Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Mange tiggere later som i Oslo!

Mange tiggere later som de er syke. Mange av dem er utenlandske. Grove eksempler er de som stavrer seg i vei på krykker når de tigger mens de går videre på normal måte når de ikke tigger. Mange skikkelige tiggere klager på dette fordi de ødelegger for dem. Jeg vil igjen si at vi ikke skal dra alle tiggere over en kam man kan lage ordninger som luker ut disse liksom-tiggere og lar de ekte tiggerne få tigge på en anstendig måte. Jeg er derfor imot å fjerne tiggerne men for å luke ut de som utnytter dette uten at det har med ekte tigging å gjøre.

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1
52 svar

52 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ParaDox

[Slettet]

1

Mons1

En ting som jeg lurer virkelig på; Hvordan kommer disse sigøyner-tiggere hit til landet?

Norge er ikke i EU og der er ikke fritt leide inn til landet for sigøynere, hvis de ikke har EU-pass. Da kommer de ikke fra Romania eller Bulgaria. Hvis jeg skal innvitere en venn fra Romania, så må jeg søke hos politiet og garantere økonomisk for oppholdet og for returbillett.

Betyr det at den norske grensen er totalt åpen og uten noen form for kontroll? Risikerer vi at hvem som helst kan vandre inn i Norge, sigøynere som islamistiske terrorister?

Hvis noen stiller garantier for innreiser, så er det ingen som kan stoppe dem, men dem kan stoppes på gata. Forbud mot tigging vil også ta norske tiggere. Da må politiet starte å avhøre samtlige utlendinger på gata og dette vil skape store protester og stempling av rasisme, slik det ble da politiet kroppsvissiterte utlendinger for kniver.

Forby å gi penger til tiggere vil på samme måte ramme norske og fredlige tiggere.

Hva kan være løsningen? Jeg mener at politiet må gå mer grundige til verks for å kontrollere de som er på gata. Så får vi leve med rasismestemplet! -- mvh Monsen

1

Morfin1

[Slettet]

1

Smootie

Vet..Så en som sto og rista en gang, men når det ikke kom noen, så rista han plutselig mye mindre. Men syns det er jævli at bakmenn utnytter fattige på den måten uansett. Sku gjerne ha hjulpet de, men når penga går rett til bakmenn som truer de ut i tigging, så er det lite hjelp i det. Oslo må gjøre noe med problemet. Er helt sjukt mye tiggere i byen for tida, og mange blir mer og mer pågående.

1

hydroid

Apropos tigging les denne artikkelen her:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/04/30/464877.html

"Det er ikke rettferdig at vi som jobber hardt for det lille vi får, skal bli utkonkurrert av organiserte bakmenn, sier Hansen."

Jasså ja.. så tiggerne ser på seg selv som arbeidsfolk ? Jobber hardt.

1

Nemi666

Det som irriterer meg mest med tiggere er de idiotene som hele tiden gir dem penger! Slutt med det!!!!!

Det er ingen som virkelig trenger å tigge! Vi lever ikke i middelalderen! Skjønner de ikke at de gjør vondt verre ved å oppmuntre dem til å fortsette sin "livsstil"?

Gi dem en loff eller en røyk hvis du absolutt MÅ gi dem noe!

Det er nok samme typen folk som mater måker i nabolaget! Grrrrr

1

kompetanse

Jeg gir aldri til tiggere som ikke snakker norsk til meg. Jeg er vel ikke interessert i å finansiere østeuropeisk mafia.

Hvorfor er det så mange av dem ? Fordi enkelte nordmenn er alt for naive. De går på "spasmetrikset" eller andre sleipe triks. Jeg tror at hvis vi slutter å gi og heller begynner å plage og mobbe tiggerne , kjeppjage dem rett og slett - så vil problemet forsvinne gradvis.

Neste gang jeg treffer på en utenlandsk tigger som ønsker å snylte på naive nordmenn skal jeg skjelle han ut. Hver gang jeg går forbi. Helt til han finner en annen plass langt unna der jeg ferdes.

1

tinken

Men Nemi666- de "idiotene som hele tiden gir de penger" er bare mennesker de også. Telefonselgere var i vinden forrige uke....skulle telefonsalg forbys bla bla. Og noe av samme problem er de for de som mottar telefoner og ikke klarer å si nei....eller bare får tilsendt noe pluss en regning. De har ikke vært bestemte nok og eventuellt truet med forbrukerråd etc for å avspise disse telefonterroristene nok.

Hvor lett er det da for alle å ikke opptre som "idioter" når de utsettes for massiv og pågående tigging ansikt til ansikt?

Vi har sååååå stor forståelse for gamle Magda og skrale Egon som ikke tør annet enn å si ja til lodd fra Redningsselskapet,kirkens nødhjelp,"gratis" prøvepakke på vaskemiddel,strømper,truser,rosenrot eller fanden og hans oldemor per telefon - men adskillig mindre forståelse for at folk gir etter når de har en halt rumener oppi øya over et halvt kvartal....pussig det der....

1

FlightOfTheRat

Nemi666 skrev: "Det som irriterer meg mest med tiggere er de idiotene som hele tiden gir dem penger! Slutt med det!!!!!" * * * Om jeg foretrekker å gi noe av mitt beskjedne overskudd til en og annen tigger, er ikke det verre enn al den u-hjelpen nordmenn gir som stort sett går til administrasjon og korrupsjon, før noen få kroner brukes til våpen og fortsatt borgerkrig. Hvorfor er det mer idiotisk å gi noen kroner direkte til mennesker som trenger hjelp?

"Det er ingen som virkelig trenger å tigge! Vi lever ikke i middelalderen! Skjønner de ikke at de gjør vondt verre ved å oppmuntre dem til å fortsette sin "livsstil"?" * * * Ingen som trenger å tigge, det er lett å si. Det er ingen som "oppmuntrer" noen til å havne på gata - høres ikke ut som om du heller synes det ser særlig fristende ut. Jeg tenker snarere på det som å hjelpe fattige til å ikke å behøve å begå så mye kriminalitet som de ellers måtte. Det er det først og fremst vi selv som har glede av.

"Gi dem en loff eller en røyk hvis du absolutt MÅ gi dem noe!" * * * De fleste tiggere blir svært glade for en røyk, ja. Godt tips, det.

1

FlightOfTheRat

hydroid skrev: "Apropos tigging les denne artikkelen her:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/04/30/464877.html

"Det er ikke rettferdig at vi som jobber hardt for det lille vi får, skal bli utkonkurrert av organiserte bakmenn, sier Hansen."

Jasså ja.. så tiggerne ser på seg selv som arbeidsfolk ? Jobber hardt." * * * Alle mennesker søker å opprettholde mest mulig verdighet uansett hvor dårlig det står til. Tiggere tenker faktisk på seg selv som at de går på jobb, og det er en pokker så hard jobb de har også. Enkelte dager er nok lyse og lette, men i høstregn og vinterkulde er det få mennesker ute, og ikke enkelt å få inn noe.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...