Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sosialister ønsker å drepe kapitalistene

http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article624164.ece

De som har litt penger bør ta på seg palestinerskjerfet og ellers se ut som en tomhjernet idiot, da unngår man kanskje slikt

  1. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister
1
22 svar

22 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

BeatPoet

Nineup:

Jeg veit ikke om jeg skal le eller gråte, men her har du sunket til nye dybder av patetiskhet.

enough said.

"Kiss my Tuckus" - Barfly -

1

nineup

Som sagt, følger bare opp linjen som er lagt fra enkelte andre debatanter, og som ser ut til å være helt ok fra MOD sin side. Kan ikke være noe galt i det, men er det ekstra ille siden jeg tilhører høyresiden kanskje? Venstresiden må få lov, men ikke vi?

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister, sosialismen hører hemme på dynga sammen med kommunisme og nazisme

1

BeatPoet

Har du noen gang hørt om å være et bedre eksempel?

å synke inn i den samme gjørma som du beskylder andre å velte seg i er ikke et tegn på klokskap, snarere eitrende dumhet og idioti.

Dette er en av grunnene til at jeg nå for det meste holder meg unna politikk-forumene, pga all drittkastingen og møkkaslengingen fra både høyre og venstre..

"Kiss my Tuckus" - Barfly -

1

Doppler

natt skrev: Nivået var ikke så høyt fra før,men nå har en debattant som begynner på b og har et nick på 4 bokstaver begynt å spamme forumet med usaklige og hatske innlegg. Innlegg som påpeker vedkommendes kriminelle fortid og sammenhengen mellom liv og lære blir sensurert bort av Mod. --------

Støttetråden min til b ble også sensurert :). Bra jobb av Mod. La oss slutte med personforfølgelsene, la folk få uttale seg, og ta ballen og ikke spilleren (sklitakling er lov da ;o)).

1

Plut2

nineup skrev:

--> trodde det var en forvirret eks. Høyre fanatiker som var tippet over til Frp, som lukter av sur sild, samtidig som han ikke kunne bestemme hvilket nick han skulle bruke, og bare lukker lort ut hele veien som her. Hvorfor skal den stakkar du snakker om innblandes i politikk på denne måten? Har du noe fornuftig å si om det? - Ikke det? - Så hold kjeften da vel!

mvh Plut2

1

natt

Plut2 : Du skulle gjerne ønsket at de som mente noe annet enn deg holdt kjeft. Du representerer det verste i befolkningen.

1

Plut2

natt skrev:.

Du skulle gjerne ønsket at de som mente noe annet enn deg holdt kjeft.

--> Det må da være måte på hvordan et sykt menneske skal "behandles" her på VGD - det er jo noe myndigheterne tar seg av!

Hva som er verst i befolkningen av du og jeg, er vi nok ikke de riktige til å svare på, tror ikke hverken du eller jeg har evner til å se det ;-)

mvh Plut2

1

nineup

Politikken til de mest sosialistiske partiene i Norge, som RV og SV forteller mest om folk som er til de grader misunnelige på kapitalistenat det forlengst er bikket over i et formidabelt hat. Når det så kommer en som ønsker å drepe folk som ser ut som kapitalister så blir 2+2 fortsatt snublende nært 4.

Når det er helt greit å påstå at en knivmorder, som forøvrig også åpnbart er en sinnsforvirret person, som en kristen person så må det være greit for å ligge på samme linjen, bare med en annen vinkling. Men sosialistene ser ikke ut til like dette nei

Føles dog underlig å skulle "forsvare" noe innen kristendommen, siden jeg forakter all religion

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere. Jeg hater sosialister

1

tikk

Når det gjelder hat finner jeg det kun blandt de høyreekstreme her.

1

Kalbakken

natt

"Nivået var ikke så høyt fra før,men nå har en debattant som begynner på b og har et nick på 4 bokstaver begynt å spamme forumet med usaklige og hatske innlegg. Innlegg som påpeker vedkommendes kriminelle fortid og sammenhengen mellom liv og lære blir sensurert bort av Mod."

Det er fordi det er uinteressant i denne sammenhengen. Alle som har fulgt med litt (det ekskluderer vel de fleste FRPere) vet at dette var toppen av isfjellet. Det var en ukultur i alle politike ungdomsorganisasjoner, hvem som ble dømt og ikke dømt var litt tilfeldig. Straffen er uansett fjernet, og han er vel neppe den eneste her som ikke har et helt rent rulleblad.

Nei, dere får prøve å svare sakelig i stedet for å synke ned på det laveste nivå mulig i et eneste sett.

Gleder meg virkelig til denne surregjengen skal styre landet vårt, kommer til å bli en sammenhengende og meget underholdenede såpeopera.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...