Politikk - Norsk

tommy_cowan

Venstre og Frp til "frontalangrep" på

arbeidsmiljøloven.

Jeg har ingen link da dette er fra en papiravis, men hendelsen stammer fra NHOs småting i går. Ola Elvestuen og Siv Jensen mottok klappsalver fra salen med slike utsagn:

-"Når vi opplever tusenvis av brudd på arbeidsmiljøloven, må vi spørre oss om det ikke er loven det er noe i veien med". Herlig logikk av Siv Jensen. Skal noen snart hviske henne i øret at de fleste lover blir brutt daglig, det er ikke noe i veien med flesteparten av den grunn.

De er faktisk så skamløse at de dro frem Adecco-saken som et positivt eksempel på deres ståsted. Tenke seg til at jeg for noen år siden sympatiserte med Venstre. Men folk som Elvestuen gjør partiet 100% uspiselig.

Hadde det vært opp til meg hadde disse folka sittet i fengsel, ikke på storting ;)

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Elvestuen er i stor grad en økonomisk liberalist. I det hele tatt går ofte Venstre bort fra grunnprinsippet om verken å være for tvangsprivatisering eller overdreven offentlig drift.

Som Venstre-medlem må jeg si jeg følger spent med på utviklingen, hvis partiet lar de økonomiske liberalistene få full styring på den økonomiske politikken somm føres må jeg nok på vandring.

Problemet er at jeg ikke ser noe liberalt alternativ, selv om MDG er nærliggende. Men dette partiet står jo da ikke for noen helhetlig politikk.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...