilbake 4,3 H 13,7 frem 1,2 SV 9,7 frem 1,7 SP 5,2 tilbake 0,5 KRF 5,6 på stedet hvil V 4,9 tilbake 0,5

***Frp og Høyre stjeler velgere fra Ap, ypperlig. Håper at at man i fremtiden også får se Venstre stjele velgere fra SV og Krf stjele velgere fra Sp.

1

Zen0n

"Hvorfor spriker dette fra målingen igår? Jo fordi først gikk man ut og kritiserte FRP for biler på statens regning og så slo dette for fullt tilbake på AP/SP selv etter at man så at deres brilbuk var enda mere lukrativ. Da ble det dobbeltmoral fra deres side!!"

Feil! Forklaringen er enkelt og greit den at slike målinger er usikre og upålitelige! Det er ikke slik at én dags forskjell utgjør så stor forskjell!

Med vennlig hilsen Zenon

Borgerlig politikk er et uttrykk for egoisme

1

AMADEUSnr1

Jo fordi en dags forskjell faktisk var den dagen denne saken snudde seg på hodet fra å være en anklage mot FRP til å bli den rene dobbeltmoralen fra AP/SP her. At det gjorde utslag, er klart! Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Rank_1

På denne målingen har de borgerlige 94 mandater og de rød grønne 75 mandater. Faktisk kan FRP, H og V danne en flertallsregjering sammen. Da slipper man ihvertfall KRF. H hadde 13,7%, SV 9,7%, V 4,8%, SP 5,3%, KRF 5,6%. Da er FRP suverene på toppen med 30,3% foran AP på 28,3%.

Stå på FRP!!! Drit i hva andre aviser skriver stygt om dere. Siv, du er vår nye Gro. Det mener utenlandske journalister og.

1

Tioman

Rank_1 skrev: På denne målingen har de borgerlige 94 mandater og de rød grønne 75 mandater. Faktisk kan FRP, H og V danne en flertallsregjering sammen. Da slipper man ihvertfall KRF. H hadde 13,7%, SV 9,7%, V 4,8%, SP 5,3%, KRF 5,6%. Da er FRP suverene på toppen med 30,3% foran AP på 28,3%.

Stå på FRP!!! Drit i hva andre aviser skriver stygt om dere. Siv, du er vår nye Gro. Det mener utenlandske journalister og. ____________ Til de av dere som har kritsert valgordningen (vet ikke om det gjelder deg Rank_1)

Hvis FRP, H og V kan danne flertallsregjering så har de bare " 30,3+ 13,7+4,8 = 46,8 %" av stemmene bak seg... Kommer den samme kritikken opp? Mens den "andre siden" har "28,3 + 9,7 + 5,3+ 5,6 = 48,9 % " og er i mindretall

(de mest interessante her er vel at småpartiene har 4,3 % av stemmene...)

1

Zen0n

I går kom en meningsmåling der Ap lå på 32 % og der Frp gikk ned 5 %. Viser bare hvor upålitelige disse målingene er, og nettopp derfor bør både du og alle andre slutte å bry dere så mye om dem!

Med vennlig hilsen Zenon

Borgerlig politikk er et uttrykk for egoisme

1

Henryford

Zen0n Borgerlig politikk er et uttrykk for egoisme ********************* Sosialistenes politikk: OK å dele, bare det ikke gjelder meg! ---

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...