Politikk - Norsk

EinarSalbu

Mindre begavede politikere i FrP. II

Så er de på ferde igjen, de mindre begavede politikerne i FrP. Siv Jensen har ingen kontroll på sine bajaspolitikere, der de stanser trafikken på motorveier for å dele ut muffins og kaffe. FrP svar på Bolla Pinnsvin, Hoksrud (han som kalte Kleppa for landeveisrøver), ante ikke at dette kunne være trafikkfarlig og ulovlig. Nei, hva vet han egentlig? Svært lite, som for resten av tullingene i partiet.

I nattens mulm og mørke har FrP i Telemark hengt opp en bråte med falske opplysningsskilt om bompengeinnkreving. Det vil koste samfunnet å fjerne dem, for det var vel egentlig et under at FrPerne i det hele tatt klarte å skru dem fast, så vi kan ikke forlange så mye av dem, stakkarene. Heller ikke her har FrPerne noen grenser eller sperrer- ingen tanker om at "vi kanskje ikke bør gjøre dette?"

Jeg håper Fr fortsetter med sine barnslige og ulovlige aksjoner. De fremstår nå som større tullinger enn jeg egentlig hadde trodd. Stå på FrP- dere gjør en gistrede god valgamp for alle andre partier.

2
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så er de på ferde igjen, de mindre begavede politikerne i FrP. Siv Jensen har ingen kontroll på sine bajaspolitikere, der de stanser trafikken på motorveier for å dele ut muffins og kaffe.

Du fant ikke en av de allerede eksisterende trådene om dette her inne? Du vet at dette er en sak fra i går?

Snill som jeg er skal jeg hjelpe deg litt. Du finner et par av dem her og her.

1

Stå på FrP- dere gjør en gistrede god valgamp for alle andre partier.

Jeg ser virkelig fram til "mindre begavede politikere i Frp" tråder nummer III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII osv. Jeg aner nemlig det bærer den veien.

Jeg finner det utrolig at tanken om at de kanskje tråkker over en grense ikke slår dem før de setter i gang sine idiotiske stunts. Mangel på impulskontroll er neppe noe vi ønsker hos ledere for landet vårt, er det vel? Heldigvis har vi ingen atomkoffert.

2
EinarSalbu [sitat…] Tja, snill og snill.......Du liker vel ikke tema, helst.

Jeg synes det var en idiotisk ting av disse lokale FrP'erene å gjøre, men jeg syns ikke det fortjener en haug med tråder her inne. At du er for lat til å se om det allerede eksisterer en tråd forandrer ikke på det.

Forøvrig har jeg stilt deg et spørsmål i en annen hetsetråd du har startet her hva en politikers formelle utdannelse har med en sak å gjøre.

1
DenSisteBohem [sitat…] Du fant ikke en av de allerede eksisterende trådene om dette her inne? Du vet at dette er en sak fra i går? Snill som jeg er skal jeg hjelpe deg litt. Du finner et par av...

Rent bortsett fra at del av to av TS innlegg gjaldt dagens Frp-lovbrudd.

Vurderer å anmelde Frp-stunt

For i natt fant Frp like godt ut at de skulle starte sin egen private veiskilting - og Hoksrud sammenlikner det med å henge opp plakater.

Finnes det i det hele tatt noen grense for Frps påfunn?

1
Grillspydet [sitat…] Og han konkluderer selvsagt med at noen er ute etter å ta Frp. Snakk om idioter.

Og han konkluderer selvsagt med at noen er ute etter å ta Frp.

En gang offer, alltid offer... Det virker som om de forskjellige Frp-avdelingene rundt om i landet blir mer og mer desperate, etterhvert som dårlige målinger kommer inn.

Ellers så har jeg jo merket meg at de aldri er klar over at noe er ulovlig. Og siden det ikke skal være forskjell på folk, så regner jeg med at ethvert lovbrudd som skjer heretter kan forsvares på samme måte. Dessuten kan man ta med at "alle er ute etter meg, så jeg bør få lov".

1
DenSisteBohem Jeg synes det var en idiotisk ting av disse lokale FrP'erene å gjøre, men jeg syns ikke det fortjener en haug med tråder her inne. At du er for lat til å se om det allerede eksiste...

Forøvrig har jeg stilt deg et spørsmål i en annen hetsetråd du har startet her hva en politikers formelle utdannelse har med en sak å gjøre.

For meg betyr formell utdannelse lite eller ingenting for politiske verv, men mange FrPere har tatt til orde for "proffesjonelle" poltikere, eller fagpolitikere om du vil.

Jeg tok det også med fordi BTs papirutgave, der saken var oppe og Røssland svarte, var det lagt ved en faktaboks om henne i artikkelen, og jeg har også en mistanke om at mange FrPere ikke lykkes noen andre steder enn i FrP.

1
DenSisteBohem Jeg synes det var en idiotisk ting av disse lokale FrP'erene å gjøre, men jeg syns ikke det fortjener en haug med tråder her inne. At du er for lat til å se om det allerede eksiste...

Forøvrig har jeg stilt deg et spørsmål i en annen hetsetråd du har startet her hva en politikers formelle utdannelse har med en sak å gjøre.

Forumpolitiet sporer av som vanlig, følger deretter opp avsporingen med flere avsporinginnlegg.

Et flott stykke arbeid det der:))))

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...