Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Arbeiderpartiets anti-Frp-kampanje en total fiask

Arbeiderpartiet er mer og mer desperat i sin kampanje mot Frp. De har ingenting saklig å argumentere med så de prøver personfokusering mot Siv Jensen og Carl I Hagen for å forsøke å svekke partiets troverdighet. Det er tydelig at slike kampanjer ikke virker , folk gjennomskuer Aps desperasjon. Den såkalte "surpompkampanjen" mot Siv Jensen ble jo avslørt av at en epost kom på avveie. Aps propagandaministerium ble tatt med buksa nede.

Tipper Dagbladets neste overskrift blir noe sånt som "Carl I. Hagen gikk på rødt lys i 1985 , se svart-hvitt bildene". Det er altså på det nivået sosialistene argumenterer . Folk gjennomskuer disse kampanjene og ser heller på politikken enn personene når de stemmer. Det ironiske er jo at noen av de som står bak disse kampanjene selv har blitt dømt for alvorlige økonomiske misligheter. Snakk om å kaste stein i glasshus !

1
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Hoederer

Kan noen oppdatere meg på denne kampanjen?

1

nineup

Det er jo fullstendig meningsløst av Ap og regjeringen å fokusere på Frå nå. Det er 3,5 år til neste stortingsvalg og de sitter faktisk i en regjering som har flertallet å tinget, ergo har de alle muligheter til å gi golket en politikk som de vil ha.

At de heller velger å foksere på Frp tyder bare på panikk, at de innerst vet at politikken de vil gi folket faktisk ikke i tilstrekkelig grad er dne folket vil ha, eller den de har lovet i SoriaMoria-erklæringen

Jeg kommer forøvrig til å politianmelde alt som står i den erklæringen som ikke blir oppfylt, det burde være mulig å finne lovparagrafer som da er brutt i tilfelle

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister

1

Rocchi

nineup. Enig. Ap prøver desperat å skjule sin egen utilstrekkelighet.

1

Mjerka_18

Frp har aldri hatt troverdighet.

1

Bjrl

nineup skrev: Jeg kommer forøvrig til å politianmelde alt som står i den erklæringen som ikke blir oppfylt, det burde være mulig å finne lovparagrafer som da er brutt i tilfelle - - - - -

Spennende. Jeg håper du kan gi oss mer info om dette - både fordi det viser hvor latterlig du tenker, men også fordi det formodentlig kan brukes til å anmelde FRP-ordførere som ikke innfører innvandrerregnskap i kommunene sine til tross for at de har gått til valg på dette.

Mvh Bjrl

1

nineup

Nei, det kan det ikke, av den enkle grunn at de ikke har flertall alene

Merk at jeg ikke snakker om noen av de tre regjeringspartienes egen politikk, men den felles SoriaMoria-erklæringen de tre står bak. INgen unnskyldninger finnes for å ikke oppfylle den, og det kunne vært interessant å teste ut om politikere faktisk kan stilles til ansvar for sine løgner. Men dette kan selvsagt bare skje med noen som har flertall alene, eller leverer en felles erklæring som I SoriaMoria

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister, sosialismen hører hemme på dynga sammen med kommunisme og nazisme

1

Kalbakken

kompetanse

Og informere arbeiderklassen om at de er i ferd med å stemme frem en svekkelse av sin egen posisjon i samfunnet er nødvendig og APs plikt.

1

kompetanse

Kalbakken skrev: kompetanse

Og informere arbeiderklassen om at de er i ferd med å stemme frem en svekkelse av sin egen posisjon i samfunnet er nødvendig og APs plikt. --------------- De kan gjerne mene det.

Men det er jo ikke på det nivået de argumenterer. De driver personkampanjer isteden. "Fylkesformann i FrP forsøkte hasj i 1985" "Lokalleder i Frp har klaget på skatten" "Carl I Hagen gikk på rødt lys i 1985" "Frp-velger tatt i promillekontroll"

Det er på DET nivået de argumenterer.

1

Kalbakken

kompetanse

Det synes jeg er en uting. Politikkere bør fokusere på politikk, ikke personer.

1

Bjrl

Har du dokumentasjon på de påstandene du kommer med her, eller er det bare forvrengte tanker du har tenkt ut selv...?

Personlig mener jeg at trimdronninga og strandløven må tåle å bli utsatt for samme type språkbruk og samme type omtale som de selv bruker på andre.

Mobbing er en fin ting, uansett om det er FRP eller noen andre som mobber.

Og når politikken er blitt såpass personfokusert, så må jaggu meg de som fronter politikken tåle å få seg noen skyllebøtter også.

Hvis ikke finnes det plenty med ledige jobber for tida, så omskoleringsmulighetene burde være gode.

Mvh Bjrl

1

natt

Kan ikke Ap heller prøve å argumentere for sin politikk? Har de ingenting å komme med ?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...