Politikk - Norsk

EinarSalbu

Uærlige FrP

FrP er et parti som ikke går av veien for å bruke løgner i sin valgkamp. Om alle partiet skulle oppføre seg så simpelt og uærlig hadde politikerforakten vært enorm.

Ikke en gang FrP- byråd for helse i Bergen, Liv Røssland, som har som eneste utdannelse en avbrutt telegrafistutdannelse, er villig til å trekke FrPs løgnaktige valgbrosjyre.

Jeg har sagt det før: FrPere eier ikke anstendighet, og er ikke utstyrt med sperrer normale mennesker ellers har.

http://www.bt.no/nyheter/valg/Ap-raser-over-Frp-annonser-2569521.html

1
61 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg syns det er Ap som avslører sin uredelige primitive, simple tilnærming i denne saken. Frp har en annonse som er "satt på spissen" og ap krever unnskyldning.

Det er altså det samme partiet som har som grunnfilosofi å være mest mulig primitiv og simpel i alt de formidler i valgkamp

1

Jada, du synes sikkert det var både bullseye og spot on.

Jeg etterlyser imidlertid intelligente debattanter i tråden.

3

Kan du ikke kommentere sakens faktiske innhold?

Enten har FrPerne bevisst spredt løgner, noe som jeg vil si er ganske grovt og strengt tatt burde vært straffbart.

Eller så har FrPerne rett og slett ikke evnet å regne ut dette.

I begge tilfeller fremstår FrPerne som uintelligente tapere.

Syns du løgn er et greit virkemiddel i politisk valgkamp?

2

Synes det er verre med de rødgrønne som har vært løgnere gjennom hele sin tid i regjering. Det være seg garantier, helse, eldreomsorg, skoler og fattige i norge...

1
SimplyTheBest

Hvor er løgnen hen egentlig?

De har muligheten til å fjerne fradragene om de får flertall for det, og da er tallene nær sannheten.

Kjenner en familie som må ut med i overkant av 20000 grunnet dette. Ikke i Bergen, riktignok.

1
Instantcoffee

FrP er et parti som ikke går av veien for å bruke løgner i sin valgkamp. Om alle partiet skulle oppføre seg så simpelt og uærlig hadde politikerforakten vært enorm.

Vel, det skal vel mye til for at noen skal kunne lyve mer en AP ordføreren i Trondheim. Før forrige valg hevdet hun å være mot bomring. Den ble innført rett etter valget.

Nå før dette valget hevder hun å ha "bygget" mange nye sykehjemsplasser, noe som i praksis har bestått i å sette en ekstra seng på hvert rom.

Hun sier nå at AP i Trondheim ikke har umiddelbare planer om å heve eiendomsskatten, hvilket i den verden betyr: ikke nå før valget, men rette etter.

Statsministerens lignende meritter behøver vi kanskje ikke å rippe opp i, men han har kanskje sort belte i denne grenen.

1

FrP er et parti som ikke går av veien for å bruke løgner i sin valgkamp.

Hvorfor skulle tullepartiets representanter oppføre seg noe anderledes enn representanter fra alle andre partier?

Jada, det er masse løgnpropaganda. Noe må jo partiene gjøre for å hanke inn stemmer fra de snevre..

"Ap tok det som en selvfølge at da feilen ble avslørt av BTs faktasjekk, ville Frp stoppe annonsene, men det skjedde ikke."

Naivt. Det er kun motkampanjer som kan fange de som ikke avslører slike løgner på egen hånd.

1
prototypen [sitat…] Hvorfor skulle tullepartiets representanter oppføre seg noe anderledes enn representanter fra alle andre partier? Jada, det er masse løgnpropaganda. Noe må jo partiene gjø...
Instantcoffee

Hvorfor skulle tullepartiets representanter oppføre seg noe anderledes enn representanter fra alle andre partier?

Når noen har gått foran og satt spillets regler må vel alle følge disse, hvis ikke ville jo velgerne bli forvirret og tro at alle valgløfter var ment for å holdes.

1

Liv Røssland, som har som eneste utdannelse en avbrutt telegrafistutdannelse

Du etterlyser intelligente debattanter lenger nede i tråden her, men du virker ikke så veldig intelligent selv når du må dra frem en politikers utdannelse i en debatt.

2
Instantcoffee [sitat…] Vel, det skal vel mye til for at noen skal kunne lyve mer en AP ordføreren i Trondheim. Før forrige valg hevdet hun å være mot bomring. Den ble innført rett etter valget....

Vel, det skal vel mye til for at noen skal kunne lyve mer en AP ordføreren i Trondheim. Før forrige valg hevdet hun å være mot bomring. Den ble innført rett etter valget.

For ikke å snakke om ordførerern i Tromsø, AP skulle ihvertfall ikke innføre eiendomsskatt der i byen nei. Men hva skjedde etter valget?

1
Instantcoffee [sitat…] Når noen har gått foran og satt spillets regler må vel alle følge disse, hvis ikke ville jo velgerne bli forvirret og tro at alle valgløfter var ment for å holdes.

Ja det kan du gjerne si..

Dessverre later det til at en betydelig del av befolkningen ikke er i stand til å se igjennom slikt, og velge på informert grunnlag.. Hadde hele folket endret sitt mønster ville nok partiene korrigert kjapt, men slik er det vel bare..

1
russell_martin Frp er et håpløst parti.

Det er desverre det.Men det er også AP.

FRP har mange bra ideèr,men det er for mye useriøse mennesker der som ikke helt vet hva de prater om.På en annen side er AP kun opptatt av skatteinnkrevning.Det fornuftige er nok en mellomting mellom disse to partiene.Høyre kanskje?

1

FrP er et parti som ikke går av veien for å bruke løgner i sin valgkamp.

Haha, du sier dette som om FRP er de eneste som har benyttet seg av løgn. Du må være norges mest naive om du får for deg at AP er troverdigheten selv. De har jo ljugd så inn i helvete før at det skal strengt tatt være umulig å ikke ha fått det med seg.

Politikere er som advokater, de gjør alt i sin makt for å vinne frem deres sak, og løgn brukes oftere enn sannhet.

1
morbidsaint [sitat…] Haha, du sier dette som om FRP er de eneste som har benyttet seg av løgn. Du må være norges mest naive om du får for deg at AP er troverdigheten selv. De har jo ljugd så i...

Haha, du sier dette som om FRP er de eneste som har benyttet seg av løgn.

Det er det som er så trist. At noen prøver å fremstille Frp som så mye ærligere enn alle andre partiene når de, som du selv sier, lyver som alle andre.

1
Jus-student Kan du ikke kommentere sakens faktiske innhold? Enten har FrPerne bevisst spredt løgner, noe som jeg vil si er ganske grovt og strengt tatt burde vært straffbart. Eller så har FrPe...

Syns du løgn er et greit virkemiddel i politisk valgkamp?

hvor har du vært..Politisk valgkamp er løgn, Se på KH, som lovet barnehage plasser til alle ellers skulle vi slippe å se henne noe mer...

Politikere lyver, og dette vil de fortsette med til de blir stilt til ansvar av folket.

1

FrP er et parti som ikke går av veien for å bruke løgner i sin valgkamp. Om alle partiet skulle oppføre seg så simpelt og uærlig hadde politikerforakten vært enorm.

selv med din evige hunger etter å rakke ned, stigmatisere, nedverdige, og spre løgner om frp, så klarer du ikke å få meg til å forandre mening. jeg blir bare enda mer sikker.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...