Politikk - Norsk

Duc_de_Tallard

Kommunevalget i Oslo

Hei!

Jeg er en person som trygt kan plasseres på den politiske venstresiden hva angår den økonomiske organiseringen av samfunnet. Jeg hadde også i utgangspunktet tenkt å stemme Ap ved årets kommunevalg, men i det siste har jeg begynt å tvile. Jeg har barn i skolealder og jeg ønsker at datteren min skal ha samme muligheter til å bevege seg fritt i byen som hennes mor hadde. Jeg ønsker politikere som gjør alt i deres makt for å innfri dette ønsket og får slutt på voldtektsbølgen. Historien om den 15 år gamle jenten som ble voldtatt i Slottsparken forleden uke var som sådan skjellsettende. Vi som sosialister kan ikke akseptere dette. Dette finnes ingen formildende omstendigheter. Vi ønsker ikke en innvandrerbevegelse bestående av reaksjonære elementer. Det er ikke gitt at alle regioner og kulturer kan leve i sameksistens med en moderne samfunnsstruktur. Vi må tilbake til røttene våre. Religion og ukultur er en stor misforståelse og noe som vi i den samfunnskritiske delen av befolkningen aldri kan vise forståelse for. Slik situasjonen er nå har jeg dessverre ikke annet valg enn å holde meg for nesen og stemme FrP.

2
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slik situasjonen er nå har jeg dessverre ikke annet valg enn å holde meg for nesen og stemme FrP.

Du må nok lenger ut til høyre enn som så hvis du vil gjenopprette et monokulturelt, kristen paradis uten innvandrere, skapt i bildet av en mytisk og ren fortid.

Dette er selve essensen av fascisme.

1

Jeg er en person som trygt kan plasseres på den politiske venstresiden hva angår den økonomiske organiseringen av samfunnet.

Hva konkret mener du når du sier du tilhører venstresiden hva angår den økonomiske organiseringen av samfunnet? Er du i mot større konkurranse og at private kan utføre tjenester som det offentlige i dag utfører?

1
Duc_de_Tallard

Jeg ønsker et sekulært og sosialistisk samfunn, hvor folket yter etter evne og får etter behov.

1

Hvorfor har så mange FrP'ere en tidligere historie med sosialisme?

1
Peaceandloveandrocknroll Det er for å gi større spenn i historien deres. Akkurat som alle nyfrelste kristne har vært store syndere.

Akkurat som alle nyfrelste kristne har vært store syndere.

Når jeg tenker meg om, så har du et godt poeng.

Jeg har opp gjennom åra møtt på den del "disipler av Jesus" som har hatt en forhistorie som "en av de verste kriminelle" i sitt distrikt.

Rart det der..

Faen, jeg føler meg kjedelig som har stemt borgerlig siden jeg fikk stemmerett, og holdt meg mer eller mindre på den smale sti siden jeg ble født.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
12 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
20 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
4 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...