Politikk - Norsk

Aelea

Razzia Gateavisa/NORMAL

Politiet aksjonerte mot Gateavisa og NORMAL igår ettermiddag. http://www.dagbladet.no/kultur/2006/10/26/480980.html

Idag kan vi lese i VG: Full pengekrise i politiet http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135490

Er det noen flere enn meg som synes dette skurrer? Invadere redaksjonslokaler og fotfølge hasjrøykere har de råd til. Men å beskytte mot voldskriminalitet og alvorlige saker nei det...

Hva slags merkelige prioriteringer ligger til grunn her? GA/NORMAL utgjør overhodet INGEN trussel mot den alminnelige ro og orden!

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Hva slags merkelige prioriteringer ligger til grunn her?" --------------------------------------------- Forklaringen ligger i link nr. 2: Mere penger - mere penger.

Men for at politiet skal få mere penger, må de ha resultater å vise til. De må ha statistikken på sin side: Flest mulig domfelte med minst mulig innsats. Bevisinnsamling og vitneavhør koster mye arbeid, så det må man helst unngå. Vold er vanskelig å etterforske. Det blir ikke tekniske bevis av slag og spark, og vitner kan være vanskelig å finne. Og tiltalte hevder sikkert at fornærmede slo først, og det blir ord mot ord. Da er det mye enklere å ta noen skarve hasjrøykere. Bevisene ligger i hasjpipa og hasjklumpen. Dessuten har punkerne og gammelhippiene i Gateavisa lav status, så politiet risikerer lite. Hvis politiet f.eks. fikk tips om at VG-journalister røyker hasj, tør de neppe raide redaksjonen der.

1
kosvines De fant jo både brukerutstyr og narkotika, så det var jo aldeles ingen dum aksjon.

kosvines skrev: "De fant jo både brukerutstyr og narkotika, så det var jo aldeles ingen dum aksjon."

Er du seriøs? En pipe får du på kiosken for noen tiere, sigarettpapir er enda billigere. Andre typer piper finner du på scorpius, og er fullstendig lovlig å selge. Hasjem de fant betyr ingen ting, for de som ble tatt satt sikkert noen timere senere å røykte en nye en. Hva i all verden har de oppnådd? At de tar hasj på NORMAL, er jo som å bli forundret over at du finner penger i banken. En latterlig aksjon, bortkastet penger!

1
Aelea Haha. Brukerutstyr..nei aldeles. Gud bevare meg vel. ;-)

Nok et eksempel på hvordan politiet driver heksejakt på grupper som overhodet ikke utgjør noen trussel, forherligelse av alkohol og heksejakt på alle som velger alternativet, ja, norge er virkelig tuftet på menneskerettigheter*ironi*

______________________________________

Proud member of 5thNov.

1
kosvines De fant jo både brukerutstyr og narkotika, så det var jo aldeles ingen dum aksjon.

Det ble bare funnet "brukerutstyr" i avisredaksjonen, og så vidt jeg vet er brukerutstyret for hasjrøykere enten pipe eller sigarettpapir. Politiet vet foreløpig ikke om dette er brukt til hasj eller tobakk.

Det ble alltids funnet 112 gram hasj og 110 gram marihuana hos NORMAL, men jeg antar at dette var til eget bruk. Det var ingen narkoliga de rullet opp. Forøvrig gjelder denne tråden politiets prioritering, hvor de prioriterer hasjrøykere som kun ødelegger seg selv mens mange voldsforbrytere som skader andre slipper unna.

1
l-schje De har jo rett politisk innstilling så litt nerkotika er vel redaksjonelt utstyr? Og når de har en innstilling til at dette er helt legalt var det vel bare og la politiet søke seg...

Nei, hvorfor skal de la seg trakkassere av politiet på en slik måte, jeg skjønner godt at de gir beskjed om dette. De er en flott gjeng som kjemper for noe de tror på, syns myndighetene skal holde seg for gode til å trakkassere dem på den måten.

1
l-schje De har jo rett politisk innstilling så litt nerkotika er vel redaksjonelt utstyr? Og når de har en innstilling til at dette er helt legalt var det vel bare og la politiet søke seg...

l-schje skrev: De har jo rett politisk innstilling så litt nerkotika er vel redaksjonelt utstyr?

Og når de har en innstilling til at dette er helt legalt var det vel bare og la politiet søke seg ferdig uten å buse slik opp? -------------------------------------- Jeg vil heller si at de har en svært politisk ukorrekt innstilling, og misbruker ytringsfriheten til å argumentere mot offentlig godkjente myter. Det er ikke rart at politiet prioriterer å aksjonere mot dem.

1
GGråstein l-schje skrev: De har jo rett politisk innstilling så litt nerkotika er vel redaksjonelt utstyr? Og når de har en innstilling til at dette er helt legalt var det vel bare og la pol...

Jo, når man forsvarer en sannhet som er blitt så til de grader frodreid i alkoholens forherligelses navn, så er det rivruskende galt at man blir utsatt for heksejakt på denne måten, men det er jo ingen som vil beskytte dem politisk i Norge. Det ville være politisk selvmord, i allefall for moderpartiene.

1
Aelea Samme her. Sekunderes. Blir det Venstre mon tro?

Jeg er så møkk lei politiets elendige prioriteringer. De sier de har for lite penger til nær sagt alt. Selv om bevilgningene øker hvert år, uansett farge på regjeringen.

Det er for mange papirflyttere i politeiet og for få i operativ tjeneste.

Denne helgen har tydeligvis prioritert Gateavisa og en gjeng som spilte poker. Ikke akkurat hovedstadens største utfordringer.

1

Sitat: Den opposisjonelle avisa har klar rot i anarkistbevegelsen og legger ikke skjul på sin uhøytidlige holdning til narkotika. -------------------------------------------- Det har Unge venstre og (minus anarkistdelen), men du ser ingen buse inn i Unge Venstres lokaler. Så da ender politiet opp som dobbeltmoralister i tillegg. Skal ikke like godt gi Ottar diktatormakt når vi først er i gang med dobbeltmoraler?

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...