Politikk - Norsk

egalse

Rød/grønn helse.

Sykehuskøen er et problem for regjeringen, det beste det har klart å gjøre er å innføre direktiv for kortere liggetid ved sykehusene.

Operasjon og rett ut! Dette fører til at spesielt mange eldre i kortere perioder får behov for sykehjemsplass, så nå har kommunene behov for flere sykehjemsplasser.

Politikken fører til dårligere behandling av pasienter, behov for enda flere sykehjemsplasser som vi allerede har for få plasser av.

Hele helsepolitikken minner om litt flekkvis maling her og der, du fikser ikke problemet men prøver å gjemme det med et jukselag med glansmaling for å spare penger.

Det vises så utrolig tydelig, vi har den første regjering av en gjeng som hele sitt liv har levd i teoretisk verden og ikke skjønner at det som gjelder med harde fakta.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du har rett. Det er noe skam. Vi bør heller plassere pasientene i hotellrom - forutsatt at ikke disse er opptatt fra før av de eldre.

1

Bare vent til samhandlingsreformen trår til 1.januar. Da skal alle ut av sykehus og kommunene får ansvaret. Svært mange kommuner er ikke klare. Jeg tror ikke jeg taper mye dersom jeg vedder på at dette ender i kaos.

1
Tollari Du har rett. Det er noe skam. Vi bør heller plassere pasientene i hotellrom - forutsatt at ikke disse er opptatt fra før av de eldre.

Nei, men vi bør gjeninnføre den utstrakte bruken av private helsetjenester samt kjøp av plasser i utlandet som BondevikII innførte, og som reduserte helsekøene betraktelig.

Denne bruken har blitt minimert av de rødgrønne, og resultatet ser vi i dag med en kvart million mennesker i helsekø. Det er tilsvarende halve Oslos befolkning det.

Men jeg regner med at som AP-supporter ser du ikke noe problem i at så mange mennesker står i kø for å få behandling?

1

Sykehuskøen

Har du noen erfaring sjøl med helsevesenet eller snakker du bare ut i fra skrekkhistorier fra media?

Sjøl har jeg, på grunn av ymse ting jeg ikke vil gå inn på her, hatt mer enn nok av erfaringer med sykehus og helsevesen gjennom mange år, og kan med hånda på hjertet ikke klage på noen ting! Muligens bortsett fra en gang jeg venta på å komme til en spesialist, og fikk vite at det kunne ta opptil 6 uker. Det tok nesten 4, og etter det har det vært no problem overhodet.

Det siste året har jeg også vært gjennom to operasjoner, en rett før jul og en i slutten av januar. Før jul var det jeg sjøl som skrev meg ut, rett og slett fordi jeg ville hjem til familien og feire jul. Men jeg kunne garantert fått ligge der lenger om jeg ville. Andre operasjon var heller ingen problem, inn når jeg skulle, operasjonen gikk aldeles strålende, og opp på vanlig avdeling hvor pleierne ikke visste hva godt de kunne gjøre, og fløy nærmest beina av seg for oss som lå der. Legene var fantastiske hele veien. Og jeg fikk ligge der så lenge jeg trengte, faktisk så lenge at jeg ble møkkalei av å være der.

Sykehusmaten derimot.... DER kunne det vært gjort store forbedringer.

1
DenSisteBohem Nei, men vi bør gjeninnføre den utstrakte bruken av private helsetjenester samt kjøp av plasser i utlandet som BondevikII innførte, og som reduserte helsekøene betraktelig. Denne b...

Men jeg regner med at som AP-supporter ser du ikke noe problem i at så mange mennesker står i kø for å få behandling?

Jeg som Ap-supporter ser menneskets behov på et godt helsetilbud som er uavhengig av folk flests størrelse av personlig pengesekk. Bare synd at ikke Høyresiden har samme visjon, for etter deres privatiseringsforbilde er det kun de med god økonomi som kan sikre seg god plass og godt tilbud i helsesektoren.

1
Tollari [sitat…] Jeg som Ap-supporter ser menneskets behov på et godt helsetilbud som er uavhengig av folk flests størrelse av personlig pengesekk. Bare synd at ikke Høyresiden har samme v...

Nå prater du rett og slett tull her, for det er i dag under de rødgrønne at nettopp de med nok penger kan kjøpe deg plass i køen. Under BondevikII var det staten som kjøpte disse plassene, nå må folk kjøpe dem selv. Det er altså I DAG at man kan kjøpe deg en plass i køen.

Jeg hadde store ryggplager inntil for noen måneder siden. Det var en skade som ikke kunne "repareres" her hjemme da ekspertisen mangler, så jeg var helt avhengig av en operasjon i Nurnberg, en operasjon som kostet meg nesten 300.000 kroner.

Hadde jeg fått denne skaden for 7-8 år siden ville jeg fått dekket store deler at det offentlige, under de rødgrønne får man ikke dekket en krone. Heldigvis for meg har jeg økonomi så jeg kunne betale for behandlingen selv. Ville du hatt det? Eller 90% av landets befolkning?

1
Broren_min [sitat…] Har du noen erfaring sjøl med helsevesenet eller snakker du bare ut i fra skrekkhistorier fra media? Sjøl har jeg, på grunn av ymse ting jeg ikke vil gå inn på her, hatt m...

Har du noen erfaring sjøl med helsevesenet eller snakker du bare ut i fra skrekkhistorier fra media?

Sykehus og ansatte gjør ofte en kjempejobb de, det er rammene som regjeringen sette jeg retter kritikk mot, som også mange sykehus gjør

1
Tullekoppen Bare vent til samhandlingsreformen trår til 1.januar. Da skal alle ut av sykehus og kommunene får ansvaret. Svært mange kommuner er ikke klare. Jeg tror ikke jeg taper mye dersom j...

Svært mange kommuner er ikke klare. Jeg tror ikke jeg taper mye dersom jeg vedder på at dette ender i kaos.

Her sa vel Stoltenberg det rimelig klart i debatten her om kvelden.

Tar kommunen i mot en pasient får kommunen selvfølgelig utgifter, men også betalt for pasienten.

Velger kommunen å ikke ta i mot pasienten så får den ikke utgifter eller pengene for pasienten.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...