Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Oslo bør profilere seg som tiggerstaden

[Slettet]

1
13 svar

13 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

DavidCo

Så Oslo-tigeren var hele tiden noe helt annet enn en TIGER! Hadde på følelsen atden under alle omstendigheter måtte være en slags papirtiger. Takk og lov at noen løste dette mysteriet for oss! Jeg har hele tiden undret meg over denne tigerstatuen foran gamle Oslo Ø, den passet jo ikke inn over hodet, og hva i all verden hadde Oslo med en tiger å gjøre. Joda, joda, Oslo, storbyen, tigerstaden og alt det der, men det hele rimet liksom ikke... Inntil nå,da hvoretter vi kan kalle det TIGGERSTADEN! Elegant! Og dessverre bare så sant, så sant! Har vært my ute i verden, men det er vel neppe en annen by hvor tiggerne er så prominente og praktisk talt hengt fram til utstilling i byens utstillingsvindu, Karl Johan! Vel gjort, Oslo!! Heia Norge! Verden må i sannhet riste på hodet når de kommer hit og lde må undres over hva et av verdens (hvis ikke verdens) rikeste land driver og tenker på.

Et monument over vår ummenskelige behandling av de svakere blant oss, det er det vi blafrer med enten vi er klar over det eller ikke......

De gode nyhetene er at det ikke er for sent å gjøre noe med det, de dårlige er at det ikke eksisterer noen vilje til å gjøre det!

Lykke til!

1

One_Hit_Wonder

[Slettet]

1

Combat

Det triste er jo at det går utover de ekte svake i samfunnet, norske tiggere.. Når folk begynner å få øynene opp for denne svindelen de øst-europeiske svindlerne bedriver, tror jeg de først og fremst er de ekte stakkarene på gata som kjenner det på kroppen.

1

Blurb

Combat skrev: Det triste er jo at det går utover de ekte svake i samfunnet, norske tiggere.. ---------------------

Sprøyt. Hvordan i all verden kan du argumentere for at de øst-europeiske tiggerne har det "bedre" enn de norske? Mener du seriøst at de øst-europeiske ikke er "ekte-svake"?

1

-Slemtiger-

Blurb skrev: Sprøyt. Hvordan i all verden kan du argumentere for at de øst-europeiske tiggerne har det "bedre" enn de norske? Mener du seriøst at de øst-europeiske ikke er "ekte-svake"?

- -

Stort sett samtlige øst-europeere vil kunne tjene mer på en ukes tigging i Norge enn de ville tjent iløpet av en måned med hard jobbing i hjemlandet. Da blir tigging ikke et nødvendig behov, men en enkel inntektskilde.

Det som provoserer mest er disse kyniske sigøynerne som bruker sine små barn til å tigge og å stjele i butikkene. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg måtte tuppe disse sigøynerflokkene på hue og ræva ut når de prøvde seg den gang jeg drev butikk midt i smørøyet selv.

1

-Slemtiger-

Stor skam at politiet ikke har myndighet til å holde hovedstadens paradegate fri for tiggere, narkomane og prostituerte.

Man kan lure på hva politikerne tenker på..

1

susilu

Fra Tigerstaden til Tiggerstaden? Ja, en god ide!

1

ToreTrygve

susilu skrev: "Fra Tigerstaden til Tiggerstaden? Ja, en god ide!"

Tror jeg har kalt Oslo for Tiggerstaden i 10 år minst.

1

Elektrojet

Ble loppet for nesten hundre kroner i Oslo sist torsdag. Det er noe med blikket, de har det vanskelig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...