Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva skjuler politikerne?

Gro Harlem Bruntland blir "verdens helsesjef". Like etterpå dukker det opp et nytt narkotisk stoff. Et livsfarlig, sterkt vanedannende stoff som har tusenvis av liv på samvittigheten. Hva har det med Bruntland å gjøre ?- hun var frekk nok til å signere stoffet hun og WHO utviklet for å bekjempe befolkningsveksten - GHB.

Og USA-vennen Carl I. Hagen. Han har levert hemmelig informasjon til amerikansk etterretning i årevis. Avsløres lett på denne måten: Han har på finurlig vis valgt initialene CIH for å forvirre oss. Men alle vet at bokstaven H stort sett er stum i norsk språk (hva, hvis osv.). Dermed er det andre bokstaven i Hagen som egentlig skal inn i initialene - altså CIA.

Noen flere som har avslørt politikere? - Kom igjen!

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kalbakken

Det har blitt noen ekstra turer til psykologen etter at det gikk opp for meg at Siv Jensen har samme initialer som Svenska Jernvegar. Creepy!

1

blekksprut

Sosialistene øker avgiftene for å kunne ha en unnskyldning til å utvide byråkratiet sitt til mange degenererte varianter og former, og siden mange da vil falle økonomisk i fra og havne i dyp ulykke og må kanskje til slutt oppsøke et eller annet for å få hjelp, er det dermed lett å gå i fella. For det folk ikke vet er at det er nettopp hva sosialister ønsker, da det får deg til å tro at dem stiller opp. Avgiftsøkninger er derfor en fin måte å tukte folk på, samtidig som sosialister styrker sin makt og slagordet blir kort, konsist, flott og enkelt som når hjem til tusener og lyder: mer penger til fellesskapet. Og slik begynner den onde sirkel du lures til å tro løses med å gi en stemme til dem. Busted! ১

1

byte

Blekksprut. Trodde ingen kunne skrive et så virkelighetsfjernt innlegg som det jeg startet tråden med. Men så kom du. Gratulerer.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...