Nye VGD er lansert! Mer informasjon

FRP satser på nazister i lokalpolitikken

Ja, du leste riktig. FRP har valgt å satse på nazister som folkevalgte.

Jeg skal ta et eksempel, og det er Knut Gjerde. Han sitter i Fylkestinget i Buskerud og var tredjekandidat til stortinet for FRP.

Hans kvalifikasjoner? Joda, det skal jeg fortelle.

Han var fylkesfører for Erik Blüchers nazigruppe "Nasjonalt Folkeparti" før han tilbød FRP sne tjenester. Og der møtte han venner, og ble tatt imot med åpne armer.

Nå er han altså vararepresentant til Stortinget, og har møtt i nasjonalforsamlingen flere ganger.

Bastian Heide - frontfigur i det gammelnazistiske miljøet i Norge, og partitopp i Hvit Valgallianse - skryter av Knut Gjerde, som han kjenner godt fra da de to sammen med bl.a. Ole Krogstad og Jan Ødegaard diskuterte niggerlynsjinger og arisk teori.

"En jævlig kjekk gutt. Morsomt om han kommer inn på Stortinget", sa Heide til pressen i forkant av Gjerdes forsøk på å komme på tinget.

Hva syns vi om at FRP bruker slike mennesker i politikken?

Mvh Bjrl

1
69 svar

69 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

satre57

[Slettet]

1

satre57

Det bør bli slutt på å henge ut Frp folk som nazister. Mange kan kanskje ha leflet med nazisympatier i sine unge år ,slik som sosialdemokrater har leflet med det kommunistiske diktatur (ml bevegelsen) . Men det er nok å ta mennesker for det de står for i dag. Det er skremmende nok det å være med i Frp!

Vi bør fokusere på hva Frp står for idag . Vi må debattere folks motiver idag når de går inn i Frp. Det gjelder også folks motiver for å gå med i andre partier. Frp er et skremmede parti men de trenger ikke å bli behandlet usaklig.

Les partiprogramemt og forstå kvervulantismen . Det fleksible partiet. Partiet som har staten som sin verste fiende og beste venn. Staten løser alt og staten er skyld i alt.

Vi vet nå at selvstendige fiskere i nord stemmer Frp . Det skremmer. Men vær saklig i kritikken mot Frp. Det er et meget farlig parti som IKKE må få komme til makta!

Det vil underminere Norge som moderne stat. !

Enn å holde på med sine retoriske AUTOMATISKE RETTIGHETER. ! Bare der tar Siv og Carl I Hagen kaka i frekkheter. Som om statskassa er Sarokkas krukke.

1

klikklakk

Hehe... hyggelig tone?

Dette kopiproduktet fra apereiret på sørmarka har vi sett før.

Godt forsøk, men nei takk, så enkle er ikke folk.

1

Marx_Reborn

Vis disse er ordentlige nazister kan de muligens få dradd FrP et godt stykke til venstre og det er ikke å forakte.

Dog ser jeg ikke hvorfor nazister skulle trekke til FrP da man har andre mer nasjonalistiske alternativer, fremmedfrykt og sosialdarwinisme er ikkede viktigste faktorer for nasjonalisme . En annen ting er FrP`s "nikkedukke rolle" til USA og Israel som muligens ikke stemmer helt overens med med en nazists tanker.

1

_Nemesis

Så vidt jeg kan se har personen som omtales tatt avstand fra sin fortid. Det er nevnt i kilden du linker til, men behendig klippet ut fra ditt åpningsinnlegg. Temmelig urederlig.

Videre er det mange politikere og makt-mennesker i Norge som tidligere var sympatisk overfor Pol Pot, eller aktiv i AKP og NKP. Det fantest også dem som var dømt for landssvik for å ha hjulpet tyskerne.

Men, man besluttet å gi folk en ny sjanse, og ikke dømme folk for ting som skjedde for mange herrens år siden, om personene angret og tok et oppgjør med det.

Noe annet skulle bare mangle. Men for de som er gjennomsyret av infernalsk hat mot et bestemt parti, så skal visstnok ikke dette gjelde, og man dedikerer sitt liv til å finne mest mulig gammel drit, i stedet for å diskutere politiske løsninger.

1

jvsandem

_Nemesis skrev:

> Så vidt jeg kan se har personen som omtales tatt avstand fra sin fortid. Det > er nevnt i kilden du linker til, men behendig klippet ut fra ditt åpningsinnlegg. > Temmelig urederlig.

Nå er ikke det noe nytt at enkelte fanatiske FrP-hatere her inne er urederlige med sannheten og fakta da...

1

jajajacobsen

Hvorfor gjelder dette for aktive nazister i FRP i dag, men ikke for f.eks. folk som var sykepleiere under krigen og som fikk en landssvikdom mot seg som senere ble omgjort i andre partier - la oss si f.eks. SV?

Kan du gi meg en logisk forklaring på hvorfor det skal gjelde en regel for FRP og en helt annen regel for alle andre, _Nemesis?

1

madiba

Hæ! Skulle jødehatere få plass i det partiet med flest medlemmer i Israels venner?

1

_Nemesis

jajajacobsen skrev: Hvorfor gjelder dette for aktive nazister i FRP i dag, men ikke for f.eks. folk som var sykepleiere under krigen og som fikk en landssvikdom mot seg som senere ble omgjort i andre partier - la oss si f.eks. SV?

Kan du gi meg en logisk forklaring på hvorfor det skal gjelde en regel for FRP og en helt annen regel for alle andre, _Nemesis?

-Jeg regner med at du snakekr om Hanne Kvanmo som visselig ble tilgitt og tatt opp i det øverste selskap som styrer landet.

Samme regler. Dette er bare en sverte-tråd på lik linje med Kvanmo tråder.

1

politikk_7

Bjrl skrev: Ja, du leste riktig. FRP har valgt å satse på nazister som folkevalgte.

Jeg skal ta et eksempel, og det er Knut Gjerde. Han sitter i Fylkestinget i Buskerud og var tredjekandidat til stortinet for FRP. ----------------------------------------------------- Og du klager på att navn oppgies. stein i glasshus kalles vel det.

1

Bjrl

I en tråd som handler om nazister som har folkevalgte verv - mener du det der skal holdes hemmelig hvem man snakker om...?

Jeg har i allefall aldri klaget over noe i nærheten av det.

Mvh Bjrl

1

politikk_7

Bjrl skrev: I en tråd som handler om nazister som har folkevalgte verv - mener du det der skal holdes hemmelig hvem man snakker om...?

Jeg har i allefall aldri klaget over noe i nærheten av det.

Mvh Bjrl -------------------------------------- Jeg kjenner ikke personen, men har lest at han har tatt sterk avstand fra sine ungdomssynder fra fortiden. Ikke minst du, burde vist den forståelse at feil gjort i ungdommen ikke bør hefte ved deg, hele livet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...