Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.cleveland.com/news/plaindealer/index.ssf?/base/news/1146040565219270.xml&coll=2

"Eighteen of America's wealthiest families, including the Timkens of Canton, are bankrolling efforts to permanently repeal estate taxes that would save their families a total of $71.6 billion, according to a report released Tuesday by public interest groups." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Her i Norge tror vi at kampen mot eiendomsskatt er et brøl fra folkedypet, vanlige folk med vanlige hus strømmer til FrP fordi de ikke vil betale sin lusne eiendomsskatt. Disse stutumene er blitt lurt, de som virkelig vil tjene på å oppheve eiendomsskatten er de ultrarike. Fra USA ser vi nå at det er nettopp disse ultrarike som finansierer kampen mot eiendomsskatt, og slik er det sikkert bak kulissene i Norge også.

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

october

Antagelig er det få skatter og avgifter som er mer treffsikre enn eiendomsskatten dersom man sikter på de mer velstående i landet. Samtidig er det svært få som har mindre uheldige effekter enn eiendomsskatten.

Med vennlig hilsen October (ottobre@gmail.com) (~) http://october.motime.com/

1

Risikom

Enig at eiendomskatt skulle vært mye hardere i Norge. Jeg tror allikevel det er et iumotvistelig faktum at einendomsskatt er den mest upopulære skatten blant "folk flest". Se på reaksjonene rundt omkring på den kommunale eiendomskatten.

Skjønner ikke folk sitt eget beste??? En økning av eiendomskatten kombinert med senkning av andre skatter (eks arbeid og formue) ville vært til de flestes fordel.

1

nineup

Problemet er jo at i Norge sier så altfor mange ja takk, begge deler, og øker de flste skatter samt de fleste avgifter. Det eneste man ser ut til å kunne gjøre problemfritt i Norge er å øke byråkratiet.

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister, sosialismen hører hemme på dynga sammen med kommunisme og nazisme

1

october

En økonomiprofessor sa en gang at, dersom man så på det politiske i dette, så var det ingen skattelette som var 'bedre' enn å fjerne skatt på bolig og eiendom. Ingenting irriterte mer pr. krone. (Og folk flest betalte/betaler ganske lite i fordelsbeskatning på bolig/eiendomsskatt)

Det går jo også historier om at politiske partier har gått i mot retaksering av eiendommer, fordi enekelte i partigruppen ville kommet temmelig uheldig ut av en slik retaksering :)

Med vennlig hilsen October (ottobre@gmail.com) (~) <a href="http://october.motime.com/"&gt;http://october.motime.com/&lt;/a&gt;

1

Larsabal

Det finnes allerede en kostbar "eiendomsskatt" i Norge, nemlig dokumentavgiften. Dette er intet mindre enn en ekstra flytteskatt som er helt latterlig. Betaler selv like under 70.000,- i flytteskatt på tirsdag da jeg overtar en normal 3-roms leilighet i Oslo. Vi må utvide med ett rom fordi vi skal bli foreldre, sykt at man da må betale så mye for at kommunen skal flytte noen papirer, SYKT!

Larsabal

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...