Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette føyer seg vel inn i råtne knep som rosemarsjer, begravelser og minnemarkeringer som AP har vært så kyniske å legge til i tidsrommet 22/7 og fram til valget i september.

1

Hvor blåst går det ann å bli.

Valgloven tilsier at man ikke kan bytte ut kandidatene selv om de nå desverre har avgått med døden.

Nedrig innlegg.

4

Dette har jo blitt avklart med de etterlatte og det hadde brutt med valgloven. Innlegget ditt oser jo av forrakt ovenfor de etterlatte

2

Det må du nok spørre de ansvarlige kommunene om hvorfor de lot navnene stående.

1

" Det har vært opp til de lokale valgstyrene om stemmesedlene i de berørte kommunene skal trykkes på nytt, uten navnene på de omkomne. Ni av kommunene har ikke ønsket dette. "

1

"Vi kom fram til at den eneste måten å løse dette uløselige dilemmaet på, var å lytte til familiene til to det gjaldt. Deres ønske var klart og det fulgte vi, sier leder Tor-Henrik Andersen."

1
Tullekoppen De på Nesodden, ja. En valgliste bør inneholde navn på mulige representanter til kommunestyre / byråd.

La oss ta et skudd i blinde og anta at alle kommunene som valgte å beholde de opprinnelige listene har snakket med de pårørende og at de pårørende har ønsket dette. Er det da uproblematisk for deg?

Er du redd for at de skal få personstemmer fra folk som ikke vet at de er døde? At folk i kommunen har glemt at ungdommene deres har blitt drept og kommer på det når de leser valglistene og stemmer AP i ren sympati? Hva er egentlig det store problemet?

1

Er dette å fiske etter sympatistemmer?

Andre har sagt der før meg her, og jeg kan bare slutte meg til dem.

Dette er faen slakte meg noe av det nedrigste jeg har sett her på vgd!

Lavmålet til enkelte av de på ytterste høyre når stadig nye dybder, og jeg undrer meg på hvor langt der igjen til bånn.

1

Dette er en avsporing, men uansett så fortjener dette det.

TS- Denne tråden har jeg meldt inn til MOD.

1
KAROBA Dette er en avsporing, men uansett så fortjener dette det. TS- Denne tråden har jeg meldt inn til MOD.

Unskyld at jeg spør men, på grunnlag av hva?

TS inlegg bryter da på ingen måte med VGD's regler, og jeg mener da helt klart at TS skal ha lov til å ha de meninger han har uansett hvor nedrig og idiotisk jeg finner åpningsinnlegget.

Og ja, bare sånn at du får med deg det også, så var jeg en av de første til å ta avstand fra TS innlegg som jeg personlig finner totalt respektløst ovenfor både debatanter på VGD, offrene fra Utøya, og deres pårørende. Men vi kan da ikke kneble alt vi ikke liker av den grunn, kan vi?

Jeg mener at det er viktig å si imot når vi er uenige med noe, ikke hindre at det vi er uenige med noensinne blir sagt.

1

Hva syns dere om dette?

Jeg synes du er ynkelig.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...