Politikk - Norsk

dagenetter

ny aksjon mot KS valgbod fra SOS

i kjent stil...

-For andre lørdag på rad har SOS Rasisme i dag hatt en ulovlig demonstrasjon mot Kristent Samlingspartis valgbod i Oslo.

I dag stilte de seg opp i en halvsirkel og prøvde å hindre folk i å passere boden vår. Politiet kom, og de måtte tilkalle ekstra mannskaper, for det tok svært lang tid før demonstrantene etterkom politiets pålegg om å fjerne seg.

-Sa ikke Stoltenberg at vi skulle ha mer demokrati og mer ytringsfrihet?

Tusenkronersspm det der GITT.........................

2
134 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

For andre lørdag på rad har SOS Rasisme i dag hatt en ulovlig demonstrasjon mot Kristent Samlingspartis valgbod i Oslo.

Dersom vi skal ha total ytringsfrihet i landet, har ikke SOS Rasisme hatt en ulovlig demonstrasjon. De har bare benyttet seg av sin ytringsfrihet...

1

Ville SOS ha gjort en tilsvarende demo mot ett tilsvarende muslimsk parti? Aldri. Dette er den åpenbare dobbelmoralen deres som de slipper unna med hver gang.

Men i det minste får dette lille partiet gratis marknadsføring.

1
ulefos er det ikke en ytring de kommer med de som protesterer også da?
deleted287273

Overhodet ikke. De sperrer tilgangen til valgboden, slik at folk ikke får kjennskap til deres politikk. De antidemokratiske venstreekstremistene forsøker å kvele valgkampen og demokratiet her i landet.

Hadde de stått 20 meter unna, og ropt: "De som stemmer på KS er rasister. KS er et rasistisk parti!", og latt folk gå til boden og gjøre seg opp sin egen mening om partiet, hadde det værtinnen for rammene av ytringsfriheten.

Selv om en ikke behøver å være rasist for å stemme på KS, selv om SOS Rasisme mener det.

1

Halleluja, halleluja. Ikke viste jeg at Gud også har gitt oss eiendomsretten. Da må han ha vært noe variabel i utdelingen for den store hop på jorda har omtrent ingen eiendomsrett til noe som helst.

Jeg kjente ikke mye til Kristent Samlingparti. Jeg tror uttrykket PK i stor grad passer på det.

Kristent Samlingspartis fundament FUNDAMENT

Kristent Samlingsparti vil bidra til å styrke kristen tro og kultur i vårt folk. Kun Guds velsignelse kan gi Norge en positiv fremtid.

Kristent Samlingsparti vil offentlig uttrykke seg klart og tydelig om det som står klart i Guds ord, i alle sammenhenger.

Gud har gitt menneskene et spesielt ansvar for familien. Kristent Samlingsparti vil arbeide for tiltak som kan beskytte kjernefamiliene.

Kristen nestekjærlighet er å ta vare på de svake i samfunnet, det være seg både eldre og syke, fattige og andre som har behov for vår omsorg.

Gud har gitt menneskene sitt skaperverk for at vi skal forvalte det på best mulig måte. Naturen skal brukes til gagn for menneskene, både for den nåværende generasjon og for de kommende generasjoner.

Kristent Samlingsparti er et ikke-sosialistisk parti, som vil arbeide for å styrke respekten for det enkelte menneskes egenart.

Kristent Samlingsparti vil verne om de rettigheter Grunnloven gir oss, blant disse eiendomsretten, næringsfriheten, ytringsfriheten og den personlige frihet.

Kristent Samlingsparti mener at det private initiativ er en rett som Gud har gitt oss og som gir mennesket, både økt livslyst og motivasjon. Dette gir også høyere produktivitet.

Kristen Samlingsparti er imot diskriminerende behandling på grunn av rase, religion, etnisk opphav eller kjønn.

http://www.ksnettavis.no/omks.asp

1

Til trådstarteren: Kan du ikke forklare meg hva Jens Stoltenberg har med SOS Rasismes aksjon mot Kristen Samlingsparti? Hilsen nysgjerrig

PS: min kommentar til hendelsen er at ekstremister er helt avhengige av hverandre for å rettferdiggjøre sin eksistens.

1

Selvfølgelig skal de ikke hindre folk i å nå frem til valgboden til KS.... Det er et angrep på demokratiet og skal ikke tolereres... Noe som heller ikke ble gjort, i og med at politiet ordnet opp....

Og til SOS... På denne måten gir dere KS mye mer oppmeksomhet enn de ville klart å oppnå på egen hånd..

Men hvorfor blander TS Jens inn i dette?....

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...