Politikk - Norsk

potetmosen

Ja, Siv Jensen vant debatten!

Ja, Siv Jensen vant debatten! Hun er til å stole på, og hun våger å si det som det er. Det er menneskene som er det viktigste, ikke politisk prestisje, ikke penger og ikke rå partipolitikk, dette er midler. De knallharde ideologiene skygger over, og forhindrer mange å se, at man faktisk kan løse problemene med rett innstilling og rett vilje. Hvorfor ikke bare bryte igjennom og se etter de beste løsningene sammen? Det er mennesker det handler om. ikke teoretiske løsninger som er ment for å tilfredstille poltikeres trang til å vinne velgere utfra at de svelger et partis utdaterte, klassiske politikk som liksom den beste løsningen i dag også.

Synes Siv Jensen var den beste i partilederdebatten i kveld.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
93 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slenger meg på denne.

Ingen over og ingen ved siden.

Verken i debatten eller senga.

1

Selvfølgelig vant Siv Jensen debatten. Er det egentlig noen vits for de andre å stille opp?

1

Nå synes jeg du er urettferdig mot vår irakiske venn;-)

Hvem som vant, det skal jeg forresten ikke uttale meg om, siden jeg glatt valgte bort hele smørja.

1

Komiske Ali var uforglemmelig ja, vi har noen lignende her ja, men tror Gilmour er den nærmeste.

1

Mener potetmosen virkelig at Siv Jensen vant debatten?

Noen vær så snill...klyp meg i armen.

1
StevenPatrick Nå synes jeg du er urettferdig mot vår irakiske venn;-) Hvem som vant, det skal jeg forresten ikke uttale meg om, siden jeg glatt valgte bort hele smørja.

Du gikk ikke glipp av noe. Å kåre vinnere og tapere etter denne debatten er ikke det enkleste. Grande gjorde det bra, Navarsete var bra, Hareide ble litt masete men ellers bra, Jensen var Jensen så får man tolke det som man vil, Stoltenberg og Solberg som forventet og Halvorsen omtrent som forventet men slet litt en liten stund.

1
chuncho2 Mener potetmosen virkelig at Siv Jensen vant debatten? Noen vær så snill...klyp meg i armen.

ner potetmosen virkelig at Siv Jensen vant debatten?

Ja, jeg mener det.

Problemene dere har med det, skyldes at dere ikke får dere til å være nøytrale og studere saklig det Siv Jensen sier. Hun er i utgangspunktet en politisk anatgonist for dere. Da er det naturligvis lettere for dere å forsøke å ignorere hennes meninger, enn å ta de på alvor og forholde dere til det hun sier.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
potetmosen [sitat…] Ja, jeg mener det. Problemene dere har med det, skyldes at dere ikke får dere til å være nøytrale og studere saklig det Siv Jensen sier. Hun er i utgangspunktet en politis...

Problemene dere har med det, skyldes at dere ikke får dere til å være nøytrale og studere saklig det Siv Jensen sier. Hun er i utgangspunktet en politisk anatgonist for dere. Da er det naturligvis lettere for dere å forsøke å ignorere hennes meninger, enn å ta de på alvor og forholde dere til det hun sier.

Hvem kan vel ignorere frk. Jensen når hun med sine blå dådyrøyne appelerer til oss alle å stemme på partiet hennes?

1
speccon Siv Jensen kunne snorket seg gjennom hele debatten, og konklusjonen ville vært den samme. Om du har oppnevnt deg selv til propagandaminister for Frp, vil alltid Frp gå av med seier...

Siv Jensen kunne snorket seg gjennom hele debatten, og konklusjonen ville vært den samme.

I motsetning til deg og dine likesinnede, så konsentrerer jeg meg om å kommentere det jeg synes er bra i debatten, og argumentere for hvorfor jeg synes det er bra.

Du og flere med deg, er ikke så interessert i selve debatten, kun i å kritisere de som trekker frem FrP som et parti med en god politikk.

Det er en innstilling som ligger på et lavt nivå.

Vennlig hilsen Potetmosen

2
speccon [sitat…] Du er fri til til å mene det. Selv synes jeg det erå være på et temmelig lavt nivå å være så ukritisk tilhenger du aldri kan se feil i egne rekker.

Selv synes jeg det erå være på et temmelig lavt nivå å være så ukritisk tilhenger du aldri kan se feil i egne rekker.

Ja, hadde det vært riktig i dette tilfellet, så hadde du hatt et poeng.

Men det er jo bare en tom floskel fra din side for sakens skyld.

vennlig hilsen Potetmosen

1

Synes Siv Jensen var den beste i partilederdebatten i kveld.

Var Siv med i debatten i kveld?

Uansett så vinner hun jo alle debatter. Det er ikke viktig i det hele tatt om hun egentlig er med, er det vel?

1

Synes Siv Jensen var den beste i partilederdebatten i kveld.

- det holder med EN debatt for å vite at Siv er best, det er konklusjonen min.

1
potetmosen Det kan du godt mene. Men selv om dere antar at det var slik, hvorfor likevel ikke ta det alvorlig, og hvorfor ikke da fortelle hva dere selv synes var bra sagt i debatten av deres...

Men selv om dere antar at det var slik, hvorfor likevel ikke ta det alvorlig, og hvorfor ikke da fortelle hva dere selv synes var bra sagt i debatten av deres egne?

Av norske partiledere er Jens Stoltenberg den beste debattanten. Det viste han også i kveld.

Erna Solberg og Siv Jensen er også vanligvis gode i debatter. Siv Jensen har ikke fått utfolde seg som hun vil i denne valgkampen, og har derfor ikke vært best i noen debatter.

Erna Solberg leder et parti som svever på en medgangsbølge og har bare som oppgave å ikke gjøre noen feil. Derfor har heller ikke hun vunnet noen debatter.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...