Politikk - Norsk

JanBrøler

Rita Ottervik Økseskaft

Ritas roing nå er noe av det værste jeg har sett på den politiske arenaen de senere år. At det ikke kan forstås av et oppegående menneske at denne ordviklingen fremstiller henne som tilbakestående. Og noe slikt skal vi måtte forholde oss til i 4 nye år?. Nei, nå håper jeg Trondhjæmmerne tare til vettet og får inn Brox og Dahlberg-Hauge og gir de en sjanse til å finne ut av det med V og Krf.

Norges studentby nummer en med norges tyngste fagmiljøer kan ikke ledes av noe så realitetsfjernt. Ottervik har fremstått som SV-Kristin i denne saken og da går det ikke.

Problemet er imidlertid at 50% av alle kvinnene i byen stemmer Ottervik kun fordi hun er en feit dame som får det til....

1
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Var det ikke hun som lovet at Trondheim ikke skulle ha bomstasjoner, for så å innføre det straks hun ble valgt?

1

Riktig. Men hun har en uslåelig tiltrekkingskraft på byens kvinner i kraft av sin person. Det er et av hovedproblemene. Mye menn ellers i de politiske toppstillingene, og da stemmer kvinnene på Rita uannsett hva hun gjør poltisk.

1

Men nå er det påtide at ikke-sosialistiske som er litt kyndige når det kommer til data. Her har vi ikke-sosialister en sak som kan brukes, så nå er det påtide å få denne saken opp på youtube, og derfra så er det bare å linke til den fra Facebook, twitter etc.

Jeg vet at det ikke er lett for oss ikke-sosialister å være aksjonistiske. Slik saueflokk-mentalitet representerer ikke oss. Men her må også vi være litt aktive

1

Veldig godt poeng, bigbiter. Nei, vi har ikke tid til fakkeltog og demonstrasjoner. Vi jobber, drifter og finner praktiske løsninger for samfunnet!

1

Problemet er imidlertid at 50% av alle kvinnene i byen stemmer Ottervik kun fordi hun er en feit dame

det er vel heller slik at FRPere som deg framstår som totalt uspiselige

og det uten at du ser det selv

uvisst av hvilken grunn

1

sier han som representerer et utdatert parti viss størrelse snart må iaktas via nanomikroskop..

1

Problemet er imidlertid at 50% av alle kvinnene i byen stemmer Ottervik kun fordi hun er en feit dame som får det til....

Får hun det til? Med en gjeld på rundt 70.000 per innbygger i Trondheim og 26.000 lovbrudd i offebtlig sektor kan man ikke si at dette har vært en suksesshistorie.

Man får heller håpe at velgerne gir Rita Ottervik og de rødgrønne en lang pause.

1
Kong_Gilmour100 Galskap, ren og skjær galskap. Er det voksne mennesker som stemmer i Trondheim eller uopplyste barn?? Gud bedre.

Som jeg sa...50% av kvinnene stemmer Ottervik pga kjønn, da mange andre er menn. Vanskelig da uannsett hvor god den borgerlige politikken er. En nai kvinnes stemme, som foruten å forholde seg til barten til en programleder på TV for å sitere Elling, teller like mye som en samfunnsopplyst manns stemme.

1
TheJedi Var det ikke hun som lovet at Trondheim ikke skulle ha bomstasjoner, for så å innføre det straks hun ble valgt?

Under røde Rita (Ottervik) har byen blitt forgjeldet (11-12 milliarder), veibommene er tilbake (hun løy velgerne rett i trynet) og de planlegger stadig nye bilavgifter som f.eks parkeringsavgift på privat grunn og særavgift på bensin. Den fremmedkulturelle innvandringen har eksplodert (Trondheim har god plass reklamerer Ottervik statdig vekk), det er tiggere overalt, kriminaliteten og volden blomstrer i takt med fremmedkulturell innvandring. Skjenketiden for nordmenn er redusert som følge av kriminaliteten til innvaderere, det er røde Ritas tiltak. Er det rart man avskyr dette mennesket!

Men når alt dette er sagt, så har byens innbyggere seg selv å takke, siden de innsatte Ottervik. Og de har utvist dårlige evner til å lære av egne feil, ettersom hun utrolig nok ble gjenvalgt for fire år siden.

En del av problemet skyldes Adressa som har båret henne på gullstol i 8 år, og de sensurerer all krtikk av henne i sine spalter. Hun møter aldri kritiske spørsmål og motstand i pressen. Etter en debatt på riksplan, så ville hun vært politisk død!

Men som sagt, innbyggerne i byen har seg selv å takke for at de har gjenvalgt henne. Og det er rett og slett forjævlig at denne kvinnen fremdeles har muligheter til å vinne valget (sin 3 periode), og utrolig flaut for byen - som da befester sin stilling som en rød bastion, de rødes fyrtårn i Norge.

1

Problemet er imidlertid at 50% av alle kvinnene i byen stemmer Ottervik kun fordi hun er en feit dame som får det til..

Hun får det jo ikke til. Da vil jeg si at det faktisk er imponerende at hun får 50% av stemmene fordi hun er en f... dame

1

de fleste forstår at det dreier seg om politiske toppstillinger, din brødfjøl. Og da er det et poeng å si det som jeg gjorde, da f.eks alle de borgerlige, bortsett fra pensjonistpartiet, ledes av menn. Rødt, SV..

1

Hun har vært ordfører i en norsk storby i 8 år. Objektivt, det er noe å skryte av i familiemiddager..

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...