Politikk - Norsk

gonzzzo

Katastrofeuke for FrP

Det har vært en ren fornøyelse å følge nyhetsbildet siste uken. Det ser ut som Stutumene har overtatt makten i partiet igjen. Det ene mer hårreisende utspillet etter det andre må ha fått ethvert tenkende menneske i Norge til å stille spørsmålstegn med hva slags samfunn vi vil få med FrP.

Ser ut som panikken tok FrP da det ble avslørt at FrP-toppene i bunn og grunn er like glade i frynsegoder og tyveri/misbruk av dine skattepenger som de andre politikerne FrP i alle år har moralisert over for lignende forhold.

Her er et lite knippe geniale FrP-forslag fra siste uken:

FrP går inn for atomkraft i olje og gassrike Norge.

FrP går inn for å halvere antallet gårdsbruk i Norge, distriktspolitikk på sitt aller beste. Bort med småbøndene, ja til industrielt jordbruk og E-coli.

FrP går inn for å legalisere pokerspill, en håndsrekning til de spillegale. Tror ikke det finnes en eneste spillegal i Norge som ikke stemmer FrP.

1
19 svar

FrP går inn for å legalisere pokerspill, en håndsrekning til de spillegale. Tror ikke det finnes en eneste spillegal i Norge som ikke stemmer FrP. ------------ Så da er du for alkohol forbudt, pga alkoholikere? Eller gjelder det bare gambling pga spillemani?

1

Og på dagens MMI måling er FRP norges største parti med over 30 prosent hos folket. Du har jammen et rart syn på katastofe.

1

gonzzzo skrev: FrP går inn for å halvere antallet gårdsbruk i Norge, distriktspolitikk på sitt aller beste. Bort med småbøndene, ja til industrielt jordbruk og E-coli.

Speca skriver: Det blir mer enn en halvering, så lenge grensevernet svekkes slik at vi får effektiv konkurranse fra utenlandske produsenter. Mens det i et lukket marked har vært optimalt for landbruket med en kontrollert strukturutvikling i primærproduksjonen og en maksimal kostnadseffektivisering i foredlingsleddet, skal nå denne strategien konkurrere mot aktører som har forutsetninger for å produsere med enda lavere kostnader enn norsk landbruk.

Men ellers så er det positivt å se at FrP har mest lyst til å få enda flere uføretrygdede og pensjonister i dette landet. Mange av disse bøndene skaper faktisk verdier i den rollen de har i dag, og også mange vil skape de samme verdiene som pensjonister fordi de ikke har noe lyst til å selge Dagros & Ferdinand. Men når grensevernet svekkes, så har ikke disse småbøndene noe som helst å tilføre Norsk stat mer, og må derfor slutte med dyrene sine.

Men det beste er selvsagt at alle bodde rundt Oslo, selvom det ville blitt veldig mange arbeidsledige, men det er ikke så nøye bare vi får mest mulig for pengene, og at bøndene ikke får en dritt siden vi ikke har lyst til å betale for kostnaden det koster å produsere en vare i eget land.

1
Staedler Og på dagens MMI måling er FRP norges største parti med over 30 prosent hos folket. Du har jammen et rart syn på katastofe.

Staedler skrev: Og på dagens MMI måling er FRP norges største parti med over 30 prosent hos folket. Du har jammen et rart syn på katastofe.

Speca skriver: (er klav over at denne ikke var til meg, men bare måtte) Og du har ett noe snevert syn. Styres livet ditt av meningsmålinger?

Men tilbake til katastrofen. Jeg synes forøvrig at FrP stort sett har katastrofeuker hver forbanna uke, selv om de hadde hatt 60%, like fullt katastrofe i mine, og i mange andres øyne. Så katastrofe har ikke nødvendigvis noe med nedgang eller oppgang på meningsmålinger å gjøre, men hva de faktisk prestererer å si i media.

Men så lenge det er flere meningsmålinger som viser nedgang i løpet av den siste uken, enn som viser oppgang, så bør kanskje det være en vekker for hva du faktisk skrev....

1

gonzzzo skrev:

> FrP går inn for atomkraft i olje og gassrike Norge.

Vet personlig ikke helt hva jeg skal mene om atomkraft, men så lenge det ikke er nok kraft i landet må man tenke nytt. Og atomkraft er tross alt noe av det sikreste så lenge kraftverkene bygges etter de nyeste sikkerhetsstandarder.

> FrP går inn for å halvere antallet gårdsbruk i Norge, distriktspolitikk på sitt aller > beste. Bort med småbøndene, ja til industrielt jordbruk og E-coli.

At noen bønder kan rasjonaliseres bort ser jeg ikke som noe problem, men en halvering er nok i overkant ja. Men nå er det vel ikke så mye mer E-coli i land som Danmark, Sverige og Tyskland enn det er i Norge, og der er det et mye mer industralisert landbruk enn her hjemme.

> FrP går inn for å legalisere pokerspill, en håndsrekning til de spillegale. Tror > ikke det finnes en eneste spillegal i Norge som ikke stemmer FrP.

Her skyter du over mål. Pokerspill er det spillet som avler færrest spilleavhengig av de pengespill som finnes. Jeg kjenner personlig et par unge menn her i Oslo som i mange år har litt av "spillegalskap". (Synes spilleavhengighet er en bedre betegnelse.) De vet vel ikke selv hvor mange tusenlapper som har forsvunnet inn i disse automatene uke etter uke.

For et halvt år siden introduserte jeg begge to for turneringspoker. Lærte dem å spille Texas Hold'em, først på nett, så live på et på et par klubber i Osloområdet. Begge har omtrent kutta automatspillinga, og gått over til poker. De spiller som meg 1-4 turneringer live i uka, og en del på nettet. Turneringene live koster enten 300 eller 600 kroner å delta i, og en turnering varer fra 1 til 7-8 timer, alt etter hvor langt man kommer. Selvfølgelig er det kun de færrste som får premie i hver turnering, er det 80 deltagere er det premie til de 7-9 beste, men de aller fleste av oss havner i pengene et par ganger i måneden. Selv går jeg vel omtrent i null over tid live, og på nettet ligger jeg noen dollar i pluss det siste året.

Det beste med poker er at det er et sosialt spill. Man sitter mange sammen, og selv om man selvfølgelig konkurerer med de andre spillerene om å vinne hver hånd og ikke minst hele turneringen, så snakker man sammen og knytter sosiale bånd, noe man garantert ikke gjør når det gjelder spilleautomater og lignende

Så sett deg litt inn i pokerspillets finesser og ikke minst sett deg litt inn i miljøet før du slenger ut påstander her. Jeg kjenner ingen som har spilt seg til fant på poker, men jeg kjenner en del som har gjort det på automater...

1

gonzzzo skrev: FrP går inn for å halvere antallet gårdsbruk i Norge, distriktspolitikk på sitt aller beste. Bort med småbøndene, ja til industrielt jordbruk og E-coli. ****************

http://www.sv.no/partiet/stortingsgruppen/naring/regnskap/dbaFile54123.html

Selv uten FRP i styring forsvinner 4.000 bruk pr.år.

Hvor mange bruk - som får offentlig støtte - drives som hobbybruk. Hvorfor skal en hobby få store driftstilskudd.

--

1
Henryford gonzzzo skrev: FrP går inn for å halvere antallet gårdsbruk i Norge, distriktspolitikk på sitt aller beste. Bort med småbøndene, ja til industrielt jordbruk og E-coli. ************...

Henryford skrev Selv uten FRP i styring forsvinner 4.000 bruk pr.år.

Hvor mange bruk - som får offentlig støtte - drives som hobbybruk. Hvorfor skal en hobby få store driftstilskudd.

Speca skriver: Og hvorfor er det mange av de som drives på hobbybasis? Jo, fordi vi ikke er interessert i å betale for hva det koster å produsere maten.

Og hvor mange som forsvinner med eller uten FrP styring er igrunn uinteressant, men bedre at de forsvinner sakte men sikkert, enn alle på engang. (Husk at 26000 bruk er langt fler enn 26000 sysselsatte. )

1
Speca Henryford skrev Selv uten FRP i styring forsvinner 4.000 bruk pr.år. Hvor mange bruk - som får offentlig støtte - drives som hobbybruk. Hvorfor skal en hobby få store driftstilskud...

Speca skrev: Og hvor mange som forsvinner med eller uten FrP styring er igrunn uinteressant, men bedre at de forsvinner sakte men sikkert, enn alle på engang. (Husk at 26000 bruk er langt fler enn 26000 sysselsatte. ) ***************** Når alle disse 26.000 er hobbybønder, forsvinner ingen sysselsatte. Bruk som vil forsvinne er de som krever langt under ett årsverk å drive, og disse vil nok fortsatt drive sitt hobbybruk.

--

1
Henryford Speca skrev: Og hvor mange som forsvinner med eller uten FrP styring er igrunn uinteressant, men bedre at de forsvinner sakte men sikkert, enn alle på engang. (Husk at 26000 bruk e...

Henryford skrev: Når alle disse 26.000 er hobbybønder, forsvinner ingen sysselsatte. Bruk som vil forsvinne er de som krever langt under ett årsverk å drive, og disse vil nok fortsatt drive sitt hobbybruk.

Speca skriver: Langt fra alle av disse 26000 er hobbybruk i den forstand, og jeg har heller ikke lagt mine ord i at alle disse er hobbybruk.

Eller mener du at alle bønder som har 2 jobber har gården som en hobby? (Den største drømmen for de fleste bønder, er at det hadde holdt med en jobb, altså å være bonde.)

1
jvsandem gonzzzo skrev: > FrP går inn for atomkraft i olje og gassrike Norge. Vet personlig ikke helt hva jeg skal mene om atomkraft, men så lenge det ikke er nok kraft i landet må man t...

jvsandem skrev: Så sett deg litt inn i pokerspillets finesser og ikke minst sett deg litt inn i miljøet før du slenger ut påstander her. Jeg kjenner ingen som har spilt seg til fant på poker, men jeg kjenner en del som har gjort det på automater... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pokerspillets finesser kan jeg, faktisk spiller jeg selv poker av og til. Det artigste med poker er jo nettopp det at det er ulovlig. Den dagen du ikke lenger risikerer å få politiet på razzia er all moroa borte. En runde ulovlig poker med ulovlig smuglersprit og ulovlig hasj er bra for selvfølelsen til folk med opprørstrang.

Problemet er ikke slike pokerspillere som meg, problemet er at de spilleavhengige skal få enda et tilbud. Selv om ikke du kjenner noen finnes det mange som har spilt seg fra gård og grunn med poker. Kanskje ikke så mange som de som spiller på automater, men de finnes. Og mens vi snakker om automater, tror du FrP vil forby automatene ? Aldri i verden, de spilleautomatavhengige er jo selve prototypen på en FrPer. Det er den typiske FrPer med drøm om rask gevinst du ser foran automatene på Rema1000.

1
gonzzzo jvsandem skrev: Så sett deg litt inn i pokerspillets finesser og ikke minst sett deg litt inn i miljøet før du slenger ut påstander her. Jeg kjenner ingen som har spilt seg til fan...

gonzzzo skrev:

> Pokerspillets finesser kan jeg, faktisk spiller jeg selv poker av og til. Det artigste > med poker er jo nettopp det at det er ulovlig. Den dagen du ikke lenger risikerer > å få politiet på razzia er all moroa borte. En runde ulovlig poker med ulovlig > smuglersprit og ulovlig hasj er bra for selvfølelsen til folk med opprørstrang.

Si meg, hvor spiller du poker? Ikke på noen av pokerklubbene i Norge i hvertfall, det er 100% sikkert.

> Problemet er ikke slike pokerspillere som meg, problemet er at de > spilleavhengige skal få enda et tilbud. Selv om ikke du kjenner noen finnes > det mange som har spilt seg fra gård og grunn med poker. Kanskje ikke så > mange som de som spiller på automater, men de finnes. Og mens vi snakker > om automater, tror du FrP vil forby automatene ? Aldri i verden, de > spilleautomatavhengige er jo selve prototypen på en FrPer. Det er den typiske > FrPer med drøm om rask gevinst du ser foran automatene på Rema1000.

Nå vet ikke jeg hva FrP vil når det gjelder spilleautomater, men jeg vet at FrP er det eneste partiet hittil som vil ha andre spilleformer inn i ordnede former, noe jeg ser på som meget positivt. Og jeg tror faktisk at det er omtrent like mange AP-velgere som står og stapper inn seddel etter seddel på disse spilleautomatene på Rema 1000. Eller har du noe tallmateriale som viser noe annet?

1
jvsandem gonzzzo skrev: > Pokerspillets finesser kan jeg, faktisk spiller jeg selv poker av og til. Det artigste > med poker er jo nettopp det at det er ulovlig. Den dagen du ikke len...

jvsandem skrev: Si meg, hvor spiller du poker? Ikke på noen av pokerklubbene i Norge i hvertfall, det er 100% sikkert. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nei, jeg spiller privat. Har vært invitert til pokerturnering, men der vil jeg ikke være med fordi jeg da får røykeloven midt i fleisen. Poker hører ifølge gamle Hollywood-fordommer hjemme i røykfylte lugubre lokaler, vil ikke vite av noe sanitære og ordnede forhold i forbindelse med poker. Dessuten synes jeg limit er for pingler og no-limit for mannfolk.

Og jeg tror faktisk at det er omtrent like mange AP-velgere som står og stapper inn seddel etter seddel på disse spilleautomatene på Rema 1000. Eller har du noe tallmateriale som viser noe annet? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja det har jeg, alle spilleautomatavhengige jeg vet om er FrP-sympatisører. Jeg er såpass fordomsfull at jeg forbinder den typiske FrPer med spilleautomater og idol.

1
gonzzzo Et annet klart kjennetegn med FrPere er at de ikke har noe forhold til litteratur. Vet ikke om det har med dysleksi å gjøre, men jeg har merket meg at i samtlige FrP-hjem jeg har v...

gonzzzo skrev: Et annet klart kjennetegn med FrPere er at de ikke har noe forhold til litteratur. - - - - -

Nå hetser du.

FRPs nestleder har jo tidligere tatt til orde for å bygge om Nasjonalteateret til et tegneseriesenter.

Og er ikke tegneserier litteratur, så vet ikke jeg!

Mvh Bjrl

1
Bjrl gonzzzo skrev: Et annet klart kjennetegn med FrPere er at de ikke har noe forhold til litteratur. - - - - - Nå hetser du. FRPs nestleder har jo tidligere tatt til orde for å bygge...

Bjrl skrev: gonzzzo skrev: Et annet klart kjennetegn med FrPere er at de ikke har noe forhold til litteratur. - - - - -

Nå hetser du.

FRPs nestleder har jo tidligere tatt til orde for å bygge om Nasjonalteateret til et tegneseriesenter.

Og er ikke tegneserier litteratur, så vet ikke jeg! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hehe...men jeg sa jo ikke at det ikke finnes tegneserier i typiske FrP-hjem. Tegneserier og pornoblader er det nærmeste man kommer litteratur i FrP-hjem. Tror faktisk FrP kunne vokst seg enda større om de ga ut partiprogrammet sitt som tegneserie så freppere flest hadde en mulighet til å forstå innholdet, gjerne illustrert med noen pornobilder.

1
gonzzzo Bjrl skrev: gonzzzo skrev: Et annet klart kjennetegn med FrPere er at de ikke har noe forhold til litteratur. - - - - - Nå hetser du. FRPs nestleder har jo tidligere tatt til orde...

De har landsmøte neste helg. Du skal ikek se bort fra at de plukker opp id´€en din!

I følge de aktive FRP'erne her inne følger partiledelsen med på hva som blir diskutert.

Hmz... I så måte er jeg litt snurt på at trimdronninga ikke har svart på mitt tilbud til henne om å bli med på speidertur...

Mvh Bjrl

1

Ja,det er litt av en ''katastrofe'' for FrP å score hele 40%over sitt beste valgresultat noensinne..... Velgerne viser de andre partiene finger'n ved å flokke seg rundt FrP,og jo mer de andre driter ut FrP jo mer slår det tilbake på dem selv. Tenk å bli danket ut av FrP! Det må være svært ydmykende for de ''ansvarlige'' politikerne at velgerne vender dem ryggen,for hvis FrP er så uhørt hva sier vel ikke dette om de andre? Tenk å bli slått ut av FrP.....!

Kanskje velgerne vil høre om den fortreffelige politikken og de flotte resultatene de ''ansvarlige'' kan slå i bordet med?

1
Laster...