Politikk - Norsk

Himmelblå

Folk vil fjerne SV fra politikken.

Jeg ser nå at den lave oppslutningen til SV vil medføre at de ved senere anledninger får sin oppslutning på valgmålinger sammen med "andre".

Hallo- 3.6% av der mest naive tullete folkene gjenstår nå som SV velgere. De sitter i en regjering på 2 perioden og sier at regjeringens dårlige politikk ødlegger oppslutningen for SV :))).

Komiske SV bør få lov å gå på plenen med store plakater om at de nå vil ha fjernet udugligheter som Kristin Halvorsen, Audun Lysbakken og Vegar Solhjell fra regjeringen slik at SV igjen kan vokse på tomme løfter?

1
32 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det gleder meg stort at SV sliter. Et parti for høyt utdannede idealister, med et urealistisk verdenssyn.

1

Vi får håpe denne regjeringa er siste krampetrekning etter jernteppets fall.

1
Antiraddis Det gleder meg stort at SV sliter. Et parti for høyt utdannede idealister, med et urealistisk verdenssyn.

Det nytter ikke med 15 års utdanning i fag som IKKE omhandler hverken samfunnsøkonomi eller økonomi.

Om en person har mastergrad eller er på professor nivå i botanikk så vil denne personen svært sannsynlig IKKE ha kunnskaper og økonomisk forståelse? Faktum er at en taxi sjåfør eller Rema 1000 dame vil i mange tilfeller kunne mer om vanlig samfunnsøkonomi enn en professor i botanikk.

Det er svært stor feil å si at antall år på skolen gir IQ, men det er ikke feil å si at svært mange år på skolen innen økonimisk forståelse gir innsyn i hvordan verden fungerer. :)

2

Kongbob, bør nevnes at i de kretser er synet på arbeideren med lav utdannelse nesten like lavt som Breiviks syn på unge AUFere. Arbeideren skal tynes mest mulig og selvsagt finne seg i en helt annen levestandard en pampene på toppen hos SV.

1
Tollari SV - eliminated! Next target: Frp

SV - eliminated!

Det er lett å eliminere ett tulle parti som SV hvor man blir utpekt til å sitte som finansminister når de knapt kan gangetabellen.

FrP er og forblir ett stort parti pga at partiet har svært gode politiske løsninger. Det er mer enn det man kan si om eks. V og SV.

FrP sammen med Høgre vil gjøre vårt land enda bedre. :).

Men tråden omhandler SV som er på 3.6% og som i neste periode på kommunevalget blir å betrakte sammen med "andre". Ulefos hvor er du :).. Har du også skiftet parti? :)))).

1
Antiraddis Kongbob, bør nevnes at i de kretser er synet på arbeideren med lav utdannelse nesten like lavt som Breiviks syn på unge AUFere. Arbeideren skal tynes mest mulig og selvsagt finne s...

Det finnes ikke mer folk som er tjent med SV. Hvem skulle være tjent med ett parti som går i protestmarsje en regjering de selv er del av?

Hvem er tjent med å ta med kommunisten Lysbakken og svada pratet hans som kun tjener han selv og ikke folket.

De svake og fattige har blitt en langt større gruppe under SV fordi man i SV ikke vet noe om økonomi. Sikkert kjekt å dele ut en gullerot til de fattige, men SV gir aldri de fattige ett verdig liv med sin politikk. Det har fakta vist :).

1

Det er liksom ikke måte på flåse trådtitler...

"Folk vil fjerne SV fra politikken" har du ingen som helst belegg for....

1
Himmelblå [sitat…] Det er lett å eliminere ett tulle parti som SV hvor man blir utpekt til å sitte som finansminister når de knapt kan gangetabellen. FrP er og forblir ett stort parti pga at...

FrP er og forblir ett stort parti pga at partiet har svært gode politiske løsninger. Det er mer enn det man kan si om eks. V og SV.

De er ikke så store lenger med kun 11%. Det fantes engang tider hvor de til og med holdt seg mellom 25 og 30%. Denne tiden er over til Høyre og Aps favør.

1
Tollari [sitat…] De er ikke så store lenger med kun 11%. Det fantes engang tider hvor de til og med holdt seg mellom 25 og 30%. Denne tiden er over til Høyre og Aps favør.

Nå er jeg tilhenger av H/FrP styre både i kommuner og i regjering. Vet ikke om du mener at H/AP vil komme til å styre sammen? I så måte vil nok FrP bli svært så store?

Jeg tror at både V/Krf/SP/SV vil dø ut lenge før FrP og det foreligger tall som tilsier at det er en langt mer realistisk tanke enn den du nå forfekter. :). smiler litt her.

FrP hadde 16% på måling i Aftenposten som er gjennomført samtidig med den målingen TV2 hadde hvor FrP var på 11 tallet. Vi får håpe at Aftenposten har mer rett enn TV2.

1
Himmelblå Nå er jeg tilhenger av H/FrP styre både i kommuner og i regjering. Vet ikke om du mener at H/AP vil komme til å styre sammen? I så måte vil nok FrP bli svært så store? Jeg tror at...

FrP hadde 16% på måling i Aftenposten som er gjennomført samtidig med den målingen TV2 hadde hvor FrP var på 11 tallet. Vi får håpe at Aftenposten har mer rett enn TV2.

Aftenposten er nok en høyre-avis. Jeg venter heller på valgresultatet på mandag, så får vi se. Et ubestridt faktum er likevel, at Frp har blitt betraktelig svakere, og det allerede før 22/7. Noe som er helt greit for meg. For min del kan de få så lite innflytelse som mulig, slik at mine topp-favorittpartier forblir store. :)

1
Tollari [sitat…] Aftenposten er nok en høyre-avis. Jeg venter heller på valgresultatet på mandag, så får vi se. Et ubestridt faktum er likevel, at Frp har blitt betraktelig svakere, og det...

Jeg har 2 favoritter - H/FrP og deretter kommer Venstre, men de får følge opp sin retorikk med handling. For siste 6 mnd har de kommet (noe sent ) med en rekke krav overfor innvandrere som de før benektet var nødvendig. Når de nærmer seg FrP så til de grader der bør Venstre være voksen nok til å delta i Oslo og som partner med H/FrP for å sikre blå politikk også derfra :).

Men godt valg til alle sammen :). Det som gleder meg aller mest er at rødt og SV ser ut til å være avkledd så til de grader at innflytelsen blir markert redusert.

1
Himmelblå Det finnes ikke mer folk som er tjent med SV. Hvem skulle være tjent med ett parti som går i protestmarsje en regjering de selv er del av? Hvem er tjent med å ta med kommunisten Ly...

Det finnes ikke mer folk som er tjent med SV. Hvem skulle være tjent med ett parti som går i protestmarsje en regjering de selv er del av?

De som taper på SVs politikk er de som har mye penger, såpass ærlige er vi da. Men FrP og Høyre er ikke like ærllige på hvem som taper på deres politikk. Mån tro hvorfor det.

2
William S [sitat…] De som taper på SVs politikk er de som har mye penger, såpass ærlige er vi da. Men FrP og Høyre er ikke like ærllige på hvem som taper på deres politikk. Mån tro hvorfor d...

De som taper på SVs politikk er

De som taper på SV sin politikk er ALLE innbyggerne. Finnes ikke en eneste gruppe som er tjent med SV.

De som har mye betaler skatt/avgfiter og skaper lønnsomme jobber. Dette tjener hele samfunnet på.

SV er så maktsyke at de mener at folk uten noe som helst kunnskap om det å drive bedrifter skal forvalte mer av verdiene i Norger. Det er ren og skjær galskap og maktsyk som råder hos SV og intet annet.

SV skaper flere fattige, mer helsekøer og mindre skaper glede. Å stemme SV blir som å pisse i buksa. Høres godt ut når man fryser, men fy f.. så jævlig det blir kort etter.

1
Himmelblå [sitat…] De som taper på SV sin politikk er ALLE innbyggerne. Finnes ikke en eneste gruppe som er tjent med SV. De som har mye betaler skatt/avgfiter og skaper lønnsomme jobber. De...

De som taper på SV sin politikk er ALLE innbyggerne. Finnes ikke en eneste gruppe som er tjent med SV.

Tja kan jo ramse opp hvem som tjener på SVs politikk.

Studenter, arbeidere, barnefamillier, enslige, gamle og fattige. Alle disse gruppene taper på FrPs politikk. FrP og Høyre har jo snakket så smått om skolepenger i høyere utdanning. Tror de at de vinner studenter på det der? Sentrale FrP politikere har jo også gått inn for å nedlegge Lånekassa som fungerer aldeles utmerket.

SV er ærlige på hvem som taper på SVs politikk. Det synes jeg Høyre og FrP bør være også.

2
William S [sitat…] Tja kan jo ramse opp hvem som tjener på SVs politikk. Studenter, arbeidere, barnefamillier, enslige, gamle og fattige. Alle disse gruppene taper på FrPs politikk. FrP og H...

Tja kan jo ramse opp hvem som tjener på SVs politikk.

At du kan ramse opp arbeidsgrupper er en ting, men ingen av de tjener på SV sin politikk.

Her ser du at til og med tillittsvalgte i SV på stand forsøker å stikke av fra en skute som holder på å gå under og få SV redusert til å kunne gå sammen med "andre" i kommende meningsmålinger.

Nå 3.6% - i morgen eller ved valget 2.9%?

Men se her:

http://kvinner.hegnar.no/incoming/article8204.ece

En ung jente i SV drakt som har skjønt at hun er på bærtur i SV og forsøker å stikke ut og vekk uten at Kristin Halvorsen ser det.

Og det grisete valgkampspråket til Kristin Halvorsen har fått folk fra Venstre til å reagere etter idiot angrepet som Halvorsen rettet mot Carl I Hagen.

Venstres nestleder Ola Elvestuen lar seg provosere av det han mener er en negativ valgkampanje fra SVs side.

Jeg kan følge hennes eksempel å si at en stemme på SV i Oslo er en stemme på kommunistene i Rødt, sier Elvestuen, som mener SV ikke evner å snakke om egen politikk og at det er hovedgrunnen til de svake målingene

1

Vi kan uansett konkludere med at de fleste aktive FRP symaptisørene her inn, gjør den samme jobben som Carl Ivar gjør ute i det fri.

De lever til det fulle opp til sin egen ungdomslagsleders påstander..

Om det finnes mennesker her inne som er i tvil om hva de bør stemme, trengs det nok ikke lange tiden med lesing av tøysepartiets FRP sine representanter vås her inne.

Nordmenn flest vil aldri bli så naive og enkle at FRP blir et parti med nevneverdig oppslutning.

Gjenstår bare at Høyre er seriøse og vender dem ryggen.

1
Rhabagatz At jeg ikke stemmer på SV betyr ikke at jeg vilfjerne det fra politikken. Tråden din bygger på en tankefeil.

Jeg nærmest forlanger at du underbygger hva som er feil her. Om du ikke stemmer på SV og ingen andre gjør det heller. Hva sier da folk? At SV ikke trengs.

Klarer du rette opp i din logiske sans nok forståelse for demokratiets virkemåte til å skjønne at når ingen stemmer på ett parti så er det overflødig og derved kan fjernes.

1
William S [sitat…] På hvilken måte tjener de på FrPs politikk da?

Har du lest mine innlegg her? Jeg har 2 favoritter som jeg mener bør styre i sammen. H og FrP.

Så om du skal opptre seriøst bør du spørre - På hvilken måte tjener folk på at man fører en H/FrP politikk.

Jeg er tilhenger av store deler av Høgre sine økonmiske linjer. De vil sammen med FrP også føre en mer ansvarlig innvandringspolitikk.

I sum så har Høgre bedre retorikk og mer erfaring med diplomatiet etc enn FrP. Jeg ser på H/FrP som en trygg havn med Høgre sine egenskaper sammen med gode og nyskapende visjoner som input fra FrP.

1
rødhvit Vi kan uansett konkludere med at de fleste aktive FRP symaptisørene her inn, gjør den samme jobben som Carl Ivar gjør ute i det fri. De lever til det fulle opp til sin egen ungdoms...

Gjenstår bare at Høyre er seriøse og vender dem ryggen.

Det du her uttaler er en rød våt drøm for å unngå konkurranse:). Om du taler med lederne i politikken rundt om i kommune etter kommune så samarbeider Høgre svært godt med FrP på de aller fleste steder.

Høgre har også noen få idioter som er FrP hatere av en eller annen merkelig grunn. Men største delen av Høgre velgerne og Høgre sine tillittsvalgte samarbeider svært godt med FrP sine folk over hele landet.

Og hadde ikke Høgre sagt at de det vil gjøre, ville nok en del gått fra Høgre og tilbake til FrP skal du se :).

1
Himmelblå [sitat…] Det du her uttaler er en rød våt drøm for å unngå konkurranse:). Om du taler med lederne i politikken rundt om i kommune etter kommune så samarbeider Høgre svært godt med...

Høgre har også noen få idioter som er FrP hatere av en eller annen merkelig grunn.

For en frepper ser det tilsynelatende ut som et velfungerende samarbeide.

Høyre redder FRP fra å drite seg fullstendig ut, som de garantert ville gjort om de satt alene.

Høyre dra FRP opp og FRP dra Høyre ned.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
26 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...