Politikk - Norsk

Tullekoppen

Siv og Kristin

Debaterer innvandring på Nrk. Som vanlig handler det om hva FrP folk har sagt og ikke sagt. Kristin som sliter så til de grader på meningsmålingene burde heller snakke om egen politikk.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Siv gjør det heller ikke så godt for tiden. Men med slike utspill får begge komme i media, og det kan begge tjene på. Kanskje det er avtalt spill?

1

Kristin som sliter så til de grader på meningsmålingene burde heller snakke om egen politikk.

Problemet hennes er at egen politikk fenger ikke. De samme "utfordringene" fikk Jensen allerede under første partilederdebatten...

1

Morsomt med frk. Jensens som ikke helt vet om vi islamiseres eller ikke. Forståelig med tanke på alle de løse kanonene i partiet som når som helst kan komme med tøyseutspill.

1
GGråstein Siv gjør det heller ikke så godt for tiden. Men med slike utspill får begge komme i media, og det kan begge tjene på. Kanskje det er avtalt spill?

Ja Siv Jensen burde også snakke mer om FrP's politikk og mindre om AP's politikk enn det hun har gjort til nå i valgkampen.

Dette burde egentlig være temmelig innarbeidet hos Siv Jensen da hun påpekte nettopp dette selv i valgkampen 2009 da AP bare pratet om FrP og FrP pratet om FrP. Det førte jo som vi husker til FrP's beste valg noen sinne.

Nå snakker Siv Jensen derimot mye mer om AP's politikk og FrP sliter på meningsmålingene.

For min del håper jeg på at vi beholder makten i Oslo, og at Jensen og diverse andre går tilbake til å snakke mest om FrP's politikk før stortingsvalget 2013.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...