Politikk - Norsk

potetmosen

Jern-Erna har blitt svak-Erna

Det er ikke lenger innvandrerne som skal innrette seg etter våre regler og lover. Det er vi som skal ta hensyn til dem, ellers blir det opptøyer som i andre land. Og det er vår feil.

Slik argumenterte man på 90-tallet. Og vi fikk problemer vi måtte stramme inn på 2000-tallet. Nå går man i samme fella igjen. Lærer vi aldri?

Vennlig hilsen Potetmosen

2
176 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Høyre skal lære valgkamp av FrP'ere?

Nei, tror de takker høflig nei takk.

1

Erna er kanskje Høyres alibi mht gomodig mormor, omsorg, rund og god osv. Høyre representerer egentlig ikke noe av dette unntatt når de går i blædress og representerer. Ellers dreier de seg kynisk om at de riktige personer/selskaper skal kynisk profittere stadig fortere og stadig mer, vekst, vekst vekst, altså en grådighetskultur ulmende under det blå teppet rundt/under godmodige Erna.

1
StevenPatrick DET får jeg da inderlig håpe... En valgkamp der partiets utskudd blir holdt hardt i ørene, og ikke får komme med sine brungrumsete innlegg, det er en valgkamp Frp taper. Og for ser...

En valgkamp der partiets utskudd blir holdt hardt i ørene, og ikke får komme med sine brungrumsete innlegg, det er en valgkamp Frp taper.

Utskudd, brunsgrumsete, osv. Hvor ble det av Hitlingen?

FrP har Norges beste innvandringspolitikk. Til og med ledende politikere fra venstresiden står frem og skryter av at FrP går i spissen der.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
baov Erna er kanskje Høyres alibi mht gomodig mormor, omsorg, rund og god osv. Høyre representerer egentlig ikke noe av dette unntatt når de går i blædress og representerer. Ellers drei...

Ellers dreier de seg kynisk om at de riktige personer/selskaper skal kynisk profittere stadig fortere og stadig mer, vekst, vekst vekst, altså en grådighetskultur ulmende under det blå teppet rundt/under godmodige Erna.

Jeg trodde gammelkommunistene var begravet for lengst.

Du burde søke midler fra Riksantikvaren som verneverdig.

1
potetmosen [sitat…] Utskudd, brunsgrumsete, osv. Hvor ble det av Hitlingen? FrP har Norges beste innvandringspolitikk. Til og med ledende politikere fra venstresiden står frem og skryter av a...

Utskudd, brunsgrumsete, osv. Hvor ble det av Hitlingen?

At du ikke tåler å bli minnet på Gjedda, på Kleppe, på Hedstrøm etc, det lever jeg godt med. At du ikke tåler å høre et par sannhetens ord, det lever jeg også godt med. Når hatet ikke blir satt i høysetet, så vinner ikke Frp. Så enkelt er det faktisk.

1

Ikke veldig sterk, nei. Virket ikke som det var noe ønsket for å være det heller.

1
bergy Det som er skremmende er at om ABB hadde stått for Ahmed bin Bozdag og handlingene hadde skjedd "i Allahs navn", så hadde nok oppslutningen vært en annen.

Naturligvis hadde den det, selv om jeg ikke føler meg komfortabel med å bringe denne fyren inn i debatten. For om han aldri så mye var en tidligere Frper, så klandrer jeg ikke Frp for hans handlinger. Men hadde det vært en muslimsk ekstremist som utførte disse handlingene, da hadde Frp surfet høyt. Og ikke minst hadde de spilt på saken, hvert eneste sekund av valgkampen.

2

Det er nok bare Høyre og Ap og noen andre venstrevridde småtasspartier som aldri lærer ..., sjøl om de fikk en bombe i hue så hadde disse partiene nok ikke lært en jævlig dritt.

1
rødhvit [sitat…] OI!! Ble nysjerrig nå. Hvem ledende politiker fra venstresiden har sagt det?

Har egentlig ikke tid til å lete frem slikt, men her er ETT eksempel fra en debatt i ÅR der Jonas Gahr Støre skryter av åpent av FrP og sier at de kommer med gode forslag, at de KAN disse sakene, og at de setter premissene:

"Erik Wold grep inn angående en del forslag fra Ap, og sa: Det er jo et FAKTUM, Jonas Gahr Støre, at de forslag regjeringen nå fremmer, er forslag som Fremskrittspartiet har fremmet før, på en eller annen måte, og (hva svarer du) hvis jeg da spør; Hva er det som har skjedd siden du nå kan gå inn for dem når du har vært MOT dem FØR?

Støre benekter ikke dette, men svarer: Nå skal jeg få lov til å forklare helheten i det. For det første er det ikke slik at alt Fremskrittspartiet har foreslått er dårlig....Så nevner han at han noe han er uenig med FrP i utenrikspolitikken... debattten går så over til noe annet uten at han svarer videre på det.

Siv Jensen fra FrP får ordet i panelet, etter at Jonas G Støre en stund har snakket varmt om en del tidligere FrP-forslag. Jensen sier at hun synes det er hyggelig å høre på Jonas Gahr Støre under debatten, "for han høres ut som et ekko av meg i mange tidligere debatter", og gir Støre ros fordi han er i stand til å rose FrP for å ha fremmet de forslagene Ap nå selv står for.

Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet svarer:

"Ja, men det skal jeg si, jeg synes Fremskrittspartiet skal ha TO ros:

1. Det ENE er at de har fremmet en del forslag som er gode.

2. Det ANDRE er at de KAN disse tingene godt."

Så sier han noe som viser at han faktisk mener det er Fremskrittspartiet som legger premissene, noe han mener er en utfordring for de andre partiene, og avslutter med "Vi må skjerpe oss, så VI kan sette premissene..."

En slik innrømmelse fra en sentral person i Arbeiderpartiet, er en viktig begynnelse, og det er noe for en del mennesker på VGD å legge seg på minnet. Jonas Gahr Støre sier dette akkurat som det er: FrP har lagt frem gode forslag. FrP KAN disse sakene godt, og han konstanterer at de andre partiene, inklusive hans eget Arbeiderpartiet, må skjerpe seg.

Dette er som sagt en god BEGYNNELSE, og vi får se om det kommer flere innrømmelser etterhvert fra sentrale politikere i Arbeiderpartiet. Det er jammen på tide.

PS! Siv Jensen, Fremskrittspartiet var rett og slett GLITRENE i denne debatten. Hun fikk fram masse gode poeng. "

Se selv debatten på

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/710502/

Vennlig hilsen Potetmosen

1
StevenPatrick Naturligvis hadde den det, selv om jeg ikke føler meg komfortabel med å bringe denne fyren inn i debatten. For om han aldri så mye var en tidligere Frper, så klandrer jeg ikke Frp...

Men hadde det vært en muslimsk ekstremist som utførte disse handlingene, da hadde Frp surfet høyt. Og ikke minst hadde de spilt på saken, hvert eneste sekund av valgkampen.

Klart det hadde vært alvorlig. Islamsk terror er en stor trussel.

Vennlig hilsen potetmosen

1
StevenPatrick DET får jeg da inderlig håpe... En valgkamp der partiets utskudd blir holdt hardt i ørene, og ikke får komme med sine brungrumsete innlegg, det er en valgkamp Frp taper. Og for ser...

Og for seriøse Frpere burde det være et tankekors...

Synes vi gjør det helt fint jeg. Deilig å slippe de samme innbarka FrP folka som bare prater en ting og det er innvandring. Men det er mye å jobbe med internt frem mot 2013.

1
Silenoz12 [sitat…] Synes vi gjør det helt fint jeg. Deilig å slippe de samme innbarka FrP folka som bare prater en ting og det er innvandring. Men det er mye å jobbe med internt frem mot 201...

For al del, men det jeg skriver, det er at dere ikke har fått det løftet de unevnelige pleier å gi dere. Jeg kan gjerne si at Frp ikke er et rasistisk parti. Men at de har fått drahjelp fra den grumsete delen av partiet for å hanke inn stemmer ingen egentlig ønsker, det er udiskutabelt. At oppgjør med disse kommer etter hvert valg, det forteller meg også at utspillene er stilltiende godtatt.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
8 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
2 svar
Laster...