Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=303869 I følge Staff: "La de voldlige stikke ned folk. La pedofile meske seg med småbarn. Beskytt de kriminelle. La de få frihet til å leve ut sine lyster. Fordøm de stakkars sytekoppene som har blitt utsatt, eller barn som sutrer fordi de har blitt voldtatt." Jeg sier: beskytt OSS mot disse jævlene, inkludert han som taler dere sak!

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TheDante

Jeg for min del synes det er viktig å ha advokater, og mennesker, som Staff til å tale de som er i opposisjon til vedtatte normer og reglers sak. Det at man har slike intelektuelle, smarte mennesker som argumenterer mot normer og regler vi andre tar for gitt, gjør at vi blir mer bevisst på hvorfor de faktisk eksisterer. I så måte beundrer jeg Staff, og den rollen han har tatt på seg som den som taler samfunnets utskudds sak.

1

-Bamsemums-

Men av og til så skader velmenende advokater sine klienters sak mer enn de tjener saken ved å uttale seg i mediene i tide og utide. Det kunne vært en fordel om advokatene heller forsvarte klienten i rettssalen, og ikke i mediene slik tendensen har vært de siste årene.

1

TheDante

Isolert sett er jeg enig. Men slik det har blitt de siste årene, så skjønner jeg godt at advokatene bruker media flittig når de skal forsvare sine klienter.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...