Politikk - Norsk

sablabra

Får ABB for mye respekt?

Angrepet på Norge 22. juli sies det. Et angrep på demokratiet. Overskriftene lyser mot oss dag etter dag.

Men hva var det som skjedde? En gal mann som vandret rundt oss med et forskrudd virkelighetsbilde som ble større og større for hvert år som gikk. Hans hat falt ned på AP og alt de foretok seg, særlig når det gjalt innvandring. En ensom ulv som i liten grad delte sitt hat med andre. Han hadde ingen hær bak seg som ville offre livet sitt for han og hans forskrudde ideer.

Jeg tror at hans hat like gjerne kunne falt ned på jehovas vitne eller statskirka. Det finnes folk som blir totalt oppslukt av sine ideer og glemmer alt rundt.

Derfor synes jeg det er galt å gi denne gale mannen et normalt og fornuftig motiv. Mannen har levd et liv i det stille, uten korreksjoner fra omverden. Hadde han delt sine tanker med andre ville aldri denne grusomme handlingen funnet sted. Det som er den største tankevekkeren at en gal mann kan utrette så enorme skader alene.

Ikke gi denne mannen noe logisk forklaring og inntrykk av at han har greid å true demokratiet. For hvis en mann kan true demokratiet da er det i utgangspunktet for skjørt.

Jeg mener det er galt å kalle udåden for "angrepet på norge" og "angrepet på demokratiet". Det liksom gjør dette til en større og mer "respektabel" gjerning enn den fortjener. For dette er en enmannshandling utført av en fanatiker.

2
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg mener det er galt å kalle udåden for "angrepet på norge" og "angrepet på demokratiet". Det liksom gjør dette til en større og mer "respektabel" gjerning enn den fortjener. For dette er en enmannshandling utført av en fanatiker

Dette er et utslag av psykiatrien i Norge er nedbygd og politikkere suller i hop slagord, og dermed er det viktig å skape vikarierende argumenter.

Angrep på demokratiet, dette er tull. Om så var, burde Stortinget være det naturlige mål fremfor Utøya og regjeringskvartalet.

Med all oppmerksomhet tiltrekker saken interesse fra andre psykisk syke, noe som er farlig i seg selv

2

Hadde han delt sine tanker med andre ville aldri denne grusomme handlingen funnet sted

Han delte jo sine tanker.. Med andre virkelighetsfjerne skrullinger på nettet.

1
Yazzy [sitat…] Dette er et utslag av psykiatrien i Norge er nedbygd og politikkere suller i hop slagord, og dermed er det viktig å skape vikarierende argumenter. Angrep på demokratiet, d...

Med all oppmerksomhet tiltrekker saken interesse fra andre psykisk syke, noe som er farlig i seg selv

VG kjører "hver" dag head lines med ANGREPET PÅ NORGE. Når ABB kommer ut og får tilgang på aviser vil disse fryde han? og andre med like forskrudde ideer vil trigges til å gøre det smme.

Nå bør aviser, politikere og andre tenke gjennom hvor mye kred de gir denne gale mannen.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...