Politikk - Norsk

collins

Media hetser FRP!!

Nå er jeg så lei av hvordan media hele tiden hetser FRP!

Vi ser gang på gang at media aldri skriver noe om FRP, men hele tiden skriver noe om sosialistene. Dette er fordi media er styrt av sosialistene, som bruker media som propaganga-kanal foran valget. De sakene som FRP og folket er opptatte av, som innvandringspolitikk, eldreomsorg og voldtekter, skriver media aldri om. Media skriver derimot masse om saker som sosialistene liker, som klima, fordelingspolitikk og kvinners rettigheter. Media trykker unna de sakene FRP og det norske folk vil debattere!

Norge er ikke lenger et demokrati. Ingen journalister stemmer FRP. Det er statens ansvar å sørge for at vi har et demokrati i Norge, men staten nekter å legge forholdene til rette slik at vi får journalister som stemmer FRP. Staten burde gi bedre lønn for å få fler journalister som stemmer FRP, så vi kunne få et ordentlig demokrati! Hvis ikke lønn er nok, kunne de fått goder som fri bil, gratis massasje eller slippe å betale bompenger.

Vi ser stadig hvordan media skriver masse om FRP for å sverte partiet. Hver uke står det noe om FRP som media vinkler på en negativ måte, noen ganger flere gang hver dag! Sosialistjournalistene bruker alle triks de kan for å få FRP til å gjøre ting som journalistene kan bruke mot FRP! Når Sandberg hadde drukket litt før han holdt et særdeles godt innlegg på Stortinget, så vinkla sosialistjournalistene saken mot at Sandberg hadde drukket - ikke det gode innlegget han hadde!

Dessuten slipper media stadig til FRP-hetsere som Fugelli, Nome og andre. De hetser FRP på en stygg og arrogant måte, og misbruker ytringsfriheten som nordmenn døde for under andre verdenskrig. Media burde stoppe hetserne, for på den måten å sikre en god debatt med respekt for ytringsfriheten!

Eksemplene på hvordan media hetser FRP er mange. I dag hadde for eksempel TV2-nyhetene en sak fra Bergen, hvor de hadde fått en professor fra sosialisthøyborgen NHH til å late som om han hadde regnet på FRPs påstander om APs eiendomsskatt og funnet ut at "tallene var helt meningsløse". HALLOO! Hva annet skulle han si? Professorens lønn er jo betalt av skattebetalerne, og han tør derfor ikke kritisere regjeringen i frykt for å miste jobben!

FRP er de som forteller sannheten, det trenger Norge mye mer enn sosialistjournalistene som stadig hetser FRP. Det vil folket vise på valgdagen, og FRP vil vinne over journalistene!

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skallegrimsson

Får ikke alle partier "hets"?

Hvorfor er det bare FRPere som syter om "hets" når deres parti kommer i kryssilden mens dere selv deler ut den ene karakteristikken etter den andre?

1
Skallegrimsson Får ikke alle partier "hets"? Hvorfor er det bare FRPere som syter om "hets" når deres parti kommer i kryssilden mens dere selv deler ut den ene karakteristikken etter den andre?

Får ikke alle partier "hets"?

Nei det fårekommer aldri at media i Norge skrivet så mye som ett nedsettende ord om noen politikere som ikke er i FrP. Alle andre partier og politikere blir rost opp i himmelen.

Dessuten, FrPerne her inne elsker å konspiratere, det er det de lever og ånder for. Alle er i mot de... Til og med meningsmålingsinstituttene...

1

Nett no har VGN tre negative oppslag om Frp...Når skreiv det noko negativt om Ap og helgenen?

1

Nå er jeg så lei av hvordan media hele tiden hetser FRP

Sannheten er nok at det har vært mye å ta tak i. VGD er ikke et oppegående baromenter, her er kunn supportere.

At noen aviser har gått særs langt i spekulasjoner, kunne vi vært foruten, men så var det dette med folkeopplysning. SE & Hør metodikken selger, noe bl.a Dagbladet har forset maksimalt.

1
Skallegrimsson Får ikke alle partier "hets"? Hvorfor er det bare FRPere som syter om "hets" når deres parti kommer i kryssilden mens dere selv deler ut den ene karakteristikken etter den andre?

FRP er det partiet som blir hetset når propaganda-kanalene ARK. TV2, Aftenposten, VG, dagbladet, Dagens Næringsliv og alle sosialistmarxistene spyr ut sin galle på en udemokratisk og sosialist-vinklet måte.

Når de nevnte kanaler rapporterer noe om AP og andre partiet forteller media bare om det som faktisk har skjedd.

1
Yazzy [sitat…] Sannheten er nok at det har vært mye å ta tak i. VGD er ikke et oppegående baromenter, her er kunn supportere. At noen aviser har gått særs langt i spekulasjoner, kunne vi...

At noen aviser har gått særs langt i spekulasjoner, kunne vi vært foruten, men så var det dette med folkeopplysning. SE & Hør metodikken selger, noe bl.a Dagbladet har forset maksimalt.

Så hvorfor er det bare FRP som hetses? Media kan bruke så mye Se & Hør de bare vil, så lenge det gjøres objektivt og sakelig!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...