Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

tenker på han ns legen i arendal når jeg hører det navnet nå for tiden jeg..

1

Vet ikke hvilken agenda du har med å si at Solheims opptreden ifølge denne artikkelen er uverdig, men fyren har da vitterlig et poeng. Hvis dette sitatet er sant: "Miljøvernministeren reagerer spesielt sterkt på at Haugane sier at «det er mer viktig hvordan de som lever i dag har det i de neste dagene og ukene enn hvordan været egentlig er om noen år»." har han jo unektelig et poeng om at uttalelsen er sleivete og på grensen til kunnskapsløs, selv om det selvfølgelig er minst like sleivete å kalle uttalelsen idiotisk.

1

Erik Solheim avslører igjen hvilket uvitende naut han er. Han går altså i strupen på en eks-DNO-topp fordi denne personen kommer med en personlig oppfatning, men Solheim har altså ingen kommentar til at en av landets fremste næringslivsledere, selvfølgelig Røkke, henter inn en ny maktperson med et enormt nettverk.

La meg få klargjøre med en gang, jeg kritiserer ikke Røkke fordi at han bruker de virkemidler og innhenter de personer som han mener kan være fordelaktig for å utvikle sine virksomheter.

Men sjekk den line-up'en som Røkke kan stille med for å påvirke samfunnet. Han har maktpersoner fra hele det politiske spekteret, fra offentlig forvaltning, fra fagbevegelsen

Men dette kritiserer altså ikke "Ole Brumm", men heller en eller annen personlig oppfatning som eks-DNO-topp skal ha kommet med.

1
Jøran_Ødegaard Det positive er at DNO-sjefen får Solheim til å sprekke:)

Dette er jo et bevis på at miljøbevegelsen og venstresiden ikke liker at deres virkemidler blir brukt mot dem selv. For det er ingen stor hemmelighet at oljeindustrien i Norge, selv om det er den som sikrer at "finne seg sjæl"-venstrevridde har gode almisser og fete stønader til miljøbevegelsen, blir veldig mistenkeliggjort regissert av venstresiden og miljøbevegelsen og venstresiden spesielt.

Så velger altså en av oljeindustriens representanter å komme med en "på spissen"-kommentar til miljøbevegelsen og ansvarlig statsråd tilter fullstendig.

For å vise "verdigheten" til "Ole Brumm". For mange år siden så var han i en miljødebatt med Jan Erik Fåne (tror jeg det var), så kom han med en uttalelse av typen: "Når jeg ser Fåne på en miljødebatt så får jeg samme tanke som når jeg ser flasker med skip inni: hvordan i all verden har det kommet inn der?

Jeg vil anslå at ca 90% av argumentene til Sv/Su og Auf går ikke på politisk sak, men på å tillegge meningsmotstandere meninger de ikke har eller som går på deres person. Det handler om å holde hodet kaldt. La de få fullføre "ranten", for de ønsker desperat å få en mest mulig oppjaget debatt, for da vil føleriet tyte frem og føleri er venstresiden veldig god på. Så min løsning var å smile etter hvert som beskyldninger fløy oftere enn Sv/hamas-støttede raketter over israelske byer. Hvor jeg så begynte med: Er du/dere ferdig nå? eller har du/dere litt mer. Så begynte jeg med sv/su-dama med: Hør nå her, jenta mi, det får dem til å se rødt.

1
Bitbiter Dette er jo et bevis på at miljøbevegelsen og venstresiden ikke liker at deres virkemidler blir brukt mot dem selv. For det er ingen stor hemmelighet at oljeindustrien i Norge, sel...

or å vise "verdigheten" til "Ole Brumm". For mange år siden så var han i en miljødebatt med Jan Erik Fåne (tror jeg det var), så kom han med en uttalelse av typen: "Når jeg ser Fåne på en miljødebatt så får jeg samme tanke som når jeg ser flasker med skip inni: hvordan i all verden har det kommet inn der?

Jeg vil anslå at ca 90% av argumentene til Sv/Su og Auf går ikke på politisk sak, men på å tillegge meningsmotstandere meninger de ikke har eller som går på deres person.

Ja, jeg husker den. Artig sagt, og veldig usakelig, selvsagt. SVere snakker gjerne sånn når FrPere debatterer miljø og klima.

Men jeg tror de blir mer forsiktig med slikt når Ketil Solvik-Olsen er motdebattanten. Det viser at de gir seg når de forstår at vi vet hva vi snakker om.

1
Jøran_Ødegaard [sitat…] Ja, jeg husker den. Artig sagt, og veldig usakelig, selvsagt. SVere snakker gjerne sånn når FrPere debatterer miljø og klima. Men jeg tror de blir mer forsiktig med slikt...

Ja, jeg husker den. Artig sagt, og veldig usakelig, selvsagt. SVere snakker gjerne sånn når FrPere debatterer miljø og klima.

Det er endel symbolsaker de er enda mer "drøy" enn andre. Det ene er miljø, men også bistand er en slik sak.

Jeg fikk antydninger om at man er kun opptatt av rike Norge og bryr seg ikke om lidende i verden, og stilt spørsmål om jeg ikke syns det er greit at barn dør.

Jeg forklarte med at dagens bistandspolitikk er med på å trykke de lidende mer ned i problemer. For politikken har ingen incentiv for å skape vekst og verdiskaping. Så tok jeg utgangspunkt i at man hadde land som ikke mottok bistand eller tidsbegrenset bistand, som var verre ute enn endel land som mottok bistand, og mens bistandsland har fått et slags avhengighetsforhold til vestlige land, så har land som mottok ingen bistand eller midlertidig bistand, som har kommet seg på beina.

Da skal jeg love deg at venstresiden ikke svarer på dette, men heller penser over på "må huske på historien da, om hvite kolonier (og hvite blir naturligvis vektlagt, dette kommer altså fra dem som vanligvis gjør et poeng at hudfarge ikke skal spille noen rolle)

1

Om Solheim var så imot oljeutvinningen så kan han;

A) Få regeringen til å stoppe oljeutvinning.

B) Trekke seg fra Regeringen.

eller

C) Holde kjeften.

...jeg vil foretrekke det siste alternativet.

2
Bitbiter [sitat…] Det er endel symbolsaker de er enda mer "drøy" enn andre. Det ene er miljø, men også bistand er en slik sak. Jeg fikk antydninger om at man er kun opptatt av rike Norge og...

Det er endel symbolsaker de er enda mer "drøy" enn andre. Det ene er miljø, men også bistand er en slik sak.

Jeg fikk antydninger om at man er kun opptatt av rike Norge og bryr seg ikke om lidende i verden, og stilt spørsmål om jeg ikke syns det er greit at barn dør.

Det stemmer. Det blir brukt imot oss i 2009. Jeg fikk direkte spørsmål om det på stand av ungdommer fra AUF/SU.

Venstresiden lager maler for sine tilhengere med slike spørsmål foran hvert valg. Det handler egentlig ikke om politikk, men tillært retorikk. Problemet for oss er at mange FrPere blir tatt på senga fordi spørsmål av denne typer kommer på tidspunkter som ikke "stemmer" politisk.

F.eks ble valgkampen i 2007 nesten ødelagt av påstanden om at FrP ville øke prisen på barnehageplasser til nesten 10 000 kroner hver mnd. Selveste statsministeren lanserte den drittpakken og vi hadde ingenting å svare med. Vi var forberedt på en lokalvalgkamp, mens spørsmålet om finansiering av barnehageplasser er stortingspolitikk.

Jeg synes FrP noen ganger er altfor snille og høflige når vi angripes på denne usaklige måten. Litt mer direkte forsvar ville gjort seg:)

1
Jøran_Ødegaard [sitat…] Det stemmer. Det blir brukt imot oss i 2009. Jeg fikk direkte spørsmål om det på stand av ungdommer fra AUF/SU. Venstresiden lager maler for sine tilhengere med slike spør...

Jeg var ungdomspolitisk aktiv for veldig mange år siden, og jeg fikk den påstanden formidlet.

Venstresiden gjør dette ved hvert eneste valg. Ta f.eks følgende

Link: http://www.youtube.com/watch?v=fGevcUOV9TM

Her ser man at de samme propagandasetningene går igjen. For å si det enkelt: Det er ikke en snøballsjanse i helvete for at disse setningene kommer tilfeldig. Det betyr at dette er regissert propaganda og naturligvis godkjent av Jens Stoltenberg. Det er altså samme Jens Stoltenberg som hevder at han representerer "rene" virkemidler.

Det andre du tar opp, er et gammelt Ap-triks som de får mulighet til, rett og slett fordi dette er Ap-staten. Det går utpå at når det er lokalvalg så ramser Ap nasjonale spørsmål og påstander, mens når det stortingsvalg, så kommer de inn på lokale spørsmål og påstander. Hadde Norge hatt media med yrkesstolthet, så ville Ap blitt "arrestert". Rett og slett opplyst for Ap at dette er bullshit i denne valgkampen. Det er lokalvalg, og da er det lokale spørsmål og problemstillinger som er fokus, eller når det er nasjonale valg, da er det nasjonale spørsmål og problemstillinger som er fokus.

Til slutt, ja jeg mener at opposisjonspolitikere kunne ha vært mer "røffere i kantene", men valget i år blir ødelagt, ved at hvis det skjer i år, så vil naturligvis ikke Ap være sen med å hinte til 22.7 og dermed innkassere sympatipoeng.

Men når det gjelder valget i 2013, så har jeg et råd til de med penger og som ønsker et alternativ. Ikke gi penger til partier, for det vil kun gi venstresiden primitive søpleargumenter, men heller fokus på kommunikasjon hvor man viser til faktiske konsekvenser av regjeringens politikk, og hvor man gjerne "setter det litt på spissen". F.eks kampanjer som ansvarliggjør samferdselsministeren for de døde i trafikken.

1

Solheim trekker debatten ned til lavmål!

SV har en tilslutning på 3.9 % og Solheim følger opp!

.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...