Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Muslimsk moralpoliti - i Norge

Aftenpopsten melder om at muslimer i Oslo opplever frykt for det selvoppnevnte muslimske moralpolitiet i byen http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3456633.ece

Det er noe fundamentalt feil når muslimer i Norge mener at Grønland i Oslo er mer muslimsk enn Marokko. Vi har alt for mange feige politilkere, særlig på venstresiden som ikke tør se på dette som et problem.

Innenfor kristne trossamfunn har vi da samme styggedommen, slike som Jehovas vitner som truer med evig fortapelse om du ikke har den rette troen. Helvete neste stopp. SV og SP har vel vært tydelige og synlige dersom Jehovas vitner har gått rundt i gatene, på kafeer eller oppsøkt folk hjemme og truet med fysiske represalier dersom troen og atferden ikke var den rette. Når det er muslimk moralpoliti er det tyst fra den sosialistiske leiren.

Nå må norske politikere bli tydelige på at i Norge er man norsk og det er norske lover og regler som gjelder. Også for muslimer. I Norge har man religionsfrihet og tror på hva man vil uten å bli truet. Norske politikere bør gå så langt å instruere og forlange at dette skal tas opp i fredagsbønnen i moskeene.

Muslimer må gjerne forkynne sin tro, men da det går så langt at folk føler frykt for moralpolitiet har de gått over streken. Signalet bør være at dersom Norge ikke passer den enkelte muslim er det fri utreisetillatelse fra landet.

Den muslimske dobbeltmoralen er jo til å spy av. Her sikler muslimske menn etter norske damer, men går av skaftet dersom en norsk mann ser på eller er i kontakt med "deres" kvinner. Hørte jeg omvendt rasisme?

Dersom Koranen stemmer med det som kan vente oss etter døden må det da bli folksomt i Helvete - av muslimer.

Dersom muslimer tror på sin egen tro bør det gi den store skjelven. Alle muslimer jeg kjenner er hobbymuslimer. Muslimer bare når det passer dem. Kanskje dette bør være et tema på fredagsbønnen.

2
100 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

FUCKSVOGAP

Sjekk denne.. da ser dere hva som venter på Gronland. Det er seff de muslimene som står fram med dette som er problemet... lol

http://nyheter.no.msn.com/video-nyheter/default.aspx?cp-documentid=d21424b9-1e04-4165-ba02-827378e37ff1

1

moskos

Jeg tror vi må satse på Dialog i denne saken. Vi kan f eks tilby at vårt politi og Moralpolitiet patruljerer visse områder sammen, og at norsk politi hanker inn etnisk norske, mens moralpolitiet tar seg av resten. I tvilstilfeller lar vi selvsagt Moralpolitiet få bestemme utfallet, slik at de skal føle at de er MED. DA blir de vel ikke sinte på oss vel, eller...?

1

BillB

Det der er det ingen som kunne drømme om å foreslå.

Men de eneste moralpolitiet på Grønland faktisk hører på er imamene, derfor må også imamene ta ansvar for å få slutt på dette. Ingen andre kan klare det.

1

moskos

Forslaget var ironisk ment, men det skjønnte du sikkert. Forøvrig kan du bare drømme om at imamene tar tak i dette, det er jo moralpolitimennenes læremestre - de vil neppe begynne å preke mot sin egen lære, det vil vel nesten være for meget forlangt av dem.

1

jakoline

Jeg tror vi må satse på Dialog i denne saken.

Ehe...bra ide. Kanskje også selve politiet som drar dit,burdte være av en viss "etnisk opprinnelse"? De "forstår" jo "sine" best?

Og når vi først har kommet så langt,hvorfor ikke da egen "by-administrasjon" for "indre spørsmål" ? Hvor de behandler "sine",med "sine" lover?

Ettrhvert lage en liten grense,så vi alle vet hvor vi paserer "vårt" område,og kommer inn i "deres"? Vel,her er mange muligheter for de som ønsker "dialog"....

1

moskos

Og når vi først har kommet så langt,hvorfor ikke da egen "by-administrasjon" for "indre spørsmål" ? Hvor de behandler "sine",med "sine" lover?

Hugge av en hånd for tyveri? Men det er vel bare tyveri fra sine egne, ikke fra oss? Endel interessante juridiske skjæringspunkter her.

1

SigSauer

Nå har mediene og myndighetene gått til felles offensiv mot moralpolitiet på Grønland, kan det virke som når vi leser avisene. Grønland har lenge vært den multikulturelle maktelitens utstillingsvindu, og når det bak fasaden viser seg å være store motsetninger, konflikter og undertrykkelse, setter de inn store ressurser på å redde hjertebarnet sitt.

Denne historien har to utganger:

1. Når saken visner og mediene går lei, får Taliban og Al Qaida på Grønland ture frem som før og ingenting skjer.

2. Oslos politikere beholder fokus på området. Da tror jeg dette vil inntreffe:

Etter mange brysomme tiltak, trekker mørkekreftene seg ut av Grønland og overlater det til eiendomsmeglerne, kulturarbeidere, reklamefolk, journalister og øvrig ansatte i mediebransjen. Det kommer til å bli et mer utpreget Grünerløkka II.

Ute i forstedene vil vi få styrket ghettodannelser med enda færre nordmenn og stadig flere fra Midt-Østen og Somalia, som nå har tilhold på Grønland. Der kommer de til å skape seg en liten Sharia-idyll, men denne gangen kommer det ingen Aftenposten, Dagbladet og Heikki Holmås ilende til unnsetning. For dette er bydeler ingen i de kretsene bryr seg om eller gjør noe med - der har talibaniseringen fått utvikle seg i årtier helt uten innblanding fra myndighetene eller brysomme aviser.

Dette vil skyte fart når Al Qaida angivelig skal kjeppjages fra Grønland. De kommer bare til å slå seg ned i en annen del av byen der de får være i fred.

Den eneste medisinen mot uønsket islamsk undertrykkelse, er øyeblikkelig slutt på henteekteskapene. Øk forsørgerkravene til flere millioner, hev aldersgrensen, krev lang utdanning av søkerne, og innfør engelsk- og norsktest, skriftlig og muntlig, samt intervju hos offentlig embedsmann for å slå fast om ekteparets tilhørighet er sterkere til Norge enn opprinnelseslandet.

1

BillB

  1. Når saken visner og mediene går lei, får Taliban og Al Qaida på Grønland ture frem som før og ingenting skjer.

Tror nok ikke det er noe Taliban eller Al Qaida på Grønland. Derimot er det diverse pakistansk høykaste og somaliske klanledere som driver å leke tøffe sjefer.

Og dem må man kunne roe ned uansett hvor man gjør det. Forøvrig er Grønland klart verst, for de mest konservative har valgt å bli boende der. Tilstandene er langt bedre i Groruddalen og Søndre Nordstrand.

Dine løsninger vil kun gå utover uskyldige, i likhet med alle andre løsninger fra alle som egentlig ikke vil ha innvandring fra den tredje verden i det hele tatt.

1

SigSauer

Tror nok ikke det er noe Taliban eller Al Qaida på Grønland. Derimot er det diverse pakistansk høykaste og somaliske klanledere som driver å leke tøffe sjefer.

"Talibanisering" er et vanlig begrep innenfor sosialantropologi og religionshistorie og dekker utviklingen mot ekstremisme i muslimske miljøer. Akhtar Chaudrhy brukte det sist moralpolitiet kom i medienes søkelys i august i fjor.

Det er dessuten mange andre store minoriteter på Grønland enn pakistansk høykaste som bidrar til denne uhyggen i bydelen, blant annet pasjtunere. Det er ingen hemmelighet at Taliban står sterkt i denne gruppen.

Når det gjelder Al Qaida har både Mossad og italiensk etterretning fastslått at det finnes celler i Norge. Det er på Grønland tettheten av islamske menigheter er størst, så det er ikke unaturlig om de holder til her.

1

elkat

Er dette ønskelig i Norge ? http://www.vgtv.no/?id=27936

1

Crucers

Dette er noe vi ikke kan godta, så enkelt er det.

Få anmeldt dette svineriet og få sendt de dit de hører hjemme. Det kan jo ikke være så ille der de kommer fra hvis de vil ha det sånn her. og nei, jeg stemmer ikke frp!!

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...