Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Greit å smugle alkohol, FRP?

FRP'erne her inne har hatt en høy profil med tanke på AUF-saken og medlemsjuks (de nevner selvsagt ikke at FRPs egen stortingsrepresentant med et nødskrik slapp tiltale og måtte betale tilbake nesten 4 millioner kroner i uberettiget mottatt statsstøtte tilbake i 1995, på vegne av FPU) det siste døgnet.

La oss se på om disse "moralens voktere" kan ha noen egne svin på skogen, og om de kanskje har gått amok på Glassmagasinet.

Eller er det slik at FRP'erne stort sett har plettfri vandel og aldri gjør noe galt?

Hva med for eksempel han karen her:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/01/22/359413.html

Lokalpolitikeren fra Frp var tom for vin etter jul. Nå er han og en kamerat dømt for smugling av 1800 liter vin fra Danmark til Sverige. Kameraten sa han skulle drikke alt selv.

Bjørn K. Bore Onsdag 22.01.2003, 08:42 oppdatert 04:56 Malmø tingsrätt fant ingen formildende omstendigheter for lokalpolitikeren og kameraten som ble tatt på fersken på Øresundbrua mellom København og Malmø 3. januar i år, skriver Romerikes Blad i dag. De to 35-åringene fra Akershus fikk to måneders fengsel hver. - Jeg anker. Dommen er altfor streng. I avisintervjuer har andre åklagare og tjenestemenn uttalt at en til to måneders fengsel er normal straff for slike forseelser. Vi fikk dobbelt så mye. Veldig merkelig, sier lokalpolitikeren i dagens utgave av Indre Akershus Blad.

Inntil i fjor vinter ledet han lokallaget av Frp i kommunen. Nå sitter han som medlem i flere lokale utvalg, og er vrarepresentant i kommunestyret. Han angrer på hva han har gjort.

- Smuglingen var ikke planlagt i det hele tatt. Vi bestemte oss bare for å reise til Flensburg. Jeg var tom for vin etter jul, sier han til avisen.

I retten sa han at mesteparten av vinen skulle gå til bekjente. Kameraten forklarte derimot at han skulle drikke sin andel alene.

- Den forklaringen trodde verken jeg eller dommeren på, sier kammaråklagare Birgitta Müller.

De to mennene har allerede sonet en snau måned av dommen i varetekt.

Kanskje man skal være en smule forsiktig med å anklage medlemmer av andre partier for å ha brutt loven, når man selv har TILLITSVALGTE og FOLKEVALGTE som smugler alkohol til Norge...?

Mvh Bjrl

1
20 svar

20 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

MrJonah

Bjrl skrev: La oss se på om disse "moralens voktere" kan ha noen egne svin på skogen, og om de kanskje har gått amok på Glassmagasinet.

Moralens vokter her på vgd er vel deg. Har du noen svin på skogen?

1

Abrg

MrJonah - går det ikke an å føre en saklig debatt?

1

Bjrl

MrJonah skrev: Har du noen svin på skogen?

- - - - -

Seff har jeg det.

Har ikke du?

Mvh Bjrl

1

Stoner

Helt greit å ta med seg jekking hjem over brua, ja.

1

AMADEUSnr1

Jeg er vel usaklig nå men jeg kan ikke dy meg. Alkoholsmuglingen skjer vel inne i Bjrl's kropp fra mage til hode!! HAHA Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Abrg

Nok en gang utrolig usaklig av denne AMADEUSnr1... Dersom man ikke har fornuftig argumentasjon kan man vel heller la være å diskutere her. Dette gjentar seg jo i tråd etter tråd!

1

Menoraen

AMADEUSnr1 skrev: "Jeg er vel usaklig nå men jeg kan ikke dy meg."

Amadeus usaklig!!??! Nå står ikke verden til påske.

1

cowboyen

Det er ganske folkelig å ta med litt alkohol\tobakk ekstra når man er på tur.

1

Strattos_8

Men allikevel fullstendig ulovlig..

Folk bør følge lover og regler etter min mening

1

vivida

Strattos_8 skrev: Men allikevel fullstendig ulovlig..

Folk bør følge lover og regler etter min mening ----------- Og det har du alltid gjort? Kjører du bil?

1

MotherF67

Hohoho, desperat nå?

1

Elektrojet

Det er greit å bryte loven når det trengs.

Hvorfor ligge i 80 km/t når veien er bygget for 110?

1

jvsandem

Jeg stemmer Høyre, noe jeg har gjort siden jeg i hine hårde dager var fryktelig forelsket i Kaci. (Jada, bare le...)

Jeg smugler glatt en flaske eller fem med god vin hver gang jeg har muligheten til det. Og med de prisene vi har i Norge har jeg overhodet ikke noen dårlig samvittighet for det. Jeg legger igjen nok i avgifter til staten uansett.

1

KaareKrapp2

Kaci? :-)

Mvh Krapp

1

Snipp1

jvsandem skrev: Jeg stemmer Høyre, noe jeg har gjort siden jeg i hine hårde dager var fryktelig forelsket i Kaci. (Jada, bare le...) ------------------ Hihihi det var jo fryktelig søtt, da. :-)

1

Elektrojet

jvsandem skrev: Jeg stemmer Høyre, noe jeg har gjort siden jeg i hine hårde dager var fryktelig forelsket i Kaci. (Jada, bare le...)

Jeg smugler glatt en flaske eller fem med god vin hver gang jeg har muligheten til det. Og med de prisene vi har i Norge har jeg overhodet ikke noen dårlig samvittighet for det. Jeg legger igjen nok i avgifter til staten uansett.

Samme som meg, det.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...