Politikk - Norsk

l-schje

Politiet taper kampen?

Det viser seg at Storberget ikke har mer midler til rådighet for politiet heller. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135490 Det er heller ikke i politiet regjeringen har satset mer midler? Hva er det de bruker alle extra miliardene de har fått inn til? Hva blir de extra skattemidlene, strøminntektene, oljemilisrdene, bensinavgiftene og alle extra gebyrener til.

Rufteregjeringen feiler på nytt igjenn. Men justissektoren har vel aldrig vært noe satsningrommråde for sosialistene.

For dem er det jo synd i de kriminelle og ikke i ofrene og slik har det vært bestandig fra den kanten.

Jeg tror Storberget sitter på TV og holder folk for narr.

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slapp av, dette handler nok mer om innsatsviljen til politet. Som konsekvent overser virkelige lovbrudd, for å gå etter det de kunne ha oversett. Hvor mye ressurser tror du svelges opp i at de tar en hasjrøyker? Tauer inn en tagger? Kjører fulle tennåringer på glattcelle? Eller starter storaksjon for å taue inn de som ble truet? Ja, det er slettes ikke uvanlig at politiet overser dem som truer. Lager bråk med dem som har blitt truet, og drar heller dem inn. Da slipper de å utsette seg selv for unødig bråk, som at f,eks. de truende kan ha skjulte våpen. Faktum er at politi i Norge er feige!

1
MoreTEN Slapp av, dette handler nok mer om innsatsviljen til politet. Som konsekvent overser virkelige lovbrudd, for å gå etter det de kunne ha oversett. Hvor mye ressurser tror du svelges...

Ut fra lederen i gårsdagens Dagbladet er de og regjeringen av den oppfatning at det ikke nytter å fengsle kriminelle. De sier at det bare er en utklekkingsannstalt for enda verre kriminalitet. Og at det ikke virker prevantivt?

Om straffene blir skjerpet kraftig er det vel en beskjed at det ikke er akseptabelt å ta med kniver og våpen når en skal på byen. Om folk ikke tenker helt klart i fylla så er de bevist før de går på byen og utstyrer seg med våpen av ymse slag.

Det viser seg at de fleste av våre nye landsmenn har tradisjon for bevepning i hverdagslivet.

1

Her jeg bor så bruker politiet minimalt med ressurser på vold, svindel og tyveri, mens det blir lagt stor innsats i saker der de lett kan få klingende mynt i statskassa.

1

Jeg innbiller meg at en krone mer brukt på ettervern gir langt bedre resultater i kampen mot kriminalitet enn en krone ekstra brukt på politi eller fengselsvesen.

Hvis du mener dette er å syntes synd på de kriminelle og ikke ofrene så får det være ditt syn.

1

Fra den dagen da politireformen startet har det bare gått nedover. Før hadde vi i mitt distrikt 4 politistasjoner med 24 timer skranke og ordensavdelinger, nå er det en stasjon igjen. Utrykningstiden er mangedoblet, hvis de i det hele tatt rykker ut for de er mange ganger bare en patrulje på vakt. Skandale er et mildt utrykk. Det er bare en som er fornøyd, og det er politimesteren. Han har fått en voldsom lønnsøkning og bonusordning. Vi blir holdt for narr av politikerne.

1

Politiet har nå satt inn alle ressurser på å overvåke "miljøfartsgrensen" på Ring 3.

1

ekstramilliardene skal gå til somalisk og pakistanske ungdomsforeninger som kan jobbe med integrering (les kampen mot integrering, og vestlige verdier).

1
Polareven Jeg innbiller meg at en krone mer brukt på ettervern gir langt bedre resultater i kampen mot kriminalitet enn en krone ekstra brukt på politi eller fengselsvesen. Hvis du mener det...

ja flott , det du sier er det samme som å invitere albansk / østeuroperisk mafia til landet.

Laveste strafferammer i Europa er veldig smart... Kombinert med lav oppklaringsprosent pga overbelastet politi: Ikke rart Norge overfylles med søppel.

1

Det gikk et svensk faktaprogram på NRK i går kveld. De har hatt det samme problemet - om ikke større - i mange år. Politiet fikk mer resursser og mer synlig politi i gatene, det løste lite eller ingen ting. Det ble vist to store politimenn som brukte god tid til å få en fugleunge tilbake til redet. Folk som sto rundt, klappet og sa: "Så gulligt".

Håper det ikke blir sånn hos oss!

1

l-schje skrev: Det viser seg at Storberget ikke har mer midler til rådighet for politiet heller. <a href="http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135490"&gt;http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135490&lt;/a&gt; Det er heller ikke i politiet regjeringen har satset mer midler? Hva er det de bruker alle extra miliardene de har fått inn til? Hva blir de extra skattemidlene, strøminntektene, oljemilisrdene, bensinavgiftene og alle extra gebyrener til.

Rufteregjeringen feiler på nytt igjenn. Men justissektoren har vel aldrig vært noe satsningrommråde for sosialistene.

For dem er det jo synd i de kriminelle og ikke i ofrene og slik har det vært bestandig fra den kanten.

Jeg tror Storberget sitter på TV og holder folk for narr. .............................................................................

Kansje politiet skulle prøve og bruke de middlene de får på ekte krimminalitet isteden for å fly rundt å ta folk som røyker cannabis-..

Kansje de får fanget noen ekte krimminelle for en gangs skyld..

Nytter ikke grine over middler, når de ikke klarer og ta de værste i samfunnet. Det virker som om de er fornøyde bare de tar noen som røyker litt....

Hvis politiet fokuserer på de harde krimminelle, og lar cannabis folk få være i fred, Ja da bør de få det de trenger..

Legaliser cannabis, så får dere tid og resurser til og gjøre noe fornuftig

1
lobotter2 ja flott , det du sier er det samme som å invitere albansk / østeuroperisk mafia til landet. Laveste strafferammer i Europa er veldig smart... Kombinert med lav oppklaringsprosent...

Klarer men å fjerne noe kriminalitet ved bedre ettervern så vil politiet få bedre tid til å ta seg av den øvrige kriminalitet. Dersom politiet mangler soningsplasser eller varetektsplasser bør heller de minst farlige fangene løslates før tiden. Det er tull å fly varetektsfanger frem og tilbake til Finnmark.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Er Støre edru . . . .

Nå lurer jeg virkelig på hvor ofte Støre fyller opp med spritflasker på benken . . . . . . og om han er edru når han uttaler seg . . . . . .. . Han ser jo ikke edru ut på bildet :) Når han sier: "At d...
Bilde

Bedrifter frykter å gå konkurs etter høye strømpriser: – Det skal vi leve med

– At det går noen bedrifter konkurs i en økonomi som går bra, det skal vi leve med, sier statsministeren.


Bilde www.nettavisen.no
1
4 svar
Laster...