Politikk - Norsk

Bitbiter

Hvor har du pengene Jens?

Nå på tv2, så er det innslag om at Jens "blar opp over" 200 millioner

Men vent nå litt, hvor kommer disse penga fra? For Jens er jo opptatt med å formidle at vi har ikke penger, for det vil jo "sette krona over styr"

Så Jens, hvor kommer disse penga fra? Er det tilgjengelig midler eller er det ikke?

4
103 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hehe, 200 mill....

Frepperen synes sikkert det er masse penger.

Kanskje Bitbiter burde konsentrere seg om det enorme budsjettunderskuddet FrP foreslår i sine alternative budsjetter i stedet for å hisse seg opp over 50 øringer...?

1
Oecon Jeg kan ikke huske at Jens uttalte seg når Frepper Anette Viig Bryn overskred budsjettet i Holmenkollen med 600!!! millioner kroner heller... Gjør du?

Beklager men dette er irrelevant.

Kan du ikke svare for hvordan Jens formidler at det er ikke midler tilgjengelig eller at mer penger vil "sette krona over styr", når han selv velger å bla opp 200 mill. Hvor kommer disse penga fra? Og er det tilgjengelig midler eller er det ikke?

1

Vi kunne bygd 1800 meter vei for de pengene.

1
Oecon [sitat…] Er en overskridelse på 600 millioner kroner irrelevant? Mens et løfte om 200 millioner er relevant?

I denne sammenhengen er det irrelevant. For sist jeg sjekket så vedtar man ikke prosjekter med "kostnadssprekker". Men når Jens gir signaler om at det er ikke tilgjengelige midler for "det vil sette krona over styr", så er det rart at han har over 200 mill likevel.

For hvis disse midlene likevel var tilgjengelig, da kunne han kjøpt over 200 operasjoner i utlandet a 1 mill.

1
Bitbiter I denne sammenhengen er det irrelevant. For sist jeg sjekket så vedtar man ikke prosjekter med "kostnadssprekker". Men når Jens gir signaler om at det er ikke tilgjengelige midler...

I denne sammenhengen er det irrelevant. For sist jeg sjekket så vedtar man ikke prosjekter med "kostnadssprekker".

Nei, det kommer i ettertid.

600 mill i sprekk for ditt elskede FrP bare i Oslo.

Skal vi ta opp Altea skandalen også? Luftslottet til FrP som nå er en olivenlund i Spania?

Hvor mange mill gikk der?

1

Penger og lovnader sitter løst i valgtider.

1
blackpete Penger og lovnader sitter løst i valgtider.

Rent bortsett fra dette i praksis ble vedtatt når NIF søkte i desember og regjeringen satte som krav at budsjettet skulle kvalitetssikres. Den kvalitetssikringen ble overlevert 17. august med positivt resultat.

Det er forøvrig bred politisk enighet om at ungdsoms-OL er positivt og staten skal bidra.

Det gjelder dog ikke enkelte sure grine-bitbitere.

1
Oecon [sitat…] Nei, det kommer i ettertid. 600 mill i sprekk for ditt elskede FrP bare i Oslo. Skal vi ta opp Altea skandalen også? Luftslottet til FrP som nå er en olivenlund i Spania?...

Altea-prosjektet stoppet visst på skarve 35 mill.

Tøyenbadet: 140 mill. Mer enn en dobling av opprinnelig estimat. Hittil...

Kollen-sprekken stoppet faktisk ikke før den kritiske grensen på 310 mill var kommet opp i 1,9 mrd, dvs drøyt 6 -seks- ganger dyrere enn hva disse imbesile H/frp-hodene regnet seg frem til.

Og listen bare fortsetter, totalt har Oslo-byrådet i regi av de blaa kastet rundt 4 milliarder kroner ut av vinduet de siste årene.

Da blir det egentlig litt søtt at en trygdet alkis sitter og remjer over at det bevilges penger til å arrangere et mesterskap for ungdommen.

1
Oecon Jeg kan ikke huske at Jens uttalte seg når Frepper Anette Viig Bryn overskred budsjettet i Holmenkollen med 600!!! millioner kroner heller... Gjør du?

Jeg kan ikke huske at Jens uttalte seg når Frepper Anette Viig Bryn overskred budsjettet i Holmenkollen med 600!!! millioner kroner heller...

Anette Viig Bryn måtte gå av på grunn av økonomikontrollen. Går du inn for det samme med Jens ? Eller leter du fortsatt etter svaret på AP-populismen ?

1
Bitbiter Klarer du å holde deg til sakens tema? Jeg la eks. på hvorfor det var irrelevant. Nå kan du svare på spørsmålet som jeg har gjentatt igjen og igjen?

Nå kan du svare på spørsmålet som jeg har gjentatt igjen og igjen?

Åpningsinnlegget må være skrevet med 2,3 i promille. Ingen referanse til hva det dreier seg om, ingen vurdering av konsekvens....

En vag hentydning om at statsministeren har lovet 200 mill til ett eller annet.

Åpningsinnlegget er rett og slett fyllevrøvl.

1
quarken Altea-prosjektet stoppet visst på skarve 35 mill. Tøyenbadet: 140 mill. Mer enn en dobling av opprinnelig estimat. Hittil... Kollen-sprekken stoppet faktisk ikke før den kritiske g...

Ang, det første er irrelevant for tråden.

Dette handler om prinsipper. Jens opplyser om at det ikke er midler for det "vil sette krona over styr", vel da skal man vel ta han på alvor. Så hvordan i all verden har har disse tilgjengelige midlene nå? For det skulle jo ikke finnes midler.

Men hyggelig hvilken merkelapp du setter på meningsmotstandere. La meg tippe, hvis noen hadde brukt merkelappen "khatgomlende somalier på Grønland", da hadde det vært så fordomsfullt og useriøst

1
Oecon [sitat…] Åpningsinnlegget må være skrevet med 2,3 i promille. Ingen referanse til hva det dreier seg om, ingen vurdering av konsekvens.... En vag hentydning om at statsministeren h...

Jens Stoltenberg uttalte på 18.30 nyhetene at han blar opp over 200 mill til et bestemt formål. Jeg syns det er rart, for når andre kommer med forslag på "formål" så er ryggmarksrefleksen at vi kan ikke bruke mer penger fordi det vil sette krona over styr. Så hvordan har Jens likevel tilgjengelige midler?

1
Bitbiter Klarer du å holde deg til sakens tema? Jeg la eks. på hvorfor det var irrelevant. Nå kan du svare på spørsmålet som jeg har gjentatt igjen og igjen?

Skal du ikke ta helg snart Bitbiter, logge deg av VGD og finne på noe annet å gjøre.. Hva f.. er problemet med at Jens deler ut disse pengene til ungdoms OL?

Du spyr jo bare ut svada og usakeligheter hele tiden, skjønner rett og slett ikke at du gidder å være en sur grinebiter hele tiden..

1
ulefos åja, det er dette ungdoms OL som faller Bitter så tungt for brystet

Nei det er det ikke. Det handler om å ta Jens på ordet. For han uttaler i en rekke sammenhenger hvis noen kommer med forslag til investeringer om at nei, det går ikke og en av unnskyldningene er at det vil sette krona over styr. Da må man vel ta landets statsminister på alvor om at det ikke er tilgjengelige midler. Så hvordan kan Jens ha tilgjengelige midler likevel. Fins det en slags type a og b penger som man kan bevilges ved at det ene gir ringvirkninger på økonomien mens det andre ikke gjør det

1

Nå på tv2, så er det innslag om at Jens "blar opp over" 200 millioner

Innenfor rammene av statsbudsjettet antar jeg. Det er jo sånn at man hvert eneste år bruker litt mer, i takt med økonomisk vekst og innfasing av stadig mer oljepenger.

Regjeringen har jo vært kritisert for å bruke nettopp det handlingsrommet dette har gitt hvert år til "myke" formål, i stedet for investeringer i vekstfremmende tiltak og vedlikehold. Den delen av kritikken deler jeg. Men ikke at de har brukt for lite penger.

1

Kjære Quarken, TK41, Oecon, jeg har aldri lagt skjul på at jeg har et alkoholproblem. For første steg for å komme over det, er å erkjenne at man har et problem.

Men det jeg finner fascinerende, er at dere som tilhører politiske miljøer som aldri, jeg gjentar, aldri er sen med å lire av seg med å politisk korrekte sympatiske bullshit-slagord som toleranse, inkludering etc, kan lire av dere de siste poster, vil jeg si er veldig imponerende.

1
Bitbiter Ang, det første er irrelevant for tråden. Dette handler om prinsipper. Jens opplyser om at det ikke er midler for det "vil sette krona over styr", vel da skal man vel ta han på alv...

Dette handler om prinsipper. Jens opplyser om at det ikke er midler for det "vil sette krona over styr", vel da skal man vel ta han på alvor. Så hvordan i all verden har har disse tilgjengelige midlene nå? For det skulle jo ikke finnes midler.

Du forstår virkelig ikke at det er forskjell på snørr og bart, gjør du?

200 millioner til å arrangere et ungdoms-OL er ikke inflasjonsdrivende på samme måte som å pumpe milliarder inn i alle disse vei-prosjektene vi alle kunne ønsket oss utbedret innen i morgen.

Det er ikke muslimenes skyld at nesten hele trygden din går med til å finansiere alkoholforbruket ditt.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...