Nye VGD er lansert! Mer informasjon

På tide å legalisere cannabis?

Er det ikke på tide at et eller flere politiske partier tar inn over seg at en stor del av den norske befolkningen bruker cannabis fra en til flere dager i uken? Akkurat på samme måte som en stor del av den norske befolkningen nyter alkohol en til flere dager i uken.

Hvorfor er det ingen som fronter legalisering av cannabis i sitt partiprogram? Cannabis er et mildt stoff som er puttet inn i kategorien "narkotika". I USA kan man med resept i en rekke delstater få utlevert cannabis mot smerter og sykdom.

Er det ikke på tide å ta debatten grundig, ikke minst med hensyn til pasienter som kan få en bedre hverdag ved å lindre smerter ved bruk av cannabis?

25
36,2k kommentarer

skaftetryne32

Jeg ser bare ikke fordelen ved det, er formålet deres og skape rusmisbrukere kanskje ? Den propagandaen der var avslørt allerede når jeg var ung, og nå finnes det noe som heter internetten å ikke minst google så hva i all verden er det de prøver og oppnå med disse løgnene.

Hele saken stinker i tillegg av at de først og fremst er veldig leie seg for at de ble tatt på fersken, ikke at de sprer løgner til lett påvirkelige femtenåringer.

2

Justice 96

er formålet deres og skape rusmisbrukere kanskje ?

Tja, de trenger jo jobb. Ingenting forundrer meg med de maktsyke, og perverse psykopatene.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...