Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1 Mai / Arbeiderbevegelsen

Legg ned hele skiten ! Arbeidsfolk/ vanlige folk og pensjonister er jo alikevell blitt rettsløse her i landet ! Meningen med 1mai var opprinnelig å demonstrere for først,og fremst velferd-sysselsetting-fagelige rettigheter- mot skatt,og stadig flere avgifter! Mot forskjellsNorge økt klasseskille og sosial nød og mot salg av vårt felles arvesøld! Det vi ser, og har sett til nå under både borgelig,og sosialistisk styre er at makta i bestefall er likgyldig They dont care ! De selger arvesøllet vassdrag,og fiskekvoter ut av landet. De tilsidesetter folkets Nei til Europeisk union og tillpasser oss hele tiden til stadige fler Eu direktiv. Olje,og strømpriser når himmelske høyder men de ønker ikke å regulere disse ned ! Ennå 70-60% av dette er rene avgifter til Statskassa! Skoler pleiehjem kirker,og instutisjoner er i ferd med å forfalle her i "verdens rikeste land! Veier,og innfrastruktur er å sammenligne med Romania ennå vi betaler verdens høyeste bil og veiavgifter ! Samt nå har politikerne sakt vi skal betale betydelig mer i form av dobbelt så mange bomstasjoner ! Svenskene ler seg "gule å blå "for et nissefolk ! Svenskene har like mye i utenlandsgjeld som vi har i overskudd ! Men de prioriterer velferd ja faktisk var det slagordet til sosialdemokratene forann siste valg! De har ikke bomstasjoner og bare noen få fotobokser ! De kjører gratis med alle ferjer innenlands! De har råd til å servere varm mat i skolekantiner! og tannlegetjenester koster nå kun en egenandel på kr 200.- Nei nå håper jeg inderlig den politiske revolusjonen i Norge holder seg! det ser nemmelig ut til at det er kun frp som tar folket på alvor! E N - S T I L L E - R E V O L U S J O N - F O L K E N s

1
34 svar

34 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Stoner

Fri på 1. mai er noe tull, så i morgen skal jeg virkelig få gjort en innsats ved å ta vårrengjøringen. Toget skal ikke støttes. Null respekt til arbeiderbevegelsen!

1

Tranquila2000

Stoner skrev: Fri på 1. mai er noe tull, så i morgen skal jeg virkelig få gjort en innsats ved å ta vårrengjøringen. Toget skal ikke støttes. Null respekt til arbeiderbevegelsen! ____________________________________________________________________

Imponerende skrevet! av en som sanslygvis er svært ung - og helt uten historisk bakgrunn!

Total skivebom!

FRP og nazisme skremmer meg

1

Stoner

Tranquila2000 skrev: Imponerende skrevet! av en som sanslygvis er svært ung - og helt uten historisk bakgrunn!

Total skivebom! ------------------- Hehe, som om alvorsord og tilsnakk fra raddiser bør tas til etterretning overhodet.

1

Bobolia

Arroganse og dumhet og ingen evne til å tenke selv, det er fasiten jeg sitter igjen med når jeg vurderer ditt innlegg. Industri , ledere og arbeidere er hjul i samfunnsmaskineriet. Stoner, du som ikke tåler å se arbeidsfolk, da må du også slutte å benytte deg av de produkter arbeidsfolk har mesteparten av æren for. Du må ikke spise mat som LO-folk har vært med å laget, du må ikke reise med kommunikasjonsmidler som arbeidere fører. Du må gjøre og lager alt selv, for du er jo så mye flinkere enn disse dumme arbeiderne. 1. mai er en internasjonal merkedag, og den rager høyt over småborgerskapets sutring, har du virkelig ikke større perspektiv her i livet?

1

Tranquila2000

Bobolia skrev: Arroganse og dumhet og ingen evne til å tenke selv, det er fasiten jeg sitter igjen med når jeg vurderer ditt innlegg. Industri , ledere og arbeidere er hjul i samfunnsmaskineriet. Stoner, du som ikke tåler å se arbeidsfolk, da må du også slutte å benytte deg av de produkter arbeidsfolk har mesteparten av æren for. Du må ikke spise mat som LO-folk har vært med å laget, du må ikke reise med kommunikasjonsmidler som arbeidere fører. Du må gjøre og lager alt selv, for du er jo så mye flinkere enn disse dumme arbeiderne. 1. mai er en internasjonal merkedag, og den rager høyt over småborgerskapets sutring, har du virkelig ikke større perspektiv her i livet? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiltredes. Godt skrevet.

FRP og nazisme skremmer meg

1

Crazyeyes

Veier,og innfrastruktur er å sammenligne med Romania ennå vi betaler verdens høyeste bil og veiavgifter ! ------------------------ Nå er det vel ikke akkurat overflod med hestedrosjer i Oslo.

1

Bobolia

1 mai er arbeidernes internasjonale merkedag. Den ble først markert i USA, men ondsinnede uopplyste høyrefolk har klart å forvrenge det til at det er kommunistene som har startet dagen i Russland. Våre fedre som deltok i kampen mot overklassen var modige menn som fortjener at vi minnes dem med respekt. Det borgerlige styre vi hadde i de harde 30-åra, brukte militæret mot streikende arbeidere og Qvisling var involvert i denne hendelsen. Det var arbeiderne med J. Nygårdsvold og flere som la grunnlaget for den velferdsstaten vi lever i , idag. Dere kan takke arbeiderpartiet for at vi har oljepenger i kassen. Hadde de borgerlige fått det slik de ville hadde vi hatt samme situasjon som danskene, de tok heller ikke vare på sine oljeforekomster. La oss fortsette å feire 1. mai. La oss ære arbeiderne som skapte velferdssamfunnet!

1

KAROBA

Har du limt fast caps Lock'en MaiEvita?

1

Kalbakken

"Veier,og innfrastruktur er å sammenligne med Romania ennå vi betaler verdens høyeste bil og veiavgifter ! "

Har du noensinne vært i Romania?

1

Bjrl

Man trenger ikek å reise til Romania (jeg har vært der) for å skjønne at dette innlegget er vissvass. Reis til Danmark og sjekk ut bilavgiftene der - i FRPs muslimhaterdrømmeland - så ser man at bilavgiftene her hjemme ikke er så himla ille :)

Mvh Bjrl

1

Kalbakken

Bjrl

I Danmark hadde de jo 50% skatt også, er usikker på om de har det nå lenger. Uansett er nok inntektsaktten høyere enn i Norge.

1

Kyklope

Bjrl skrev: Man trenger ikek å reise til Romania (jeg har vært der) for å skjønne at dette innlegget er vissvass. Reis til Danmark og sjekk ut bilavgiftene der - i FRPs muslimhaterdrømmeland - så ser man at bilavgiftene her hjemme ikke er så himla ille :)

Mvh Bjrl

......................................................................... Så du mener bilavgiftene er ille i Danmark da?

Vi får vel se det som et fremskritt fra slike som deg...

Du er en slik som synes det er greit å slå barna 4 ganger når naboen slår dem 5.

1

MaiEvita

Ja i store deler av Romania,og Bulgaria efter Diktatorens fall! Har også solgt deler av Berlinmuren! kanskje den heller burde ha gått til å fylle hullene i Norske veier?

1

Kyklope

MaiEvita skrev: Ja i store deler av Romania,og Bulgaria efter Diktatorens fall! Har også solgt deler av Berlinmuren! kanskje den heller burde ha gått til å fylle hullene i Norske veier?

................................................................ I går kom jeg pr bil fra Bergen til Molde..

Gud hjelpe oss må vi ha det sånn...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...