Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kampanjen virker, Ap stuper!

Arbeiderpartiet sin mobbekampanje mot Frp virker!

Siden valget har Arbeiderpartiet falt fra 32,7% ned til 28,3% i idag. (dagens måling utført av MMI)

Ap sin hetsing av Frp og velgerne har bidratt til at Frp har klatret kraftig fra 22,1 % under valget til 30,3 % i dagens måling.

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=132&Group=Politikk+%2D+Norsk&ThreadID=1004034&Thread=AP%20kraftig%20tilbake%20p%E5%20MMI%20m%E5ling%21%21

1
18 svar

18 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

daMonteur

Stadig flere oppdager at Arbeiderpartiets politikk er utdatert og gammeldags, at fellesskapsløsningene bare skaper kaos og at likheten gjør alle til tapere.

1

Bjrl

Det er ryddig av deg å starte en slik tråd

Mvh Bjrl

1

AMADEUSnr1

Det var du som startet en slik tråd Bjrl. Din tråd var helt urealistisk mens denne har et godt poeng i seg. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Norrakas

Déja vu.

Idioter.

____________________________________________ Iga elatud päev on samm, lähemale iseenda surmale!

1

Bjrl

AMADEUSnr1 skrev: Det var du som startet en slik tråd Bjrl. Din tråd var helt urealistisk mens denne har et godt poeng i seg.

- - - - -

Selvsagt er det slik, O' store orakel som kaller debattmostanderne for nazister når du er tom for argumenter.

Mvh Bjrl

1

Zen0n

"Det var du som startet en slik tråd Bjrl. Din tråd var helt urealistisk mens denne har et godt poeng i seg."

Haha! Når jeg leste dette så måtte jeg bare le! For den viser til de GRADER hvor sterke dine Frp-briller er. Vi snakker her om to helt likeverdige (og like upålitelige) målinger som kom med en dags mellomrom. Den ene er like lite troverdig som den andre. Så kommenterer du kommentarene som har kommet til disse to målingene.

Men likevel er du frekk nok til å si at den ene konklusjonen er urealistisk mens den andre har et godt poeng. HVORFOR? Hvis den første målingen er mest riktig, så er faktisk situasjonen motsatt. At du vektlegger den siste mer sier mer om at du ser kun den verden du vil se - altså er ditt syn til de grader farget av Frp-solbriller.

Med vennlig hilsen Zenon

Borgerlig politikk er et uttrykk for egoisme

1

Rocchi

***Frp har ikke hatt noen hetsekampanjer mot personer og motstandernes velgere. Frp er Norges mest saklige og resultatorienterte parti mener nå jeg.

***Arbeiderpartiet har derimot blitt tatt på fersken med sin mobbekampanje. Vi husker jo dinosaurer fra LO innrømmet at det kanskje var en tabbe å ha startet hetsekampanje av Frp. Og hvem glemmer ikke Ap sin bruk av ekspertuttalelser ifra tilsynelatende "nøytrale" eksperter som det viser seg er kjøpt og betalt av Ap.

Bjrl skrev: Det er ryddig av deg å starte en slik tråd

***Takk, jeg laget tråden til ære for deg.

1

Zen0n

"Frp er Norges mest saklige og resultatorienterte parti mener nå jeg. "

Hehe, yeah right. Standpunktene partiet tar har alltid utgangspunkt i hvordan de tenker de får mest oppslutning. Det er en grunn til at andre partier ikke vil øse ut oljepenger i like stor grad - for de er faktisk ansvarlige nok til å tenke på økonomiens beste og ikke bare oppslutning.

Ellers er jeg enig i at mobbekampanjen var tullete.

Med vennlig hilsen Zenon

Borgerlig politikk er et uttrykk for egoisme

1

fruluna2

At folk som støtter Frp kan hevde at de blir hetset er et av livets mysterier ;)

Ingen har vel vært mer ufine i sine utfall mot politiske motstandere enn dem.

At de blir utsatt for samme kritiske spørsmål som andre partier er vel ikke så rart når 30% av velgerne nå sier de støtter Frp. Det er jo en omfattende jobb å prøve å få fram konsekvensene av Frp's vanvittige politikk. Det har de visst ikke skjønt selv heller, men begynner nå å moderere sin revolusjonære politikk bit for bit....

Innen 2009 er det kanskje bare ren høyrepolitikk som står igjen: Mer penger (skattelette) til de som har altfor mye fra før - og mindre til dem som lite har.

1

Kalbakken

"fruluna2 skrev: At folk som støtter Frp kan hevde at de blir hetset er et av livets mysterier ;)"

De som kom til verden med mindre håndbagasje føler seg lett naglet til veggen og mobbet. Dette fordi de ikke forstår, ikke kan tenke, ikke kan argumentere. De tror det er noe galt med verden, men problemet ligger hos dem selv.

1

Rocchi

fruluna2. ***Ap hadde nå i vinter en organisert mobbekampanje der hvor sentrale Ap-aktører skulle fortelle "sannheten" om Frp, ikke bare det men Ap-eksperter ble grundig avslørt gjennom E-post der de planla å aktivt skulle prøve å stemple og fremstille Siv Jensen på en mindre fordelaktig måte.

***Under fjorårets valgkamp fortalte Jens vitser/morsomheter om Frp-velgere, altså ikke politikerne men velgerne til Frp.

***Schøtt-Pedersen ymtet frempå nå i vinter at årsaken til mobbekampanjen mot Frp var at velgerne ikke visste sitt eget beste, de var for dumme.

***De to siste avsnittene dine gidder jeg ikke engang kommentere.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...