Politikk - Norsk

nordfrost

Dagens panikk valgflesk i fra sv,

Sv taper nå på alle målingene,og har mistet all glød og entusiasme i skyggen av arbeiderpartiet.

Partiet venstre har stjålet skolepolitikken deres og surfer videre på den.

Sv har slukt for mange kameler og dromedarer,og har nå fått hystrisk panikk, og reiser nå rundt i norge med en buss som forpester velgernes luft og miljø,like mye som minst 20 eksosspyende biler gjør.

Ikke har sv noen skolepolitikk som vinner gehør lenger,og heller ikke er de noe miljøparti lenger,det demonstrerer de til fulle med sin valgbuss som spyr ut eksos og andre farlige avgasser rett i strupen til velgerne.

Nato politikken deres er også borte,:før var sv motstander av nato,nå er plutselig sv blitt et krigshisser parti som nettopp hylle natos bombe strategi ut i den store verden.

Sv er redusert i fra å sitte i opposisjon og hyle og skrike mot urettferdighet,til et parti som bukker og nikker til alt som arbeiderpartiet måtte finne på.

Dagens panikk valgflesk fra sv er at sv kristin vil dele ut 20 mill kr til skole ungdom som føler seg tapere på skolen,.

Dette forslaget kan alle parti komme opp med,:men foreløbig så er de andre partiene ikke i nærheten av å være så paniske som det sv er nå en uke før valget,.

Det er en ny dag i morgen,og jeg venter i spenning på neste panikk valgflesk i fra sv.

Hva med 10 mill kr til alle skoler som har elever som forplikter seg å stemme på sv nå til uka ?

Sv er ødelagt av å sitte som en lakei i skyggen av ap.

Men det er fror sent å angre nå,for nå bærer det rett ut av kommune politikken med en oppsluttning på rundt 2%.

Arbeiderpartiet vil bare riste av seg lakeiene i sv,og finne en ny partner som kan skaffe flertall og styringsrett ved neste stortingsvalg.

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
12 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
20 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
4 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...