Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg er glad for at det er kloke velgere der ute.

Slike som nekter å høre, lese svada som serveres av ekstremister fra venstresiden. Jeg ser at MMI fører FrP opp som Norges største parti nok en gang, men trass dette finnes det noen få ekstremt hatske innlegg mot over 30% av Norges befolkning og deres evne til å tenke selv. Utfra Dr.Objektiv sine økonomiske ekspertise (som har fallert og vært totalt uten mål og mening) stiller det mange revisorer og økonomi utdannede personer med annet syn. Mot Bjrl sine ekstremistiske hat propaganda finner vi at 30% av det Norske folk uansett ikke hater noen men vil hjelpe alle (også Bjrl). Av alle velgerene her i landet finnes det i alle fall ett stort flertall som aldri ville stemt på de få partier som opptrer som ekstremister og har derfor svært liten oppslutning.

At disse personene hater FrP som bare vokser og vokser er ikke rart i hele tatt, misunnelse og hat er jo drivkraften. Hadde sex driften vært like stor i den leiren ville de ved å overtalt avkom vært i soleklart flertall innen 20 år, men den gang ei. Til og med avkommene til ekstremistene finner andre og mer opplyste veier å gå.

Høgre/FrP er svært gode alternativer til disse. Men jeg tror at det finnes noen fornuftige folk i AP/SV som er i ferd med å hoppe over på den glade siden. Den som ikke hater eller missunner, men faktisk hjelper de som trenger det og som fører en politikk for folk flest.

1
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

GGråstein

stålballer skrev: At disse personene hater FrP som bare vokser og vokser er ikke rart i hele tatt, misunnelse og hat er jo drivkraften. ------------------------------------ Jeg vil heller si at misunnelse og hat er drivkraften for FrP-velgerne. Misunnelse på våre etterkommere som kan få nyte godt av oljepengene etter at oljen er pumpet opp, og hat mot innvandrere, samer, enslige mødre, trygdemottakere osv.

1

trondergutt

Hva er så riv ruskende galt med FRP sin politikk ?

Billigere vin og brennevin??....Norge har europas desidert høyeste priser på det området....er det så rart at vi skal ligge på nivå med resten av de landene vi liker å sammenligne oss med ??

Bensinpriser...Bensin er en livsnødvendighet i store deler av vårt griskgrende land !!!

Innvandringspolitikk..Det norske folk er urolig for den økende andelen innvandrere og de utfordringer det fører med seg !!

Casino/gambling...Ofte store oppslag om at FRP er for det og må gjøre det lovlig...i tilfelle slutter vi oss bare til lovgivingen i resten av Europa...NM i poker ble nettopp holdt i SVERIGE !!!!

Er man ekstremist om man er enig med FRP om dette f.eks ??

1

imi1969

Kloke velgere stemmer ikkje frp.

1

FlightOfTheRat

imi1969 skrev: "Kloke velgere stemmer ikkje frp." * * * He he. Du vet, ca 30% av befolkningen har en IQ på under 90. De skal jo også ha et parti å stemme på. Selvsagt velger de partiet som går for enkle løsninger.

1

Mjerka_18

Hehe, bra sagt

1

trygvestaff

Er så jævlig lei av usaklige argumenter mot Frp.

"Tror dere Frp kunne gjort det bedre"

"Alle som stemmer Frp har under 90 i IQ"

"Frp består bare av rasister"

"Det er ingen realisme i Frp`s politikk"

"Rentene ville eksplodert og full inflasjon"

Mange av dere har jo ikke mer enn Vg`s diskusjonsforum, uskolerte røvere hele gjengen.. Sier ikke at jeg stemmer Frp, men jeg syns det er et godt alternativ til de 3 regjeringspartiene..

Har stemt Høyre , Frp og vært medlem av Venstre og naturlig nok stemt det.

Man bør ha såpass ydmykhet og respekt for andres syn (og seg selv) at man i det minste bør ha rimelig kunnskap om økonomi og politikk, før man uttaler seg... Har dere noen som helst referanspunkt for deres påstander og meninger... Hva med å ta litt sosial økonomi og kanskje litt statsvitenskap.. Og ikke bare 4 kvelder i uken på SU eller RU og høre på en som slutta på ungdomskolen for å røyke hasj og okkupere hus...

Ærlig talt...

Criminals are people 2!

1

DrObjektiv

«Stålballer» viser nok en gang frem sin forakt for fagfolk. Sånn sett skulle han passe godt inn i Frp...

1

Kalbakken

stålballer

Hva skal jeg egentlig være misunnelig på?

Den lave utdannelsen, den ekstensive røykingen, campingferiene til Larkollen? klaginga på alkoholprisene sammen med naboen rundt en kanne med 96%?

1

JaNeiJa

Gal mann

En gal mann i de riktiges verden Hva skal de gjøre for å stoppe ferden? Sperre han inne og be om nåde? Eller bare la han løpe i gata og fråde?

La han skrive på news isteden Der kan han bølle og ødelegge freden En gal mann i nerdenes verden Jeg ønsker deg lykke på signingsferden.

Skriver han noe som ikke er riktig Drit i det for her er budskapet viktig Indre stemmer sier hva som skal skrives Andre får stikke om de ikke trives

Hva om andre får liknende tanker? Ei fjollete kjerring, kanskje en dranker? Premenstruelle damer har også skavanker De blir som båter som mangler et anker. Hva vil jeg si med disse ord? Velkommen til news, de fjolledes bord.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...