Politikk - Norsk

Unnskyldningen

Bellona-Hauge krever og krever, og krever litt til

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2011/artikkel.php?artid=10082180

VG Nett) Siden den rødgrønne regjeringen overtok i 2005 har Bellona-leder Frederic Hauge krevd avgangen til fem av seks statsråder i Miljøverndepartementet og Oljedepartementet.

VG Nett følger Valget 2011 Senterpartiet MiljøvernSamtidig har Hauge gjentatte ganger truet med å bryte all dialog med regjeringen, statsministeren eller navngitte fagstatsråder

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes det er litt komisk å lese hvordan Hauge reagerer såpass kraftig på omtalen han får, det er altså uforståelig for han hvordan noen kan hevde at Bellona og Hauge har prøvd å stikke kjepper i hjulene for sittende regjering.

Merkelig nok har han altså en fin track-record når det kommer til trusler om boikotting av regjeringen samt kreve at statsråder blir fjernet fra posisjonen (5 av 6 miljøstatsråder hittil).

"- Vi finner oss ikke oss i at en statsråd farer med løgn om hva Bellona står for. Inntil han har bedt om unnskyldning, har vi bestemt oss for å boikotte hele regjeringen, sa Hauge i NRK denne uken, mens han kastet alle lekene ut av vinduet og nektet å leke med dukkene sine"

2
Unnskyldningen Jeg synes det er litt komisk å lese hvordan Hauge reagerer såpass kraftig på omtalen han får, det er altså uforståelig for han hvordan noen kan hevde at Bellona og Hauge har prøvd...

Hvorfor er det så gærnt å ha en skikkelig vaktbikkje som Hauge på plass?

Fyren jobber for en sak som ingen av våre politiske partier tør å nærme seg. Og han har tildels stor støtte i næringslivet.

Frederic Hauge gjøre en bra jobb, han er apolitisk og står for noe som man kan bare drømme om at hyklerske folkevalgte noensinne tør gripe tak i.

1

Han ekskluderer seg selv fra de seriøses rekker med retotikken sin.

"Å ta en Ola" bør gå inn i historien som et eksempel på latterlig debatt-teknikk.

1

Gi mannen en rev, så blir han nok stille.

Hvorfor er det noen som hører på Hauge og hans gjeng? Kan disse sitte og forlange noe som helst? En gjeng som har hylt og aksjonert i årevis, uten å gjøre et ærlig arbeidsslag. Nei drit nå i hva Fredrik og disse miljøfrikerne hyler om. Aldri forstått hvorfor man tar disse på alvor i politikken.

2
Hi-Po Hvorfor er det så gærnt å ha en skikkelig vaktbikkje som Hauge på plass? Fyren jobber for en sak som ingen av våre politiske partier tør å nærme seg. Og han har tildels stor støtte...

Hvorfor er det så gærnt å ha en skikkelig vaktbikkje som Hauge på plass? Fyren jobber for en sak som ingen av våre politiske partier tør å nærme seg. Og han har tildels stor støtte i næringslivet.

Alt for mange har alt for lenge prøvd å innynde seg og logre for denne mannen. På tide å stå opp mot det meningsdiktaturet han representerer. Heia Borten!

1

Det er vanskelig å fatte, at ulike regjeringer ser seg tjent med å "kjøpe seg fred" med useriøse miljøorganisasjoner, som ledes av storkjefta personer med religiøse holdninger til sin sak. Både Bellona, WWF og til dels naturvernforbundet, har talspersoner som ustoppelig snakker med store bokstaver. Mulig dette er myntet på fjortiser, men normalt oppegående personer er svette i øra, av all skråsikkerhet og utskjelling av anders meninger. Ola Borten Mo har stor sympati i alle partier, for sitt oppgjør med organisasjoner, som altfor lenge har rotet rundt i egen og andres sandkasse, uten særlig motstand.

1

Man kan si mye om Hauge, men én ting skal han ha: Han er en av få i miljørørsla som fatter at en storstilt satsing på fornybar energi, nødvendigvis må medføre tildels store inngrep i naturen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...