Politikk - Norsk

potetmosen

Venstresiden og sharialover?

"- Dette blir en farlig dag

LONDON (Dagbladet): Tommy Robinson (27), som er leder for den britiske organisasjonen English Defence League (EDL), sier til Dagbladet at han regner med at mellom 1000 og 2000 av gruppas medlemmer vil demonstrere mot sharia i Tower Hamlet i London i dag.

- Vi håper at vi kan stå der stille og rope ut budskapet vårt. Vi ønsker en fredfull demonstrasjon, men tror det vil komme motdemonstranter som vil hause opp stemninga og ty til vold, sier Robinson. "

http://www.dagbladet.no/2011/09/03/nyheter/politikk/anders_behring_breivik/17948065/

En god del politikere, og andre, fra venstresiden i Norge hevder ofte at de er imot sharialover, og påpeker, - mest for å ufarliggjøre og bagatellisere de muslimske kravene om det, og for å fortelle at det er et mindretall som ønsker det, - at ikke alle land har sharialover. Men faktum er at ca 500 millioner muslimer i verden lever i land med sharialover, og at det også er flere muslimer enn noensinne tidligere i Europa og Norge som vil ha sharialover. Kravene øker itakt med den muslimske innvandringen.

Og det rare, kuriøse og interessante er, at selv om venstresiden prinsipielt ut fra humanistiske vurderinger er sterkt i mot slik, så tør venstresiden likevel ikke ta selve striden mot sharialover og mot de som representerer slikt. Nei, paradoksalt nok, så angriper mange fra venstresiden istedet de mennesker som demonstrerer mot sharia-lover. Ofte med vold, slik det kan bli i London i dag. Det er fryktelig tragisk.

Også media er feige og våger ikke gi sin fulle støtte når det er snakk om demonstasjoner mot disse ekstremreligiøse holdninger og middelalderpåfunn som journalistene i vestlige land selv - en for en - egentlig vet at de er i mot. De våger ikke innrømme sin holdning, de kvier seg og er tilbaketrukne og tvinner sine tomler mens de ser på.

Og den ynkelige grunnen til deres unnfallenhet er at slike protester mot sharialover rammer noen ytterligående muslimer og utfordrer deres vurderinger,og fornærmer noen nærtagne muslimer. Ja det er faktisk nok til at media tier. Ja, selv om disse antidemokratiske krefter er noe media faktisk skulle markere en klar og tydelig sterk motvilje mot, om de da virkelig mener hva de ellers i smyg vil ha frem av etisk standard. Hvor blir det av viljen, evnen og ikke minst motet, til å stå opp for frihetene og vurderingene mediainsitusjonene selv i sine statutter hevder har dannet grunnen for journalistisk virksomhet i historien og som de påstår de vil bygge på i fremtiden? Hvorfor så lunkne, stille og forsiktige? Sharialover er ikke positive til ytringsfrihet, tvertimot er de sterkt hemmende for slike rettigheter.

Vel, JEG vil ikke ha araberen Muhammeds sharialover fra 600-tallet implementert i Norge eller resten av Europa, og jeg tror veldig få vil ha det. Vil DU ha det? Vi får de snikinnført (Nettopp!) om vi ikke protesterer og sier vår oppriktige mening.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sitat;

"- Robinson forteller at politiet har nektet ham å delta på demonstrasjonen.

- Jeg får egentlig ikke en gang lov til å snakke om den, sier han.

- Jeg er redd politiet kommer til å arrestere meg, men jeg tar sjansen. Jeg ønsker å dra dit og holde en tale, legger han til."

Er det dette som skal bli fremtidens demokrati og ytringsfrihet, der Politiet fratar enkelt mennesker deres rett til å delta i Politiske arrangement?

Kan ikke si at jeg deler meningene til denne mannen, men uansett burde han få lov til å predikere sin sak.

1
lobotomist1 Sitat; "- Robinson forteller at politiet har nektet ham å delta på demonstrasjonen. - Jeg får egentlig ikke en gang lov til å snakke om den, sier han. - Jeg er redd politiet kommer...

Kan ikke si at jeg deler meningene til denne mannen, men uansett burde han få lov til å predikere sin sak.

Ja, han burde få demonstrere og hevde sin mening.

Forøvrig deler jeg hans synspunkter, slik de går frem av artikkelen.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Vel, JEG vil ikke ha araberen Muhammeds sharialover fra 600-tallet implementert i Norge eller resten av Europa, og jeg tror veldig få vil ha det. Vil DU ha det?

Tenk etter og fortell oss hva du synes om sharia.

Vennlig hilsen Potetmosen.

1

Media ja. VG har sin egen dekning.

Deres journalister mener at organisasjonen demonstrerer mot MUSLIMER, og nevner ikke sharia:

"LONDON (VG Nett) Den høyreekstreme organisasjonen English Defence League (EDL) skal demonstrere mot muslimer i London i dag. "

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10090033

Da var tonen satt. Muslimer er muslimer, alle muslimer har samme mening, ingen muslimer er MOT sharia. Demonstrerer man mot sharia så demonstrerer man mot muslimer." Og så videre.

Skjerpings.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Ikke alltid nødvendig å skrive et svar for å si at man er enig. Den som tier samtykker, vet du! :-)

Tipper titusener bare her på VGD er helt enig med meg! Og vel så det!

vennlig hilsen Potetmosen

1
Znorkan [sitat…] Hva med de andre Frepperne her inne, de burde jo hylle et slikt innlegg. Konspirasjon's Lobo har jo kommentert, det holder vel kanskje for deg:)

Hva med de andre Frepperne her inne, de burde jo hylle et slikt innlegg.

De ligger nede for telling etter den knusende meningsmålingen på TV2 i går kveld...

Ellers er det bare en ting og si om EDL og NDL, begge to er like korka i toppen som nazistene. derfor gidder vel ingen bry seg med å kommentere de tomsingene...

1

VG skriver:

LONDON (VG Nett) Den høyreekstreme organisasjonen English Defence League (EDL) har nettopp gjennomført en punktdemonstrasjon ved en pub i London.

Det er også et enormt politioppbud på stedet. Justisminister Theresa May har brukt en lov som ikke har vært brukt siden Brixton-opptøyene i 1981, til å stoppe EDL-marsjen. Men EDL, som har med seg en norsk delegasjon fra NDL, kan ikke stoppes fra å holde en stillestående punktdemonstrasjon.

- Vi frykter vel at det skal bli bråk. At noen fra hver side kan komme til å lage rabalder. Sikkerheten er jo et spørsmål ved enhver demonstrasjon, sier norske Anne Olsen.

Den 28 år gamle norske kvinnen er i London for å støtte opp om EDL-marsjen, som blant annet er mot Sharia-lover. - Det har vært snakk om å innføre sharia i enkelte deler av London, sier hun til VG Nett over telefonen.

- Hvorfor velger du å demonstrere for EDL?

- Fordi jeg mener det er viktig å demonstrere for ytringsfriheten og for retten til å si det du mener. Etter 22. juli er det mange som mener at ytringsfriheten er under strekt press. Folk som er av en annen oppfatning enn det som er politisk korrekt blir ofte stemplet som rasister, sier hun.

- Jeg er for et multikulturelt samfunn, men jeg er i mot radikal Islam, fortsetter hun.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10090033

Det er nettopp radikal islam og sharialover, ytterligående muslimske grupper og deres påvirkning av samfunnet som marsjen egentlig retter seg mot. Det er viktige holdninger og vurderinger man står opp for.

Det politiske etablissementet forsøker å gjøre masse for å stoppe demonstrasjonen, og utnytter gamle lover, men burde istedet stoppe alle forsøk på å kjøre over demokratiet, og heller vise og uttrykke forståelse for demonstasjonen. Demonstrasjonene vil fortsette og øke uansett i fremtiden.

Hele den siviliserte verden burde stilt opp i en slik punktdemonstrasjon, og politikerne i våre land burde markert sin støtte til den. Det hadde vært det riktige å gjøre. Det er mye som tyder på at fremover i tid vil det bli nødvendig å handle forebyggende for å sikre stabiliteten i den demokratiske verden.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Ble kalt terrorist og stoppet fdra å demonstrere fordi han hadde norsk flagg på genseren:

Ronny Alte, som er leder for søsterorganisasjonen Norwegian Defence league (NDL), var i London for å delta i demonstrasjonen. Han forteller til Dagbladet at det ikke gikk helt som planlagt.

- Jeg ble stoppa fordi jeg hadde norsk flagg på genseren, og jeg ble kalt terrorist. Jeg fikk ikke demonstrert, hevder Alte.

Dagbladet snakket på ny med Ronny Alte nå i kveld.

- 60 medlemmer av English Defence League (EDL) ble pågrepet av politiet i kveld etter deres demonstrasjon mot sharia i Tower Hamlet, sier lederen for Norwegian Defence League, Ronny Alte til Dagbladet lørdag kveld. http://www.dagbladet.no/2011/09/04/nyheter/anders_behring_breivik/politikk/17929587/

Nordmenn med norsk flagg er faktisk nøyaktig like mye verdt som en pakistaner med pakistansk flagg, tyrker med tyrkisk flagg eller somalier med somalisk flagg. Demonstrasjonsfriheten bør gjelde alle, og all forskjellsbehandling pga etnisitet bør fordømmes like kraftig her som når media og allmennhet slår på stortromma om mennesker med ulik etnisk bakgrunn forskjellsbehandles i vårt land.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...