Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Statsminister stolen avgjør regj-samarbeid.

Slik Erna ordlegger kan jeg ikke se noe avklaring på en FrP/Høyre regjering. Det er temmelig freidig synes jeg og kreve statsminister stolen før eventuelle videre drøftinger om og sitte i regjering i lag etter 2009 ?

Du snakker om frekkhet fra Erna sin side med 10-12 % velgere i ryggen, dette synes jeg meget uforskammet og arrogant av Erna og Høyre. Disse nyhetene i dag har jeg ingen tro på.

Figo7.

1
17 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Snipp1

Nå er jo Høyre langt bedre tjent med å holde FrP lengst mulig unna de tunge ministerpostene, så jeg tror jeg ville byttet bort finans-, utenriks- og kommunalminister med statsiminister hvis jeg var Erna, gitt.

2

helsigen

helt ærlig, tror jeg de som forventer en stor drakamp på Høyresiden, må vente lenge. men jøss, det er lov å fantasere. Husk flertallet på høyresiden vet at ministerstillinger innbærer mye arbeid og dermed må slike stillinger fordeles åpent. Jeg tror det er det vi kommer til å se.

Og kanskje de har sett, etter 4 år med sosialistisk samarbeid, at samarbeid betyr samarbeid, og ikke en evig kamp om makt.

Bare en teori.

Jeg gleder meg til å se noen flere analytikere i regjering.Tror de har mer støtte hos folk enn dagens regjering aner...

1

Sunshine2009

Dette er klokt sagt.

Det var det Høyre mente i Bondevikregjeringen. Statsministerposten er en "pyntedukkepost", så og si uten spesielt mye makt.

Det en statsminister MÅ kunne, er å være en internasjonal, diplomatisk representant for Norge.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...