Politikk - Norsk

Asymptote

Frp og selvkritikkens noble kunst

Carl I. Hagen har brutt aksjeloven ved at han "lånte" 430 000 av sitt eget selskap med det velklingende navnet Carleli A/S. Mannens umiddelbare reaksjon på avsløringen er talende for hans legendariske mangel på selvkritikk:

"Jeg har fått så mye kjeft for så mye rart at det lever jeg godt med..."

Brudd på aksjeloven er i Carl I. Hagens verden eksempel på alt det "rare" en rikspolitiker kan risikere "kjeft" for.

Finnes det fortsatt noen der ute med hodet montert riktig som tar "Lov & Orden"-partiet Frp seriøst?

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen raringer er det vel som tar dette partiet seriøst. Men det minker vel på dem også kanskje.

1

Fyllekjøring, smugling og økonomiske forbrytelser ses ikke på av tøysepartiet som kriminelle handlinger.

1

CIH tar selvkritikk kun i de tilfeller han anser han taper mer på å ikke gjøre det. Som f.eks utspillet om ABB-rettsaken, og tilhørende selvkritikk.

1

Kankje bulke-Jens også burde ta selvkritkk?

1

Carl er jo usedvanlig flink til å kritisere og dømme andre,men selvkritikk det er fremmedord for ham. Dette er noe vi er blitt vant til fra generalen.

Det som tar mannen seriøst har jeg vanskelig med å beskrive med ord.

Når det gjelder Jens sin kollisjonsaffere er det også en meget flau sak.

1

CIH har bygget opp stortingets neststørste parti. Hans livsverk er unikt både i norsk og europeisk historie. Det kan ingen ta ifra ham.

1
Krigogsånt Fyllekjøring, smugling og økonomiske forbrytelser ses ikke på av tøysepartiet som kriminelle handlinger.

Fyllekjøring er forsåvidt ikke noe problem å annse som et alvorlig problem. Også økonomi.

Men smugling har ikke problemer med. Nå tenker jeg ikke på narkotika eller noe av den duren. Men øl, røyk og kjøtt osv fra sverige til eget bruk mister jeg ikke nattesøvn over.. Det er latterlige kvoter som tør jeg påstå gjør ganske mange, til såkalt kriminell.

Hvis du setter slik smugling i samme bås som fyllekjøring og alvorlige økonomisk kriminalitet, ja da er det noen problemer noe sted.

1
Izznoogood Fyllekjøring er forsåvidt ikke noe problem å annse som et alvorlig problem. Også økonomi. Men smugling har ikke problemer med. Nå tenker jeg ikke på narkotika eller noe av den dure...

Men smugling har ikke problemer med. Nå tenker jeg ikke på narkotika eller noe av den duren. Men øl, røyk og kjøtt osv fra sverige til eget bruk mister jeg ikke nattesøvn over..

Er det her vi finner årsaken til at frp er partiet med flest forbrytere i sine rekker. Gi blaffen i loven og bestem sjøl hva som er kriminellt?

1
SimplyTheBest

Her kan vi se se hvor seriøse noen av meningsmotstanderene til FrP er.

Det i seg selv kunne vært en grunn til å stemme FrP om vi ikke hadde stemt på politikken til partiene.

1

"Jeg har fått så mye kjeft for så mye rart at det lever jeg godt med..."

Carl Ivar presterte jo også å si rett etter fadesen om politiets prioriteringer at han visste ikke hva det betyr å gå i seg sjøl...

Du store min som den mannen har mista både grepet og fotfestet.

1

>>> Dette er jo ikke akkurat første gangen Hagen sliter med å sette seg inn i økonomiske regler, han har vel vært i problemer med skattemyndigheter ved flere tilfeller.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...