overvektige_meg

Blir forbruker direkte, eller via skatteseddel. Det trenger du ikke lure mer på

1
Abstract_Poet

Jeg går ut i fra at de færreste tror at DLD lagring er gratis, og da må det være legitimt å spørre om hvordan dette skal finansieres?

Det er vel naturlig å tro at politietaten må ta regningen, men at de får mer penger over statsbudsjettet.

1
overvektige_meg Blir forbruker direkte, eller via skatteseddel. Det trenger du ikke lure mer på

Man trenger jo ikke å være rakettforsker for å skjønne at man må finansiere sin egen overvåking. Men jeg kan jo spørre deg om hvordan du mener DLD bør finansieres.

Hvis jeg fikk velge mellom de to onder, så tror jeg nok at valget mitt går som forbruker. Grunnen er at da kan jeg av fri vilje dumpe all sporbart utstyr som faller under DLD, og så slippe regningen. Går den via skatteseddlen, så betaler jeg uansett om jeg har eller ikke har.

Men det blir nok mer komplisert en som så.

1

Teleselskapene må ta den regningen. Bare telenor må ha serverrack til 2-300 000 for å dekke behovet ved utvidet lagring. I tillegg må de ha en krypteringsløsning som vil øke behovet for regnekraft ganske så dramatisk. Regningen blir sendt til forbrukerne. Det er fortsatt snurredisker som gjelder, så her blir det raske utskiftninger i serverrack av disker som dør og TB på TB som skal "deGausses" hver eneste dag.

Ett totalt unødvendig fordyrende mellomledd, helt i Arbeidepartiet sin ånd dette.

Pappasmurf

1
Pappasmurf Teleselskapene må ta den regningen. Bare telenor må ha serverrack til 2-300 000 for å dekke behovet ved utvidet lagring. I tillegg må de ha en krypteringsløsning som vil øke behove...

Teleselskapene må ta den regningen. Bare telenor må ha serverrack til 2-300 000 for å dekke behovet ved utvidet lagring. I tillegg må de ha en krypteringsløsning som vil øke behovet for regnekraft ganske så dramatisk. Regningen blir sendt til forbrukerne.

Ett totalt unødvendig fordyrende mellomledd, helt i Arbeidepartiet sin ånd dette.

At telekomselskapene skal stå for lagringen har i grunnen ligget i kortene lenge. Og som du sier, så er det forbrukerene som får dyrere tjenester.

Utover utvidet lagring og kryteringsløsninger, så må man også lage et system som gjør at selskapene kan utføre tjenestene sine som f.eks kundestøtte og fakturering.

1
Laster...