Politikk - Norsk

Johnedd

Mer islamisering av Norge

Regjeringen gjør politisk bruk av 22.7 på en måte som er svært uheldig. Det heter at man skal straffe Breivik ved å gjøre det motsatte av det han ønsker. En svært barnslig oppførsel av regjeringen. For det første vet man ikke noe særlig om hva Breivik ønsker. Manifestet er kanskje egnet til å overbevise de som ønsker å bruke det politisk slik vi ser nå, men ikke analytikere. En ser at Breivik har laget dette som et vedlegg (kompendium) og hoveddelen må da være selve terrorangrepet, og det gjør det hele til et dataspill. Som han utførte i virkeligheten.

Når det gjelder selve ideologien, så finnes svært mange fallgruber. Langt ute i kompendiet ender det opp i en "showcase" for Al-Shabaab og Hamas, og en tanke om å samarbeide med dem. Hensikten med terrorangrepet er mer et ønske om å gjøre som de gamle krigsherrer i Europa, bli konge og dermed kontroll over territoriet med de medfølgende rikdommene. For å nå målet, kunne Breivik tenke seg å dele Europa med Iran, Hamas og Al-Shabaab, som ønsker Europa som et islamsk kalifat . Det rimer godt at Breivik ikke har noen ideologi utenom makt og penger, i 2008 gikk han personlig konkurs med sitt investeringsselskap. Og på grunn av nye regler for skattlegging av aksjer, innført hovedsakelig av Arbeiderpartiet, raknet selskapet i finanskrisen. Det kan forklare hans hat mot nettopp Arbeiderpartiet.

Regjeringens nye beslutning om enda mer islamisering (under den skjulte fanen mer demokrati, (mer av alt), styrer man rett inn i Breivik's ide om å dele mer av Europa med Hamas og Al-Shabaab.

Det som også har skjedd samtidig er stans av ytringer som man tror Breivik er opptatt av. I virkeligheten er frie ytringer om islam ikke i Breivik's interesse. Det er en falsk del av hans manifest, der han angriper mennesker han tidligere har vært i konflikt med, kanskje i nettopp debatter, hvor han har blitt satt på plass. Disse blir uthengt nå gjennom det pressen kaller et manifest, og regjeringen er selvsagt raskt på banen for å begrense ytringsfriheten. Så da har man oppfyllt enda mer av Breivik's plan.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I virkeligheten er frie ytringer om islam ikke i Breivik's interesse. Det er en falsk del av hans manifest, der han angriper mennesker han tidligere har vært i konflikt med, kanskje i nettopp debatter, hvor han har blitt satt på plass

Spenstig konspirasjonsteori.

1
CasusBelli [sitat…] Spenstig konspirasjonsteori.

Det var ikke særlig mye teori egentlig. Alle som kan lese burde ha en litt dypere forståelse om hva som kan være den egentlige hensikten med kompendiet, eller ville man jo være fullstendig åpen for manipulasjon.

Paul Ray som er hengt ut, har vært anklaget for ganske vanlige uttalelser på en blog, som skulle være greit i forhold til ytringsfriheten. MI5 satte igang forfølgelser mot Paul Ray som førte til at han tilslutt valgte å forlate landet. Hvorfor ? Saken er at Paul Ray var i ferd med å avsløre heroin handelen til Storbrittania. Heroin handel er MI6/5 territorium, hvor de nå har skiftet fokus til Afghanistan.

Heroin er også et CIA fokusområde som blandt annet finansierer hemmelige operasjoner som kanskje ikke har backing i USA. CIA s politiske organisasjon i Europa er Bilderberg, og Clandestine er Stay Behind / Gladio integrert i NATO / MI6.

Hva var årets agenda for CIA hotellet Bilderberg som i år var i Sveits ?

Jo, det var sensur av internett. Nå ser en fokus på sensur av internett i sterkere grad enn noensinne før, mye av dette som følge av politisk bruk av 22.7.

En sveitsisk banker som er innsider til både Bilderberg og Gladio (Stay Behind) CIA operasjoner i Europa, så for seg en ny Gladio operasjon i år for å oppnå nye målsetninger. Tidlige har Bilderberg bestemt dannelsen av EU og Euro blandt annet.

Så en kan jo spørre seg hvilke forbindelser Breivik egentlig har hatt, eller om han bare har tatt opp alle disse andre agendaene av en annen grunn. Sitt eget kompendium er bare klipp og lim og ikke så lite falskt.

http://www.mathaba.net/news/?x=627040

A: Yes. But there are many others, like Lagarde, wo will probably be the next IMF head, also a member of Bilderberg, then Sarkozy and Obama. They have a new plan to censor the internet, because the internet is still free. They want to control it and use terrorism or what ever as a reason. They could even plan something horrible so that they have an excuse. Moscow May 30th, 2011

http://www.absoluteastronomy.com/topics/Operation_Gladio

http://bilderberg2011.com/

The globalists are not opposed to the internet, especially as a corporatized money-making instrument. They are, however, opposed to an open, free, and unregulated by government internet where alternative media opposed to their globalist devices are allowed to thrive. In addition, we can expect minions of the global elite who parade around as our elected representatives and appointed government officials to continue their propaganda efforts to convince the people that the internet will be used as a terrorist weapon of mass destruction and as such needs to be tightly regulated – for our own safety, of course, and that of the children.

http://bilderberg2011.com/bilderberg-agenda/bilderberg-conference-2011-agenda-overview/

1

Det har vært lite fokus på det ja. Politisk ser det ut til å være mange tabu i dekningen av Breivik.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...