Politikk - Norsk

Fangoria

Statsministere og andre sin viktigste sak

Statsministere og andre politikere sin viktigste sak er lønna, ikke for ditt eget beste.

Det er lønna som er den viktigste og derfor langer de ut diverse fraser på hvorfor du skal stemme nettop på "meg"

Å gjøre seg upopulær veier ikke opp så mye som med en god lønn, derfor tåler de kritikken så lenge ordførerlønna er bra, eller statsministerlønna ved valget i 2013.

Selv om kritikken kan gå inn på dem og de kan sove dårlig av dette, så er det redselen for lønna de frykter, at de må gå av og miste den gode lønna, hva du sutrer om er egentlig ikke så nøye så lenge de beholder lønna.

1
46 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hadde Stoltenberg vært opptatt av lønna, hadde han forlengst sluttet i jobben og fått seg en lederjobb i næringslivet (noe han selvsagt hadde fått på dagen).

1

Det må jo bety at de ville gått av dersom noen tilbød dem høyere lønn enn det de har som statsminister eller ordfører.

Vet du om mange som har gjort det i slike stillinger?

1

Hverken statministeren eller politikere generelt har spesiell høy lønn.

Jeg er en vanlig oljearbeider og tjener mer enn statsministeren, ikke fordi jeg tjener for mye, men fordi han tjener for lite.

1

Statsministere og andre politikere sin viktigste sak er lønna

Du vet hva statsministeren, statsråder og stortingsrepresentanter tjener?

Den som går inn i politikken for å bli rik aner ikke hva han/hun gjør og vil garantert bli utrolig skuffa.

Den eneste som har klart å karre til seg masse penger som politiker er Carl Ivar som i mange år hadde en lønn som langt overgikk statsministerens.

1

- stoltenbergene og andre sosialister vil kun ha makt for å herse med folk, og med makt følger det også godt betalte stillinger i det offentlige, for i det private duger disse maktsyke menneskene ikke til noe verdens ting.

1
eltorg Hverken statministeren eller politikere generelt har spesiell høy lønn. Jeg er en vanlig oljearbeider og tjener mer enn statsministeren, ikke fordi jeg tjener for mye, men fordi ha...

Jeg er en vanlig oljearbeider og tjener mer enn statsministeren, ikke fordi jeg tjener for mye, men fordi han tjener for lite.

Jeg tviler på at jens ville jobbet som oljearbeider, det er litt for mye fysisk arbeid i forhold til en politikerstilling.

1
Himmelblå Den der er for enkel. Jeg er ikke så sikker på at Jens Stoltenberg ville blitt noen god næringslivsleder.

Jeg er 100% sikker på at han ville blitt en god næringslivsleder. For der kunne han brukt sine motivasjonsevner uten grinebitere til å kommentere. Og den som ikke ser potensialet i Jens Stoltenberg som leder i næringslivet, den bør snarest mulig legge ned pølsebua si. Man kan være enig eller uenig i hans politiske budskap.Men man skal slite med å dokumentere manglende salgs og lederegenskaper.

1
BornOnThe4thOfJuly Var det ike lønna som var viktigst da? Får de tilbud om høyere lønn så må jo det bety at de slutter. Ellers stemmer jo ikke påstanden din. Å begynne og blande inn interesse og komp...

Var det ike lønna som var viktigst da+ Får de tilbud om høyere lønn så må jo det bety at de slutter. Elelrs stemmer jo ikke påstanden din.

De får ikke høyere lønn i politikeryrke som de har valgt.

Ikke forenkle dette med slikt tøv, du vet at det finnes mange som velger et yrke pga lønna men det er alltids et annet yrke som har betre lønninger.

Så dette er ikke relatert i denne debatten.

1
Fangoria [sitat…] De får ikke høyere lønn i politikeryrke som de har valgt. Ikke forenkle dette med slikt tøv, du vet at det finnes mange som velger et yrke pga lønna men det er alltids et...

Det er ikke slik at man er nødt til å beholde den samme typen jobb igjennom hele livet.

Du sier at lønna er viktigst og da følger det av det at man selvsagt velger de jobbene der man får mest i lønn og hvor man er ønsket. For politikere kan det være en politikerjobb, en jobb innenfor de fagområder de hadde jobb i før de ble politiker eller en helt annen jobb.

I forhold til statsministeren så vil det ganske sikkert handle om det siste men det hjelper jo selvsagt godt på å være sosialøkonom også når bedrifter er ute etter deg.

For ordførere (som generelt ikke tjener allverden) så er det gjerne en tilbakegang til sitt tidligere fagområde som gjelder der de ofte kan tjene vesentlig mer enn som ordfører.

Du får som vi andre forholde deg til det du skriver i startinnlegget og der var det lønna som var viktigst. Å blande inn interesse og kompetanse vil da være en torpedering av egen påstand.

1
Fangoria Det er ikke relativt i denne saken, han valgte den jobben han har pga sin interesse for jobben, han liker jobben og lønn var det som fikk han til å bli statsminister, slik er det f...

Gud hjelpe meg (eller deg, om man skal være presis).

Jeg forholder meg til innholdet i startinnlegget ditt. Der hevder du at statsministeren er redd for å miste sin posisjon pga lønna. Dette er selvsagt fjolleri, siden alle skjønner han vil kunne gå til en langt bedre betalt jobb etter endt politisk karriere.

Dersom du i fullt alvor tror at folk satser på en politisk karriere pga lønnsbetingelsene, tror jeg virkelig du burde prøve deg i politikken noen år.

1
BornOnThe4thOfJuly Det er ikke slik at man er nødt til å beholde den samme typen jobb igjennom hele livet. Du sier at lønna er viktigst og da følger det av det at man selvsagt velger de jobbene der m...

Du får som vi andre forholde deg til det du skriver i startinnlegget og der var det lønna som var viktigst. Å blande inn interesse og kompetanse vil da være en torpedering av egen påstand.

Isåfall leser du og andre dårlig på en søndagsnatt.

Du så vel at jeg skrev at grunnen til at du og jeg skal stemme på kandidaten er lønna.

Jeg skrev ikke at de valgte politikeryrke pga lønn selv om det finnes andre yrker som har betre lønninger.

1

Problemer med leseforståelse natt til søndag er ihvertfall bekreften, makan til en saueflokk.

1
Fangoria [sitat…] Isåfall leser du og andre dårlig på en søndagsnatt. Du så vel at jeg skrev at grunnen til at du og jeg skal stemme på kandidaten er lønna. Jeg skrev ikke at de valgte poli...

Jeg leser at du mener at DE er mest interessert i LØNNA.

Ikke at grunnen til at DU og JEG skal stemme på dem er LØNNA.

Les startinnlegget ditt en gang til for du tar rett og slett feil når du skal gjengi essensen i det.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
1 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Laster...