Politikk - Norsk

Torgrimson

I dass med SV

Nu har det lille stoiske og egoistiske partiet SV endelig funnet storformen fra gamle dager.Kristin hanker inn lavere og laver oppslutting for hver dag som går,mens resten av femipartiet halser rundt med total vaginakollaps og er mer opptatt av å finne feil hos andre.

De prøver å sope til seg velgere ved å rakke ned på andre,fremfor å fronte egen politikk.Nu om dagen er det vist ikke lov til å tenke selv! Den“nye”trenden er å være mest mulig ignorant mot eget politisk speililde.

Enternal buzz ringer på døren.Halleluja og rip,kanskje?! Det lukter oppgjør-avgang - knefall og svett ost i skolekantina til SV.Det er slutt på boller og brus og varmt valgflesk nu...Den skingrende skrikeprotesen til Ap har aldri vært så hul og sår.

Det lille partiet med fargerike- patriotiske- frihetelskende og intellektuelle raddiser med dun på leppa og fjon på nepa,har låst seg selv inne på oppvaskrommet.Vi vet at de ikke ser det selv,men gi dem litt tid,de arme små!!

Den varme og kulturelle middagstallerkenen til SV,som det står skrevet om eller annen plass,blir nu oppfattet som makkverk servert med et glass lunket vann,og velgerne heller det i dass med glede..

Ps; kjære velger- husk å legg ned ringen etterpå,ellers kommer femigjengen løpende!

Mohahaha!

3
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Brian_McLoren

En skam at et slikt fremragende, tilnærmet poetisk, innlegg kan bli forbigått i stillhet i en tid hvor anti-sosialismen og anti-feminismen behøves mer enn noen gang.

SV er i ferd med å bli spylt ned i dass. Hurra. Men femidottene får forsette sitt virke all den tid Arbeiderpartiets enevelde forblir reelt uutfordret. Det har jo forståelig nok bare blitt enda verre nå post-22.juli - med andre ord: Innsatsen mot disse bedritne amøbene må utvides og intensiveres.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...